Hotel Vallüla ( Montafon )*** in St. Gallenkirch / Gaschurn Oostenrijk beoordelingen 8.9 | Zoover

Beoordelingen Hotel Vallüla ( Montafon )***

hotel pension Valluela

Beoordelingen Hotel Vallüla ( Montafon )***

Silvrettastr. 258, A-6791, St. Gallenkirch / Gaschurn
Hotel Vallüla ( Montafon ) scoort een 8,9 uit 10, op basis van 54 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Vallüla ( Montafon )***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Vallüla ( Montafon )*** in St. Gallenkirch / Gaschurn, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 13 vakantiefoto's van Hotel Vallüla ( Montafon )*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Vorarlberg. Vergelijk Hotel Vallüla ( Montafon )*** met andere accommodaties in St. Gallenkirch / Gaschurn.

1 2 3 4 5 volgende

49 beoordelingen over Vallüla ( Montafon )***

alleenreizend, Aug. 2011
"Zeer goed en het verblijf meer dan waard"
Franky Hiel
13-8-2011 Zeer goed vertoeven in hotel-pension Vallula. Zeer vriendelijke gastheer en gastvrouw die u het verblijf zo aangenaam mogelijk maken. Een zeer uitgebreid ontbijtbuffet en een goed en verfijnd avondmaal. Prettige en ontspannen sfeer. Alles is zeer net en proper. Met een woord "Aanrader".
eigenaar Rita en Daniel, 1-9-2011
Eigenaar zegt:  Wij bedanken u voor het gezellig verblijf bij ons.

met partner, Jan. 2011
"Heerlijk weekje wintersport"
Hilda en joep
29-1-2011 Een heerlijk weekje wintersport zit er weer op. In Pension Vallüla was het heerlijk vertoeven. Het diner dat Daniel bereidde was elke avond weer een verrassing, en heerlijk. Ook de bediening was vriendelijk, vooral Elfriede maakte er met haar humor weer elke dag een gezellige avond van. Wat een top vrouw, zij kent de kneepjes van het vak. Wij komen hier zeker nog eens terug.

Joep en Hilda
eigenaar Rita & Daniel, 11-8-2011
Eigenaar zegt:  Wij bedanken jullie voor het gezellig verblijf bij ons.

met partner, Sept. 2010
"Zeker nog een keer !!!!!"
Dirk en Wilma Wemek...
27-9-2010 Heel erg vriendelijk.

Het zijn lieve, vriendelijke, en behulpzame mensen.
Ook de bediening en het eten kan niet beter.
Een zeer goede uitleg waar en hoe je het best kunt gaan wandelen.
In een woord geweldig, prima kamers.
Wij gaan er zeker terug weer toe.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Vallüla ( Montafon )*** bij...

met vrienden, Aug. 2010
"Een echt verwen pension."
Jos,Petra, Fons en ...
14-8-2010 Na iedere morgen van een heerlijk ontbijt genoten te hebben, de tip van Rita, deze kwam vanwege het weer enkele malen goed van pas. Ondanks dat we het niet getroffen hadden met het weer hebben we een heerlijke week Vallula gehad. Een smokkelaarswandeing met Daniel (de eigenaar) wat zeer zeker de moeite waard was, de gastvrijheid van deze uitbaters van pension Vallula en de goocheltrucs van Kevin en s avonds de drankjes in de bar. Het avondeten was iedere keer weer een verrassing, maar een 4 sterren restaurant is hier niets bij. Wij hopen hier zeker nog eens terug te komen want we zijn hier nog lang niet uitgewandeld. Fam van Aerde BEDANKT voor de heerlijk week! Jos, Petra, Fons en Emmie Scheerens

met partner, Juni 2010
"Fantastisch verblijf gehad"
katrien standaert
27-6-2010 Wij hebben echt genoten van ons weekje 'Vallula'. Lekker eten, vele goede wandeltips , lieve uitbaters, ons hondje was ook van harte welkom. Ook al ligt het hotel aan een doorgangsweg, veel lawaai was er niet doordat alles zo goed geïsoleerd is. Mooie en gezellige kamers, elke dag verse handdoeken ook al is dat niet gevraagd. Wij hebben ontzettend genoten en ik hoop dat er nog velen zoals wij volgen. Heel mooi dal trouwens met 1001 mogelijkheden. Voor herhaling vatbaar !!!!!!!!!!!!!

met een groep, Dec. 2009
"Gezellig pension behulpzame mensen goed eten"
Jos Doornbosch Erna...
10-1-2010 of je nu iets wil weten over de omgeving, het skien of een dokter nodig hebt, steeds staan mevr van Aerde en haar familieleden direct klaar om je te helpen en advies te geven. zelfs bij spierpijn krijg je een lotion aangereikt. Geweldig. En het avondeten steeds weer een culinair verrassing en op een drankje of borrel hoef je echt geen uren te wachten.

"Alle goede dingen bestaan uit DRIE!"
Jos Figeys
11-7-2009 Ik ben er nog nooit geweest in de winter. Maar ik vertrek er straks voor een derde keer naartoe voor een zomervakantie. En dat zegt wel genoeg zeker! Voor mij een 10 over de ganse rij. Een aanrader zonder meer!!! Met een elf op tien voor de vriendelijkheid van deze mensen!!!

met partner, Juni 2009
"Gezellig Hotel"
wildhagen
29-8-2009 In Juni 8 nachten in dit Hotel verbleven. Zeer vriendelijke gastvrouw die gewoon Nederlands sprak.We wandelen graag en omdat we eerst met een niet te zware wandeling wilde beginnen ,heeft de gastvrouw voor ons een alternatieve wandeling uitgestippelt.
Kregen goede tips mbt montafoncard en openbaar vervoer.De kamers waren netjes en schoon , en dat het hotel aan een doorgaande weg lag......... Wij hadden daar geen last van!!

"Gezellig en gastvrij pension"
R.Tofohr
9-3-2009 Wij hebben er een wintersport vakantie doorgebracht en ondanks dat het weer wat tegenviel, maakte de gezelligheid en de gastvrijheid van pension Vallüla alles weer goed.
Schone nette kamer en heerlijk ontbeten zowel als iedere avond gedineerd. Iedere dag weer een verrassing wat voor heerlijks er weer op tafel werd gezet. Een hele vriendelijke gastvrouw, gastheer en zoon. Ook de overige bediening was uiterst attend.

met partner, Mrt. 2009
"Goed / degelijk"
hans
17-3-2009 Goed hotel/pension. De verhalen vindt ik te uitbundig. Eten is goed maar niet spectaculair, hotel ligt aan de doorgaande weg veel autolawaai. het gebouw is opgetrokken uit hout dus bij een ijsberende bovenbuurman veel gekraak van de vloeren. Het hotel de bedden etc keurig netjes en de mensen zeer hulpvaardig.

1 2 3 4 5 volgende