Hotel Royal**** in Wenen Oostenrijk beoordelingen 7.5 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 15.592 bezoekers online
Home > Oostenrijk > Wenen > Wenen > Hotel Royal****

Beoordelingen Hotel Royal****

-7  °C

10 februari 2012

9,6
4,6
Hotel Royal**** Wenen

Hotel Royal scoort een 7,5 uit 10, op basis van 47 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Royal****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Royal**** in Wenen, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 15 vakantiefoto's van Hotel Royal**** vinden. Je kunt 2 video's van Hotel Royal**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Wenen. Vergelijk Hotel Royal**** met andere accommodaties in Wenen.

1 2 3 4 5 volgende

44 beoordelingen over Royal****

Tegengevallen
marcia
24-8-2010 Onze kamer was oud. Er lag vieze vloerbedekking op de vloer. de badkamer was een soort geplaatste kabine in onze kamer. Wel schoon, maar echt niet van deze tijd.

Terugkom hotel
Otto
20-12-2009 Dit is onze 3e keer in dit hotel, zie mijn recensie van 28-12-2008 en van 28-1-2006. Ondanks alle kritiek heeft dit hotel een fantastische ligging, OK hotel Am Stephansplatz ligt tegenover de kathedraal en er zullen ookwel betere zijn, sowhat?-.
We herkennen totaal niet de kritiek van J.vanDijk. Was ook een andere periodevan het jaar. Jammer voor hem/haar. We zullen weer terugkomen, want Wenen gaat tijdens de dagen voor Kerst gewoon niet vervelen.

met partner, Dec. 2009
Oud, stoffig, koud, gehorig- nooit meer
manja gerdesssen
19-12-2009 Het enige positieve: ligging geweldig tov centrum en metro.
Hotel: gehorige kamers, veel last van vuilniswagens en bouwactiviteiten. De kamer was niet warm te krijgen, na 3 dagen klagen eindelijk een electrisch kacheltje gekregen. 4 sterren hotel, laat me niet lachen ! Zonde van het geld. nooit meer !

Echt nooit en nooit meer
J.van Dijk
25-8-2009 slecht hotel,gedateerd,kamers klein,klimaatgekoelde kamer kunnen ramen niet open,ontbijt slecht w.o. oud brood,personeel is zeer attent wil alles voor je doen, 3 x intern vehuisd, prijs/kwaliteitverhouding klopt niet, extern parkeren is kosten verhogend. Hotel verzamelpunt van alle nationaliteiten, moslims maken zich boos over varkensvlees.nooit meer

met partner, Aug. 2009
Plek kan niet beter in Wenen
Henk Workel
20-8-2009 Hotel Royal ligt ideaal: midden in Wenen, direct om de hoek van de Stephansplatz. Alle belangrijke bezienswaardigheden op loopafstand. Alleen Schönbrunn en het Zentralfriedhof (een aanrader! De kerk op dit kerkhof is in Jugendstil uitgevoerd) met ov. Onze kamer op 8e verdiepeing met airco. Geen probleem met verkeersgeluid. Voor eten een 7 gegeven omdat het ontbijt "ausreichend, aber nicht reichhaltig" (voldoende maar niet overdadig) was. Het dakrestaurant serveert heerlijke vis (prijs is er ook naar). De visschotel voor 2 personen bij Gutenberg aan de Bäckerstrasse is ook fantastisch. Voor een betaalbaar wijntje is de Weinwurm op de Stephansplatz een aanrader. Kent u het lied "Oh du lieber Augustin..."? Dan is bezoek aan de Griehenbeisl op de Fleischmarkt een aanrader!

Prima hotel, centraal gelegen
Wendy
3-1-2009 Wenen in november is een aanrader. Leuke kerstmarktjes, prachtige verlichting, net een sprookje. Hotel ligt echt midden in de stad en dus op loopafstand van alle beziendswaardigheden. Schonbrunn is goed bereikbaar met de metro. Kamer was prima: goed bed en schoon (wel wat gedateerd). Ontbijt was druk, maar ruim voldoende. Wij komen bij een volgend bezoek zeker terug.

"Blijft een topper"
Otto
29-12-2008 Blijft goed (zie mijn recensie van 26-1-2006). OK, bij het ontbijt kan het druk zijn en kan het soms krap zijn. Maar je hotel midden in Wenen op loopafstand van Graben, Kohlmarkt en Kartnerstrasse dat heeft wel wat. Zeker na lang wandelen en winkelen. Alles is op loopafstand. Wij komen in ieder geval iedere 2 a 3 jaar terug.

Wat een topper
Wim en Conny Kuijte...
28-12-2008 Een prima hotel onder de toren van de Stephansdom.Vriendelijk personeel, goed ontbijt en alles vers. Kamers worden elke dag schoongemaakt en zonodig elke dag schone handdoeken,klassieke ingerichting van de kamers en een goed bed.Je hebt geen vervoerskaart nodig, alles is binnen een uur te belopen

Slechte kwaliteit-prijsverhouding
J. Baas
29-9-2008 Het enige positieve: uitstekende ligging, prima bed.
Kamermeisjes spreken geen Duits en geen Engels, communicatie vrijwel onmogelijk. Veel te weinig personeel, kamer wordt pas in de loop van de middag opgemaakt. Parketvloer vuil. Geen vloerkleedjes naast het bed. Receptie is onderbemand waardoor steeds wachttijden. De wachtende gasten vinden nauwelijks plaats in de te kleine lobby. Te kleine ontbijtzaal waardoor gasten wachten moeten op een tafel. Ontbijtbuffet niet al te royaal, wordt nauwelijks aangevuld. Kortom: geen viersterren hotel, slechte kwaliteit-prijs verhouding. Auto parkeren kost EURO 27,00 p/d, m.i.v. 1 november 2008 wordt dit EURO 29,00 p/d

met partner, Aug. 2008
Centraal gelegen hotel
An en Roy
28-2-2010 Tijdens een stedentrip in augustus 2008 hebben we hier 5 nachten verbleven. Beetje oudbollig hotel, zeer centraal gelegen aan de Stephansplatz. We hadden een kamer met tussendeur naar een familiekamer, heel veel geluidsoverlast gehad van de kinderen van de buren. Verder een prima hotel voor een stedentrip. Ontbijt in buffetvorm.

9,5
4,6