Beoordelingen Pension Neuer Markt**

23 mei 2013

Neuer Markt**
Beoordelingen Pension Neuer Markt**
Seilergasse 9, 1010, Wenen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Pension Neuer Markt** in Wenen, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Pension Neuer Markt** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Pension Neuer Markt scoort een 7,7 uit 10, op basis van 30 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Pension Neuer Markt** in Wenen, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Pension Neuer Markt**, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Pension Neuer Markt** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 17 vakantiefoto's van Pension Neuer Markt** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Wenen. Vergelijk Pension Neuer Markt** met andere accommodaties in Wenen.

30 beoordelingen over Neuer Markt**

9,7
6,4
met partner, Apr. 2013
"Super ligging hartje centrum, hotel wat eenvoudig"
Roy
7-4-2013 Kamer voor 3 personen geboekt en vrijwel alleen gebruikt om te slapen. Pension ligt midden in het centrum en alle bezienswaardigheden zijn zelfs te voet bereikbaar. Ontbijt wel wat eenvoudig. Personeel vriendelijk en behulpzaam. Shuttleservice van en naar luchthaven voor slechts € 12,- p/p enkele reis. Kamers zijn qua meubilair wel verouderd en sleets.
Kortom mooie ligging maar wij gaan er niet meer terug.

met partner, 2012
"Prima, niets op aan te merken"
ljmeuris
25-4-2012 super centraal gelegen, alles netjes en schoon. Vooral STIL: geen dicht slaande deuren of geluiden van andere gasten!! alles zeer schoon en netjes, doch eenvoudig. Ontbijt eenvoudig, maar alles is er en is in orde. Personeel zeer vriendelijk en behulpzaam

met partner, Okt. 2011
"Fantastische ligging in centrum, smoezelige kamer"
Fam van Uden
17-10-2011 Pension Neuer Markt ligt in het centrum van Wenen. Alle bezienswaardigheden liggen op loopafstand of zijn snel met de metro bereikbaar.
Kamer was groot maar badkamer vrij klein. Door vloerbedekking en (oud) tapijt hing er wat muffe lucht in de kamer. Was echter niet hinderlijk.
Er wordt alleen ontbijt geserveerd in bufffetvorm. Was sober maar wel vers meer dan genoeg.

met vrienden, Apr. 2011
"Fantastische uitvalbasis voor citytrip"
Sandra
9-5-2011 Zoals al gemeld wordt in andere reviews is het inderdaad een beetje vergane glorie bij dit pension. Maar voor ons 'low budget' reizende studenten was dit een fantastische plek om Wenen te verkennen. Vooral ook het feit dat we voor nog geen 5,- Euro gebruik konden maken van de parkeervergunning van het pension was super. Natuurlijk was het bed niet geweldig, maar de vriendelijkheid van het personeel in combi met het prima ontbijt, de goede locatie en de prijs maakt dat wij dit pension aan iedereen aan zouden willen raden!

met partner, Feb. 2011
"Fijn pension voor een lage prijs"
Iris
11-2-2011 Pension is inderdaad wat verouderd, maar het heeft zijn charme. Vriendelijk personeel, hielden de kamer en toilet goed schoon. Als je naar buiten stapt zit je midden in de stad, dichtbij de bezienswaardigheden.
We hadden voor 4 nachten 100 euro per persoon betaald, (dan kan je eigenlijk niet zo veel verwachten) maar het viel ons reuze mee. We zouden er zo weer naartoe gaan, je bent toch het grootste deel van de tijd in de stad.

een minpuntje: het matras was erg hard en er lagen van die dunne kussens op, we moesten dekens dubbel vouwen om een beetje fatsoenlijk te kunnen slapen.

met oudere kinderen, Okt. 2010
"Prima ligging maar erg verouderd en sleets."
Dinie en Linda
31-10-2010 Pension Neuer Markt is een prima uitvalsbasis,alles op loop afstand.
Openbaar vervoer,winkels en restaurants lekker dichtbij.
Het pension zelf heeft betere tijden gekend,in de kamers was het vloerkleed helemaal versleten!
De bedden waren ook af,en alles straalde een beetje vergane glorie uit.
Personeel was uitermate vriendelijk en behulpzaam.
Ontbijt was ook genoeg en oke.

met partner, Sept. 2010
"Niet zo luxe maar wel zeerr centraal"
JP en NvD uit H
14-9-2010 Kamer was wat verouderd. Wc en douche/bad -prima! Ontbijt - ok! Onder het pension begon om 07.00 uur geboor van verbouwingswerkzaamheden. Wij waren hier niet over geinformeerd. Slordig! Medewerkers zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. Perfecte ligging in het centrum. Haal- en brengservice van en naar vliegveld is goed geregeld. Als kritisch gebruiker kan ik een ieder aanraden van dit pension gebruik te maken.

met vrienden, Aug. 2010
"Geweldig!"
Marion
5-9-2010 Pal in het centrum, met de U-bahn op 50 m afstand. Het ademt de sfeer van vergane glorie, het tapijt is sleets maar het personeel is uitermate klantvriendelijk en aardig. Verder is alles kraakhelder. Prima badkamer, heerlijk ontbijt.

met vrienden, Aug. 2010
"Super pension voor stedentrip"
Marjan
5-9-2010 Het pension is eenvoudig en het meubilair wat sleets, maar schoon en goed verzorgd, onze kamer was best ruim. Je kon alleen douchen staande in het bad, misschien niet voor iedereen te doen.
Alle medewerkers waren superaardig en bijzonder behulpzaam. Het ontbijt is prima, geen eitjes of warme dingen, wel lekkere broodjes met beleg, cake, sapjes, yogurt.
De ligging is geweldig, meteen om de hoek de U-bahn, de Stephansplatz en op 5 minuten lopen de Hofburg, Spaanse Rijschool etc. Overal winkels, cafe's, restaurants, e.d. als je het hotel uitloopt. Omdat er onder het pension gebouwd wordt is het nu 's morgens wel lawaaiig vanaf 7.15 uur.
Het hotel heeft een service dat ze je van het vliegveld afhalen voor 12 euro pp, erg comfortabel. Ook kan je voor 18 euro pp in het hotel een Fiakertocht (met een koets door Wenen) boeken, normaliter is dat veel duurder.
Wij vonden het een superpension!!

met vrienden, Okt. 2009
"Goede locatie, prima hotel"
DS
21-10-2009 Zoals al meer aangegeven is de locatie van het hotel fantastisch. Alle bezienswaardigheden zijn goed bereikbaar en je zit midden in het centrum. Verder een vrij eenvoudig hotel. Kamer 37 was klein en ook de badkamer was erg klein. Wij vonden dat geen probleem omdat je er eigenlijk toch alleen bent om te slapen en het was goed stil 's nachts. De mensen van het hotel zijn vriendelijk en het ontbijt is niet veel bijzonders, maar prima.
Echt een goed hotel als basis om Wenen te verkennen!

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit