28-12-2010
Dit jaar ben ik voor het eerste alleen op wintersport gegaan. Met kerst, alleen op reis. Niet ideaal op het eerste gezicht, maar wat heb ik een mooie week gehad. Met dank aan de familie die dit hotel runt.
De kamer was prima en elke morgen stond een heerlijk ontbijtbuffet op me te wachten. Daarna was het: ski's pakken, de straat oversteken, de lift in stappen en weer de hele dag de pistes afvliegen. Na het skiën kon ik dagelijks aanschuiven voor apfelstrudel of iets anders lekkers. Daarna lekker ontspannen in de sauna, het zwembad of een lekker ligstoel. Ik heb verder elke avond in het hotel gegeten en dat doe ik volgende keer zeker weer. Elke dag een echt goede vijfgangen maaltijd en met kerst een nog lekkerder achtgangen feestmenu. Dit hotel is echt een voorbeeld van een goed familie hotel en ik heb me er erg thuis gevoeld. Alles is aanwezig, maar vooral de sfeer maakt dat ik zeker terugkom!
2-1-2007
Indruk die gewekt was via eigen website werd in eerste instantie bij telefonisch kontakt bevestigd. Teleurstelling vanaf aankomst, qua ontvangst, kamer, service, vriendelijk-heid, prijs-kwaliteit.
Jammer.