23-9-2009
Alweer 4 jaar achterelkaar komen wij hier terug. De eerste maal was met onze tweeling (toen nog 2 jaar). De jaren daarop met 11 personen waaronder 4 kleine kinderen. De kamers zijn erg goed, de familie Jaeger is heel vriendelijk, het eten is heerlijk, de ligging is perfect - je kunt zelfs je skipas aan de receptie van het hotel kopen en ook huren van metriaal kan in het hotel. De skilift ligt op het terrein van het hotel en je kunt (ook via blauwe piste) weer terug naar het hotel komen op de ski of snowboard. Er is een zwmebad, sauna, ballenbak, kinderchreche, kinderrestaurant etc. Wat ons betreft nog vele jaren!
2-2-2008
Wij hadden dit hotel geboekt speciaal voor de kinderopvang. Onze dochter van 2,5 kon hier dan enkele uurtjes heen per dag. Maar de leidster was een ongeinteresseert meisje van 20. Verschonen van luiers deed ze niet en een kindje troosten kon ze ook niet (liet het huilend aan hun lot over). Ze belde vele ouders al na 15 min op dat ze de kinderen maar op moesten komen halen. Kinderen moesten ook zichzelf vermaken met het speelgoed. Gezamelijk werd er niets gedaan/ondernomen. Middag (warm) eten met de kinderen werd al om 11 uur gedaan. Ze presenteren zich als familiehotel maar dit gaat niet op voor kinderen die nog niet skieen!
Erg jammer. Als je geen kinderen heb, is dit een perfect hotel. Wat een geweldige ligging zo aan de piste! Wij vonden het een heerlijk skigebied.
1-2-2008
Ook wij zijn met kerst 2007 geweest. Maakten gebruik v.e. aanbieding. Toen uiteindelijk afgerekend moest worden wilde de eigenaar opeens niks meer weten van de aanbieding en de 'oude'prijs innen. Dit is na veel geharrewar niet gebeurd. Verder prima hotel aan de piste. Restaurant ook fantastisch. Personeel moet hard werken maar blijft vriendelijk!