Vakantiehuis Unterboden 5 in Warth - Schrocken Oostenrijk beoordelingen 9.0 | Zoover

Beoordelingen Vakantiehuis Unterboden 5

100% gezellig houten huis
1 beoordeling

Beoordelingen Vakantiehuis Unterboden 5

Unterboden 5, 6888, Warth - Schrocken
Vakantiehuis Unterboden 5 scoort een 9,0 uit 10, op basis van 1 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiehuis Unterboden 5? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiehuis Unterboden 5 in Warth - Schrocken, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 16 vakantiefoto's van Vakantiehuis Unterboden 5 vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Vorarlberg. Vergelijk Vakantiehuis Unterboden 5 met andere accommodaties in Warth - Schrocken.

1 beoordeling van Unterboden 5

1 beoordeling
met vrienden, Dec. 2011
"Wij gaan er zo volgend jaar weer heen"
Maarten Sluiter
8-1-2012 Dit volledig houten vakantie huis paste ons precies. met 6 volwassenen en 6 kdz 11-22, hebben we ons heerlijk thuis gevoeld! Super gezellig met houten interieur en meubels. Kidz Chill ruimte op zolder met internet en tv, voor de ouwe lui 3 meter voor de deur een sauna en Hot tub.
Huis staat aan het eind van het doodlopend straatje en je hebt hem heerlijk voor jezelf. met terras zou je heerlijk buiten kunnen zitten. Wij waren er in de winter en dan heb je weinig kans met een ongelooflijk pak sneeuw voor de deur!
Op 300m van de deur start de skibus die je gratis in 15 min naar salober brengt. In Schröcken heb je een supermarkt en er zijn een paar restaurants, maar heb hier niet de spectaculairste verwachtingen van / eenvoudig(maar heel netjes!) en gewoon goed!
Wij hebben er een heerlijke wintersport week beleefd met veel sneeuwlol tot achterin de tuin!