Pension Mozart in Wenen Oostenrijk beoordelingen 6.1 | Zoover

Beoordelingen Pension Mozart

5,5
3,9
5,4

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Pension Mozart

Theobaldgasse, 1060, Wenen
Pension Mozart scoort een 6,1 uit 10, op basis van 3 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Pension Mozart? Bekijk hier dan de beoordelingen van Pension Mozart in Wenen, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 2 vakantiefoto's van Pension Mozart vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Wenen. Vergelijk Pension Mozart met andere accommodaties in Wenen.

3 beoordelingen over Mozart

5,5
3,9
5,4
met partner, Juli 2010
"Nooit meer"
Nadia
16-5-2011 Zeer rommelig!!
Kamer niet netjes in orde, onbetrouwbaar personeel ontbijtbuffet erg slecht geregeld, moesten steeds een half uur wachten terwijl we een tijd hadden afgesproken.
En een loslopende teckel, die erg vals was, als je te dicht in de buurt kwam beet hij zomaar.
Prijs/kwaliteit vond ik erg slecht, het was niet heel erg duur maar je krijgt ook geen waar voor je geld

Familie
"Rommelmarkt"
Marijke
4-8-2008 Een pension dat er uit ziet alsof er een rommelmarkt is ontploft. Wel erg schoon en heerlijk eten. Ik lag ook in de eerder beschreven kamer met douche naast het hoofdkussen en toilet met douchegordijn ervoor. Als je van een grappige ervaring houdt, wel een aanrader. Voor lichte slapers kan het pension af te raden zijn in de zomer. Het zit pal boven een Ierse pub en vanaf half vijf 's ochtends wordt het duivenechtpaar wakker op de binnenplaats.

alleenreizend
jannie
9-1-2008 Ik had er een 1-pers.kamer, ze bestáán dus nog,'uitbundig'ingericht, maak je niet vaak mee, vond het grappig. Straalde ouderwetse warmte uit. Douchecabine zo ongeveer naast mijn hoofdkussen, het deerde mij niet. Kraakheldere witte lakens. Smalle hoge ouderwetse kamer, sfeertje!!!
Prima ontbijtbuffetje, zelfs scrambled eggs. in piepkleine ontbijtkamer maar was er niet druk in december. Dus ging prima. Dat voor 35 euro in laagseizoen. Centrum op loopafstand, vooral opera is dichtbij. Pension is op de 1-e verd. Er is zo'n ouderwetse kooilift, is al een bezienswaardigheid op zich.Zal er beslist wéér verblijven de volgende keer dat ik in Wenen ben.