14-8-2010
Na iedere morgen van een heerlijk ontbijt genoten te hebben, de tip van Rita, deze kwam vanwege het weer enkele malen goed van pas. Ondanks dat we het niet getroffen hadden met het weer hebben we een heerlijke week Vallula gehad. Een smokkelaarswandeing met Daniel (de eigenaar) wat zeer zeker de moeite waard was, de gastvrijheid van deze uitbaters van pension Vallula en de goocheltrucs van Kevin en s avonds de drankjes in de bar. Het avondeten was iedere keer weer een verrassing, maar een 4 sterren restaurant is hier niets bij. Wij hopen hier zeker nog eens terug te komen want we zijn hier nog lang niet uitgewandeld. Fam van Aerde BEDANKT voor de heerlijk week! Jos, Petra, Fons en Emmie Scheerens
10-1-2010
of je nu iets wil weten over de omgeving, het skien of een dokter nodig hebt, steeds staan mevr van Aerde en haar familieleden direct klaar om je te helpen en advies te geven. zelfs bij spierpijn krijg je een lotion aangereikt. Geweldig. En het avondeten steeds weer een culinair verrassing en op een drankje of borrel hoef je echt geen uren te wachten.