Hotel Intercontinental Wien***** in Wenen Oostenrijk beoordelingen 8.0 | Zoover

Hotel Intercontinental Wien***** Wenen

Beoordelingen Hotel Intercontinental Wien*****

Johannesgasse 28, 1037, Wenen
Hotel Intercontinental Wien scoort een 8,0 uit 10, op basis van 2 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Intercontinental Wien*****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Intercontinental Wien***** in Wenen, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 5 vakantiefoto's van Hotel Intercontinental Wien***** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Wenen. Vergelijk Hotel Intercontinental Wien***** met andere accommodaties in Wenen.

2 beoordelingen over Intercontinental Wien*****

met een groep, Apr. 2010
"Zeer goed hotel!"
Vandevelde
3-5-2010 Prachtige ligging om het oude stadscentrum te bezoeken. Zeer mooie en luxueuze kamers. Ontbijtbuffet is enorm uitgebreid en zeer lekker. Zeker een aanrader.

Carolien
21-1-2005 In verband met congresbezoek hebben verbleven wij 4 dagen in dit hotel. De kamers waren bijzonder plezierig, smaakvol en comfortabel ingericht. Ruime lobby met luxueuse bar en zitjes. Het hotel is relatief rustig gelegen tegenover een stadspark. Uitstekend ontbijt genoten. Over de service kan ik weinig zeggen omdat ik hiervan geen gebruik heb hoeven maken. Blijkbaar verblijven hier soms ook wat bekendere mensen want wij stonden in de lift met Lionel Richie.