8-9-2011
Als je naar Polen gaat dan weet je dat het niet met de Westerse maatstaven kan worden vergeleken. Het Poolse wegennet loopt ongeveer 40 jaar achter op het Nederlandse wegennet. En dan de verkeersmentaliteit: Maximum snelheden gelden alleen voor toeristen en inhalen tsja... Maar als je de kamikazePolen weet te ontwijken dan wacht er een fantastische en goedkope vakantie.
Ondanks dat wij zo'n beetje de laatste gasten van dit seizoen waren heeft Pieter en Magda het ons erg naar de zin gemaakt. Het sanitair is gedateerd maar wat belangrijker is, het sanitair is wel heel en schoon. De toegangsweg (ongeveer 300 meter) is onverhard. Er zijn mogelijkheden om op de camping wat te eten en dat is nog lekker ook. Helemaal goed voor de eerste en laatste dag op de camping want het is een lange rit van/naar Nederland.
In de omgeving is veel te bezichtigen maar dat staat op de website van de camping beschreven.
12-8-2011
Zeer rustig gelegen camping aan het meer met diverse mogelijkheden. Sanitaire voorzieningen zijn beperkt maar zeer goed onderhouden en zeer schoon. De camping is een goede uitvalbasis naar diverse zeer leuke touristische attracties. We zijn net terug en is ons zeer goed bevallen. Pieter en Magda zijn zeer gastvriendelijk en eigenlijk niks is teveel. Beide zijn zeer behulpzaam en niet alleen met problemen op camping gebied. Het eten in de kantine is echt heerlijk en zeer betaalbaar. Ik hoop niet dat het hierdoor met het EK voetbal van volgend jaar er nu geen plaats meer voor ons is want 1 ding is zeker terugkomen doen we
10-8-2011
Wij zijn net terug, we waren met z,n vieren 60 plussers. Het was er erg rustig. We voelden ons veilig. Zeer vriendelijke gemoedelijke eigenaar. Ruime plaatsen. Sanitair was simpel, omdat het rustig was hebben we nooit hoeven wachten, ondanks dat er maar 2 douches en 2 wc,s zijn. Heerlijk gratis warm water ook voor de afwas. Wat ons betreft: Toppie!!!!!!!!
Bovendien alle informatie over bezienswaardigheden, fietsroutes enz.