23-9-2011
Centraal gelegen, goed bereikbaar vanaf vliegveld met Vienna Airport Lines (half uurs buslijn naar Schwedenplatz) In 4 minuten loop je naar het hotel. Ontvangst prettig, konden al voor 10 uur op de kamer, uitchecken hoeft in dit hotel pas om 12 uur. Kamers zijn goed, ontbijt lekker en volledig (div. broodsoorten, vleeswaren, kaas, ei, jamsoorten, melk, yoghurt, koffie thee, sappen, vers fruit. Personeel op alle fronten netjes en vriendelijk. Alle mooie dingen in centrum goed beloopbaar. Voor de rest is een Vienna Card aan te bevelen (72 uur met bus, tram, metro) Ideaal en snel openbaar vervoer. De "Wiener" zijn zeer aardig en behulpzaam, spreken je al aan als je maar even op een kaart kijkt! Vragen direct of ze je kunnen helpen. Jongelui in de metro verontschuldigen zich dat ze zitten en bieden je hun plaats aan.
Wenen en hotel Post: voor herhaling vatbaar. Jeanne
14-5-2011
Voor de 2e x gekozen voor Post, dit keer met vrienden. Wel zoals gevraagd 2 kamers naast elkaar, echter bleek dit standaard kamers te zijn waarin geen eigen badkamer en toilet zit. Toilet wel dichtbij, badkamer andere kant van hotel, beetje een tegenvaller als je iets regelt om met vrienden te gaan, dus let daarop als je boekt! Het was ons niet gezegd, en stond ook niet in de reisgids. Vorige x hebben wij niks hoeven vragen en ging het goed. Voor 100 euro p.p konden we een kamer regelen met eigen badkamer, maar hebben we niet gedaan. Achteraf wel zonde, maar vonden het geld niet waard:-) Personeel wisselend vriendelijk, ontbijt voor 7 dagen geen variatie, elke dag zelfde kost. Kamers eenvoudig maar meer heb je niet nodig. keuze voor dit hotel is de ligging!