Pension Nad Potokiem*** in Karpacz Polen beoordelingen 9.0 | Zoover

Beoordelingen Pension Nad Potokiem***

2 juni 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe
1 beoordeling

Beoordelingen Pension Nad Potokiem***

Mostowa 5, 58540, Karpacz
Pension Nad Potokiem scoort een 9,0 uit 10, op basis van 1 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Pension Nad Potokiem***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Pension Nad Potokiem*** in Karpacz, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Polen. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Dolnoslaskie. Vergelijk Pension Nad Potokiem*** met andere accommodaties in Karpacz.

1 beoordeling van Nad Potokiem***

1 beoordeling
alleenreizend, Mrt. 2009
"Een prima plek met uitstekende service"
gerry hendriks
26-12-2009 Het personeel hield rekening met mijn wensen, en deze waren soms wat buitensporig, omdat ik op mijn vakantie het aanbod kreeg van iemand om eens naar zijn hotel te komen kijken en te zien wat er mankeerde. Toen ik er geweest was, had ik hem beloofd om hem te helpen en zo verlenngde ik mijn vakantie twee maal en het pensioen deed r geheel niet moeilijk over en ook niet als ik 's morgens vroeg weg wilde en de hele dag was er gratis koffie voor me. een compliment.