Vakantie Beoordelingen Krakau / Cracow Malopolskie vakantie, hotels, last minutes | Zoover

Beoordelingen Krakau / Cracow

Krakau / Cracow

Beoordelingen Krakau / Cracow

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Krakau / Cracow. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Krakau / Cracow. Ben je zelf op vakantie geweest naar Krakau / Cracow? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Krakau / Cracow scoort een 9,0 uit 10, op basis van 152 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 211 Appartementen, 23 Aparthotels, 8 Bed and Breakfasts, 3 Campings, 1 Vakantiehuis, 82 Hostels, 203 Hotels, 1 Lodge, 19 Pensions en 4 Villas in Krakau / Cracow. Op Zoover vind je bovendien 1131 vakantiefoto's van Krakau / Cracow. Je kunt 5 video's van Krakau / Cracow bekijken. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Krakau / Cracow. Bekijk ook andere accommodaties in Polen. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Malopolskie.

113 beoordelingen over Krakau / Cracow

met een groep, jun 2010
"Mooie oude stad"
Jan-Nelwendels
Sfeer in stad
2-6-2012 Een prachtige stad waar op de Wavelheuvel het koninklijk kasteel en de kathedraal staat. Schitterend om te zien maar helaas mag je binnen geen foto's maken, dus kopen we maar wat ansichtkaarten. De stad zelf is een verzameling van historische gebouwen waarbij het ene nog mooier is dan het andere. Op het grote hoofdplein, waar de Lakenhallen staan,is het goed toeven op een van de vele terrasjes die daar zijn. Zoals inzoveel steden is het ook hier mogelijk om een koetstocht door de stad te maken. Omdat de stad zoveel mogelijk autovrij is werden we met electrische wagentjes tot aan de rand van de stad gebracht. Dat had ook wel wat. Het is echt een stad met vele gezichten.

met vrienden, Mei 2012
"Leuke gezellige en redelijk goedkope stad."
Snater
Sfeer in stad
13-5-2012 Krakau is een stad die een leuke sfeer heeft. Het is een beetje een mix van Parijs (romantisch, historisch, straat artiesten) en Amsterdam ( relaxed, lekker in het gras liggen bij de rivier, zitten in het stadspark)

met partner, 2012
"Fantastische stad met mooie oude gebouwen"
Tim1984
Sfeer in stad
28-4-2012 Wij zijn 1 dag in krakau geweest. We hebben de auto midden in het centrum geparkeerd in een beveiligde parking (kosten: 2 euro per uur). De stad is goed bereikbaar ondanks wat werkzaamheden die nog plaats vinden. We hadden die dag ook prachtig weer (25 graden zonder wolken) wat de beleving geweldig maakte. Op het Rynek Glowny plein was het daardoor ook gezellig druk op alle terrasjes. Je kunt hier lekker eten en drinken voor weinig geld. Alles is op loop afstand en de mensen zijn zeer vriendelijk. Wij hebben nu een totaal ander beeld van Polen en de Poolse mensen.

met partner, Apr. 2012
"Schitterende stad"
Peters
Sfeer in stad
2-5-2012 Vorig jaar 8 miljoen bezoekers; Grotendeels behouden stad met vele fraaie kerken in de oude stad en in Kazimierz; Het Rynek is fraai en gezellig met vele terrassen, straatartiesten, het stadhuis en de lakenhallen met kleine winkeltjes. Prachtige musea; minder prachtig maar wel bijzonder bezoek aan Auschwitz en Birkenau. Ook de zoutmijnen zijn zeer de moeite waard (halve dag trip)

met vrienden, Apr. 2012
"Schitterende stad"
R. Eilander
Sfeer in stad
24-4-2012 Schitterende stad met heel veel cultuur. Veel gezellige bars en restaurants welke erg goedkoop zijn. Alle bezienswaardigheden in de stad zijn lopend goed te bereiken. Prima openbaar vervoer.

met partner, Apr. 2012
"Leuke stad voor 3 a 4 dgn"
priscilla
Sfeer in stad
19-4-2012 Wij zijn 3 nachten hier geweest. aarvan 1 dag naar Auschwitz. Dus nog 2 dagen in Krakau zelf geweest en dit is lang genoeg om alles gezien te hebben

met partner, Mrt. 2012
"Zeer leuke minitrip"
Smetske
Sfeer in stad
4-4-2012 Stadje dat alles te bieden heeft voor een leuke minitrip. Mooie studentenstad. Alles vlot te voet bereikbaar. Eten goedkoop (50 % van de prijs in België).

met een groep, Jan. 2012
"Mooie stad"
Daisy
Sfeer in stad
13-2-2012 Ik ben in febr. in Krakau geweest voor een studiereis. Ik vond Krakau en omgeving geweldig. Een hoop interessante bezienswaardigheden. Ook kun je hier heel goed ( en goedkoop!!) winkelen! Zoals bekend betaal je in Polen bijna de helft voor spullen als wat je er in Nederland voor betaald. Ook bekende winkels zoals bijvoorbeeld de Mac Donalds & Vero Moda,zijn aanzienlijk goedkoper. Het was wel erg koud (temperaturen tot -22 overdags. Ik moet wel zeggen dat ik de Polen niet erg vriendelijk vond,er kon nog geen hallo,dankjewel of uberhaupt een prijs vanaf. Erg jammer,maar zal wel door de kou komen......

met partner, Dec. 2011
"Super leuke stad!"
Margriet
Sfeer in stad
18-2-2012 Je voelt je veilig in deze stad. En er zijn overal gezellige restaurantjes. Mijn tip is om zoveel mogelijk te proberen en proeven en gewoon overal naar binnen te lopen. Er is zoveel te zien in deze stad dat je je in een weekend in ieder geval niet kan vervelen.
Ook de reis erheen gaat soepel. Vanaf het vliegveld kan je makkelijk met taxi of trein naar het centrum van Krakau.
Ook kan je vanaf krakau met verschillende tours naar bijvoorbeeld zoutmijnen en naar Auswitz/Birkenau.

met vrienden, Nov. 2011
"Erg leuke stad om naar toe te gaan"
Wubbetje
Sfeer in stad
3-12-2011 We zijn hier 5 dagen geweest. Prachtige oude stad. Een stadswandeling is aan te bevelen. Mooie winkelstraatjes. Bezoek de mooie zoutmijn in Wieliczka. En natuurlijk Auschwitz niet vergeten.