Beoordelingen Jelenia Gora

Waardering
8,2
Uitgaansleven
6,5
Cultuur
7,8
Omgeving
8,4
Sfeer
8,1
Het weer

24  °C

1 augustus 2014

Jelenia Gora
8,2
11 beoordelingen
Beoordelingen Jelenia Gora

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Jelenia Gora. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Jelenia Gora. Ben je zelf op vakantie geweest naar Jelenia Gora? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Jelenia Gora scoort een 8,2 uit 10, op basis van 11 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 1 Appartement, 2 Campings, 16 Hotels, 1 Landhuis, 1 Pension en 1 Villa in Jelenia Gora. Op Zoover vind je bovendien 131 vakantiefoto's van Jelenia Gora. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Jelenia Gora. Bekijk ook andere accommodaties in Polen. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Dolnoslaskie.
Even geduld a.u.b.
Lettergrootte: A A A

5 beoordelingen over Jelenia Gora

8,2
11 beoordelingen
Waardering
7,7
Uitgaansleven
7,3
Cultuur
7,8
Omgeving
8,9
Sfeer
8,3
Toon score en beoordelingen van:
alleenreizend, Apr. 2012
"Leuke kleine stad"vertalen
Pieter
Waardering
9,0
Uitgaansleven
6,0
Cultuur
8,0
Omgeving
10,0
Sfeer
9,0

30-04-2012 Jelenia Gora heeft een mooi centrum, maar is redelijk klein.
Het centrale plein is natuurlijk, zoals gewoonlijk in Polen, prachtig.
De omgeving van Jelenia Gora, aan de rand van het Reuzengebergte, is fantastisch.
In het centrum kan je heerlijk eten en een paar uur rondsjokken.

met vrienden, Juli 2009
"Jelenia Gora"vertalen
Henk
Waardering
7,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
8,0
Omgeving
7,0
Sfeer
7,0

27-08-2012 Leuke Poolse stad. Klein, dus ideaal voor korte stop. Lekker even door de stad wandelen (o.a. oude brug, oude kerk en kasteeltje). Vervolgens kun je rond het centrale plein goed eten. In de buurt van de plaats zit nog een knekelkapel, een kapel waarbij het interieur gemaakt is van mensenbotjes. Heel bijzonder om te zien.

zakelijk, Juni 2009
"Jelenia Gora en omgeving prachtig!!"vertalen
Annet Mantel
Waardering
7,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
8,0
Omgeving
9,0
Sfeer
8,0

28-07-2009 Jelenia Gora een prachtige stad met veel historie en mooie gebouwen. Ook de omgeving is in de winter èn in de zomer prachtig. Een schitterende vakantie plek.
Veel oude landhuizen zijn omgetoverd tot prachtige hotels en restaurants waarbij het unieke karakter van vroeger in stand is gebleven.

De beste prijzen en lastminutes voor Jelenia Gora bij:

met vrienden, Mei 2009
"Erg leuk en gezellig"vertalen
Roland Jansen
Waardering
6,0
Uitgaansleven
9,0
Cultuur
7,0
Omgeving
8,0
Sfeer
8,0

14-06-2009 Leuke dagen gehad met eigen motor club in Hotel Zlotty Zen, nabij Olszyna en Luban in de regio Jelenia Gora.

met vrienden, Juli 2005
"Jelenia Gora"vertalen
Henk
Waardering
7,0
Uitgaansleven
8,0
Cultuur
7,0
Sfeer
8,0

27-08-2012 Leuk gezellig stadje, oude kerk, oud kasteeltje oude brug. Ideaal om even rond te wandelen en een drankje te doen. Eten kun je er goed rond het centrale (stads)plein.


Aanbiedingen

Last minute

Plaats Zoover op je website!

Meer mogelijkheden om Zoover te integreren op je site...

Poll

Hoe beveilig jij je spullen op vakantie?