Hotel All Seasons Wien President (vh. Das President)**** in Wenen Oostenrijk beoordelingen 7.5 | Zoover

Beoordelingen Hotel All Seasons Wien President (vh. Das President)****

Hotel All Seasons Wien President (vh. Das President)**** Wenen

Beoordelingen Hotel All Seasons Wien President (vh. Das President)****

Wallgasse 23, A-1060, Wenen
Hotel All Seasons Wien President (vh. Das President) scoort een 7,5 uit 10, op basis van 31 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel All Seasons Wien President (vh. Das President)****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel All Seasons Wien President (vh. Das President)**** in Wenen, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 6 vakantiefoto's van Hotel All Seasons Wien President (vh. Das President)**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Wenen. Vergelijk Hotel All Seasons Wien President (vh. Das President)**** met andere accommodaties in Wenen.

27 beoordelingen over All Seasons Wien President (vh. Das President)****

met partner, Dec. 2011
"Komen terug"
Brink A.
24-12-2011 Zeer goed bevallen. Uitstekend gelegen t.o.v. openbaar vervoer ( Westbahnhof = bus verbinding Airport,U-bahn, bussen, tram ( o.a. vlug naar Ostbahnhof voor 1 uur trein naar Bartislawa).

met partner, Nov. 2011
"Gunstig gelegen van centrum en vliegveld"
jac
3-12-2011 hotel heet sinds kort All Seasons Wien President met een perfekt ontbijt
en voor z'n prijs leuke kamers. consumpties s'avonds peperduur. receptie
zeer klantvriendelijk.

met vrienden, Aug. 2011
"Goed voor een paar nachten."
J. A.
30-8-2011 Buiten zie je alleen maar een bord met All Seasons en nergens zie je de naam Das President... Handig! Er was airco op de kamer en dat was met midden 30 graden fantastisch. De badkamer was prachtig. De kamers ietwat ouderwets, maar lekker ruim. De bedden waren idd behoorlijk hard. Het ontbijt was goed muv van het brood. Het personeel vonden wij niet (allemaal) even vriendelijk. Toen we klokslaf half 7 bij het ontbijt stonden, werd er eerst beweerd dat we een half uur te vroeg waren. Bij navraag ontdekte ze dat we toch om 6:30 u mochten ontbijten, maar liet ze ons nog 5 minuten wachten. Bij het uitchecken gaven we de keycard af. Het enige wat ze zeiden was: Danke. Wiedersehen. De ligging t.o.v. Westbahnhof was ideaal. Je kon het lopend af en anders ligt er om de hoek van het hotel een metrostation. Al met al een hotel waar je prima een paar dagen kan verblijven.

"Fantastische vakantie gehad"
Maarten en Renate
27-7-2011 Hotel Das president is niet het beste hotel in Wenen, maar voor wat je krijgt en de prijs die je betaald, is het zeker de moeite waard om naar dit Hotel toe te gaan.
Kamers zijn prima, wij hadden toevallig deze keer een gerenoveerde kamer met LCD tv. We hadden de laptop mee, die kon aangesloten worden op de tv, dus konden s'avonds gewoon lekker eigen films kijken.
Ontbijt is prima, niet super veel keus maar voor oostenrijkse begrippen prima.
Ontbijt is helemaal zelfservice, maar de dames zijn altijd bereid om even te helpen.
TIPS:
De italiaan in de straat van het hotel is erg goed (hotel uit rechts, overkant op de hoek)Ga zeker eten bij bauernbrau (hotel uit rechts, eind van de straat links, zit aan de linkerkant. Oogt wat rustiek en behoorlijke kroeg feel, maar eten is er perfect, en niet duur. (Eigen gebrouwen bier hier ook een tip)
Daarnaast is de vakantie niet compleet zonder ijs gegeten te hebben bij paolo bortolotti. (drie zaken in de maria hilferstrasse.

met partner, Mei 2011
"Goed....maar geen 4 sterren waard."
Marjolein
25-5-2011 Het hotel is goed maar geen 4 sterren waard. Eerder 3 a 3.5. Goede uitvalsbasis voor een stedentrip. Winkelstraat om de hoek evenals het openbaarvervoer. Ga heerlijk eten bij het restaurantje op de hoek (Hagentaler). Goed, uitgebreid en zeer betaalbaar en lekker eten. Kamers van hotel zijn oke. Bedden inderdaad aan de harde kant. Kamers erg warm maar gelukkig airco aanwezig. Ontbijt goed. Wij hebben het goed naar onze zin gehad.

met partner, Mrt. 2011
"Mooi schoon"
jeroen & amända
23-3-2011 een schoon hotel kamer een beetje oud met modern gematch zoals plasma tv nette badkamer wel erg warm op de kamer maar de verwaring is uit te draaien met knop aan de grond een goed ontbijt met genoeg keuze en word goed bijgevult alles mooi centraal gelegen

met partner, Dec. 2010
"Rustig hotel,goede ligging"
Marjon Harmsen
19-12-2010 Goed hotel voor stedentripje. Openbaar vervoer is niet nodig, alles ligt op loopafstand. Ontbijt super uitgebreid alleen de broodjes waren niet vers.
Genoeg goede en voordelige eetgelegenheden in de directe omgeving.

met oudere kinderen, Dec. 2009
"Wij vonden het een goed hotel"
a hees vrijs
16-12-2009 lekker dicht bij westbahnhof,vanwaar je overal heen kunt,het personeel was erg vriendelijk en behulpzaam,het enige nadeel was dat de bedden te hard waren,en het ontbijt was uitgebreid vanaf 6 uur tot 10 uur

met vrienden, Juli 2009
"Goed hotel"
Anne
22-7-2009 Goede ligging. Vlak bij openbaar vervoer. 72 uur kaart kost 18,50 en kan je in het hotel kopen. Je wordt er goed en vriendelijk geholpen. Goede ruime kamer. Ruime badkamer met douche in ligbad, toilet en wastafel. Bedden zijn vrij hard maar is goed te doen. Wij hadden airco op de kamer en ook de ramen konden open. Goed ontbijt en bij mooi weer kan je ook buiten eten. Ruime keus aan eten en wordt goed bijgevuld. Wij hadden op de luchthaven een taxi genomen naar het hotel, kost 34,00. Terug zelf de taxi gebeld en kost 30,80. Taxichauffeur was ruim op tijd voor vertrek aanwezig. Je wordt keurtig bij de vertrekhal afgezet. Openbaar vervoer naar alle bezienswaardigheden is heel goed te doen. Wij twee vrouwen zijn niet lastig gevallen en als je loop te zoeken komt er wel iemand vragen waar je heen wil en wijs je de weg. Ook s'avonds is het veilig op straat.Let wel...in juli en augustus gaan veel restaurantjes en theaters dicht. ze gaan zelf op vakantie

met vrienden, Mei 2009
"Goede uitvalsplek voor verkenning van Wenen"
theo
13-5-2009 Redelijk harde bedden en zachte kussens.Dit laatste is op te lossen door om 2 kleine kussens erbij te vragen. Ontbijt goed maar het personeel is wel erg snel met afruimen. Aangezien we het grootste deel van de dag weg waren is de kamer verder wat minder belangrijk. Enigszinds 'old- fashiond'. Er zijn wel 2 makkelijke stoelen. Wenen is schitterend. Uitstekend openbaar vervoer! Een aanrader.