(Cruise)schip Pelikaan in Enkhuizen Nederland beoordelingen 9.0 | Zoover
1.511.035 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.716 accommodaties - 19.847 bezienswaardigheden - 2.374 bezoekers online
Home > Nederland > Noord-Holland > Enkhuizen > (Cruise)schip Pelikaan

Beoordelingen (Cruise)schip Pelikaan

-1  °C

9 februari 2012

Pelikaan

(Cruise)schip Pelikaan scoort een 9,0 uit 10, op basis van 3 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in (Cruise)schip Pelikaan? Bekijk hier dan de beoordelingen van (Cruise)schip Pelikaan in Enkhuizen, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 4 vakantiefoto's van (Cruise)schip Pelikaan vinden.

1 beoordeling van Pelikaan

met jonge kinderen, Sept. 2009
Fantastische ervaring, gezellig en bijzonder
Karin de Groot
19-1-2010 Op aanraden van een kennis van ons hebben wij dit schip geboekt met onze familie. Het is ons perfect bevallen, met name het "zitje" achterop het schip is door oma (75 jaar) en kleinkinderen (3 en 6 jaar) goed ontvangen.
Tijdens het varen kon oma rustig blijven zitten en in de haven konden de kinderen makkelijk zelf spelen. Het was voor ons (mij) de eerste keer en zeer goed ontvangen. Waarschijnlijk wordt dit een jaarlijks familie uitje.