Camping De Kroon in Toporów Polen beoordelingen 8.3 | Zoover

Beoordelingen Camping De Kroon

Camping De Kroon Toporów

Beoordelingen Camping De Kroon

Pozradlo 16, 66233, Toporów
Camping De Kroon scoort een 8,3 uit 10, op basis van 10 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping De Kroon? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping De Kroon in Toporów, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 9 vakantiefoto's van Camping De Kroon vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Polen. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Lódzkie. Vergelijk Camping De Kroon met andere accommodaties in Toporów.

10 beoordelingen over De Kroon

met partner, Juni 2010
"Enorm gast vriendelijk"
THomas Engel-Bars
19-7-2010 Camping de KROON, verdient een echte Kroon , zwembad heerlijk,ruime staanplaats,we hebben onze was er kunnen doen, alle wedstijden van wk voetbal kunnen zien, het plaatje Lagow heerlijk om er ff uit te zijn.
We wensen de fam Kroon het allerbeste toe ,in goede gezondheid.
Willem en Marta bedankt

"Een geweldige camping, jammer van de muggen"
Anneke Boersma
29-3-2010 Een geweldige camping. De eigenaren doen er alles aan om je een fantastische vakantie te bezorgen. Wij gaan zeker nog eens terug, maar niet begin mei, want we werden letterlijk opgegeten door kleine muggetjes.

"Was fantastich"
ton en nel van gerw...
4-12-2008 goede ontvangst van de eigenaren daar wij met de camper waren en we niet met de fiets boodschappen konden doen stpnd hij klaar voor ons met zijn busje om met ons naar de supermarkt te gaan bij deze nog bedankt voor de goede srvice en hopelijk tot ziens in goede gezondheid

Familie, Juli 2008
"Leuke sfeer"
Rian
31-7-2008 heerlijk overzichtelijke leuke camping, geweldig voor (kleine) kinderen met zwembad, trampoline en speeltuintjes, maar ook grote bar met allerlei vermaak

koert
12-11-2007 Ideale (doorgangs)camping, om er elk jaar wel een paar keer.
Willem en Marta hebben altijd de koffie klaar en zelfs een zwembad met een wirhpool,om van het sanitair en de kantine die uitstekend zijn niet te vergeten.

Familie, Juli 2007
ilonka haveman
9-8-2007 ik kom er al 2 jaar en vind het heel gezellig.
martha en willem zijn supper gezellige mensen.
het sanitair is tiptop in orde.
je kan in de omgeving lekker en goed eten.

jammer heb ik op deze pc geen foto's van de camping en omgeving staan.
.....

Jac Schoonen
9-11-2006 Ideale doorgangscamping. Al 3x geweest, waarvan 1x bijna een week. Fietsen is mogelijk, alleen pasop bij oversteken grote weg. Eigenaar (Willem) inderdaad relaxed. Misschien wel eens een beetje te.

H. Oosterhof
11-8-2006 Vlakbij de grote weg van Berlijn naar Poznan. In de omgeving prachtige meren (Lagow). Relaxte Nederlandse eigenaar, mooi buitenzwembad, honden welkom, modern, ruim sanitair en niet duur.

met partner, Aug. 2006
Koert
3-1-2007 Mooie camping waar veel mag, maar niets moet.
Zelf nooit op deze camping gestaan, om de reden dat wij tussen de polen willen staan.
Maar gaan altijd een hollands bakkie halen bij Martha en Willem.
Tot slot de kantine en sanitair zijn gewoon super.

Familie, Aug. 2006
Joke van Vliet
24-11-2006 Op deze Camping kan je zéér relaxt vertoeven. Honden zijn welkom, mits aangelijnt en je word op z'n Hollands verwelkomd met een bakkie koffie. het sanitair is uitstekend en heel goed schoon. Er is ook met invalide mensen rekening gehouden. Men is altijd in voor een babbel, om met één woord te zeggen...GRANDIOOS!