Haus Der Musik Wenen Oostenrijk. Informatie & Beoordelingen Haus Der Musik ~ Zoover

Beoordelingen Haus Der Musik

Haus Der Musik
1 beoordeling

Beoordelingen Haus Der Musik

Seilerstatte, 1010, Wenen
Wil je weten wat anderen vonden van Haus Der Musik in Wenen? Op deze pagina kun je beoordelingen raadplegen van Haus Der Musik.
Wil je weten wat anderen vonden van Haus Der Musik in Wenen? Op deze pagina lees je beoordelingen van Haus Der Musik. Je kunt 1 vakantiefoto van Haus Der Musik bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Hier vind je alle overnachtingsmogelijkheden in Wenen. Bekijk alle accommodaties in de buurt van Haus Der Musik in Wenen.

1 beoordeling van Haus Der Musik

1 beoordeling
met partner, Apr. 2010
"Erg leerzaam. Oa. leven van Weense componisten."
Adriaan
10-5-2010 Groot voordeel dat het tot zo laat open is (22.00 uur). Goed modern opgezet museum wat (voor ons) saaie klassieke muziek levendiger maakt. Veel over het leven van de klassieke Weense grote componisten zoals Mozart. Maar ook veel over alles wat met geluid te maken heeft. Soms iets te modern (voor ons vijftigers). Het leukste is echter dat je op het einde zelfs een orkest kan dirigeren (interactief op de TV) met een stokje. Soort van Wii. Als je het Wiener philomoniker niet goed dirigeert krijg je een orkest lid dat je boos toespreekt. Wat opvalt is dat zoals bijna alles in Wenen zowel in het Duits als Engels wordt toegelicht. Zeker de moeite waard. Wij konden er mnakkelijk 3 uur rondbrengen.