Hotel Pollera*** in Krakau / Cracow Polen beoordelingen 9.3 | Zoover

Beoordelingen Hotel Pollera***

9,8
6,7

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Hotel Pollera***

ul. Szpitalna 30, 31-024, Krakau / Cracow
Hotel Pollera scoort een 9,3 uit 10, op basis van 5 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Pollera***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Pollera*** in Krakau / Cracow, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Polen. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Malopolskie. Vergelijk Hotel Pollera*** met andere accommodaties in Krakau / Cracow.

4 beoordelingen over Pollera***

6,7
alleenreizend
elizabeth
17-10-2007 Goed hotel met centrale ligging. Wel wat vergane glorie .. Een goed ontbijt ?? Ik vond het niet zo bijzonder ......

Monique
13-3-2007 dit hotelletje net om de hoek van het mooie plein en tegenover het prachtige theater is zeker een aanrader. Het personeel is heel vriendelijk, de kamers zijn groot en schoon. Het dikke tapijt in de gangen en de sierlijke trappen maken het erg knus.
het ontbijt is eenvoudig maar lekker.
in het weekend zou je evt wat geluidsoverlast kunnen ondervinden van de mensen die uitgaan.....maar aan de andere kant, je gaat zelf meestal ook tot laat de stad in want er is zoveel te zien en te doen!

met vrienden, Dec. 2006
Paula
22-2-2007 Helaas is dit hotel een beetje vegane glorie, zeker in vergelijking met de foto's die ze op hun site plaatsen. De inrichting is eerder ouderwets dan chique. Maar gezien de ligging (echt perfect!) en de goedkope prijs zou ik er volgende keer zonder bezwaar weer verblijven. Ook moet gezegd worden dat de nieuwe badkamer een plus was. En Krakau is zeker de moeite waard voor een lang weekend. Een excursie naar Auschwitz is interessant om te doen, maar verwacht wel massa's toeristen.

Hanita Stokman
19-7-2006 Het is een geweldig hotel. We waren met zijn drieeen in een vierpersoonskamer. Toen ik binnen kwam werden we zeer vriendelijk ontvangen en toen we in de kamer kwamen waande ik mijzelf als keizerin Sissi. Het hotel uit rechts, 1e weer rechts en je staat midden in de stad.
Mocht ik weer naar Krakau gaan, dan beslist weer in dit hotel. SUPER.