Hotel Rössle**** in St. Gallenkirch / Gaschurn Oostenrijk beoordelingen 8.6 | Zoover

Beoordelingen Hotel Rössle****

2 juni 2012

Hotel Rössle**** St. Gallenkirch / Gaschurn

Beoordelingen Hotel Rössle****

Rautenastrasse 28 , 6793, St. Gallenkirch / Gaschurn
Hotel Rössle scoort een 8,6 uit 10, op basis van 10 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Rössle****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Rössle**** in St. Gallenkirch / Gaschurn, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 7 vakantiefoto's van Hotel Rössle**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Vorarlberg. Vergelijk Hotel Rössle**** met andere accommodaties in St. Gallenkirch / Gaschurn.

10 beoordelingen over Rössle****

met partner, 2012
"Echt een aanrader."
Hendrix
24-1-2012 Wij hebben nog nooit zo'n goed hotel, gastvrij, goede service, lief personeel, top kok (eigenaar) een hele lieve gastvrouw (eigenaresse) gehad in een hotel als daar. We hebben geen kinderen dus daar kan ik niet over zeggen, maar we hebben een hond en zij is net zo welkom als wij. Als je er één keer bent geweest wil je zeker nog één keer terug. Aanrader, ga eens met de kerst, wouw!

met partner, Aug. 2009
"Prachtig hotel"
Bart Kwantes
10-8-2009 Na een wandeltocht 1 nachtje in dit prachtige hotel verbleven. Hele ruime kamer met balkon en een apart zithoekje. Mooi binnen en buitenzwembad en 's avonds een 6-gangen diner. Hotel is zeer stijlvol ingericht en het personeel uiterst vriendelijk.

met oudere kinderen, Mrt. 2009
"Prima hotel met attente bediening."
Tom
16-3-2009 Uitstekend gelegen hotel met typisch Oostenrijkse sfeer zonder oubollig te zijn. Ontbijt en diner zijn zeer goed verzorgd. Alleen de bar zou wat beter mogen, maar dat is slechts een kleine tekortkoming. Aanrader.

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Rössle**** bij:

pedro
30-3-2008 Dit is een posthotel van bijna 200 jaar oud en dat is nog merkbaar aan de enigszins sjieke, doch niet onprettige sfeer die er heerst. Veel mooi houtwerk en antieke meubelen, een ruime opzet van hal, stubes, bar en historische eetzaal. Erg mooi.

Des te schrijnender is daarom het drama dat zich in de keuken van dit hotel afspeelt. Hier staat geen kok, maar een soort opwarm-ploeg. De kwaliteit was wisselend en soms net binnen de grenzen van het aanvaardbare, vooral als je vroeg kwam eten. Kwam je laat dan kreeg je een opgewarmde hap met vlees waar geen enkel sap meer in zat. Vooral aan soepen en sauzen kon je merken dat de kok niveau ontbeert: er zat weinig smaak aan en dat werd gecompenseerd door er dan maar een grote dot slagroom op te zetten.

met partner, Mrt. 2008
pedro

Des te schrijnender is daarom het drama dat zich in de keuken van dit hotel afspeelt. Hier staat geen kok, maar een soort opwarm-ploeg. De kwaliteit was wisselend en soms net binnen de grenzen van het aanvaardbare, vooral als je vroeg kwam eten. Kwam je laat dan kreeg je een opgewarmde hap met vlees waar geen enkel sap meer in zat. Vooral aan soepen en sauzen kon je merken dat de kok niveau ontbeert: er zat heel weinig smaak aan en dat werd gecompenseerd door er dan maar een grote dot slagroom op te zetten.

We hebben het hier over een heel duur hotel en dan mag je de lat hoog leggen, vind ik. Lekker eten is belangrijk op vakantie. En daarvoor moet je dus niet in dit hotel zijn. Jammer.

Familie, Mrt. 2008
jan bras
17-3-2008 Onlangs twee nachten hier geweest: gezellig hotel, nette kamers, mooi binnenzwembad en een aanrader is het halfpension: geweldig 6 gangen diner! Verder zeer vriendelijke mensen goede service. Kortom een aanrader, wil zeker nog een keer terugkomen!

Familie, Aug. 2007
A. Bekking
10-10-2007 Wij hebben hier twee nachten overnacht.
Prachtig hotel! Zeer vriendelijk personeel. En uitgebreid avondeten (zes gangen)!
Lekker warm binnenzwembad! Wij hebben genoten van ons verblijf in dit hotel!!!!

Familie, Aug. 2006
Wim
8-9-2006 Uitstekend (familie)hotel. Zowel per auto en autobus goed bereikbaar. Elke dag keuzemenu's die prima van kwaliteit zijn. Ruime kamers met wat opvalt, is het toilet apart van de badkamer.

met een groep, Jan. 2006
Michel
19-10-2006 Prima hotel waar het pesoneel zeer service gericht is. Kamers zijn prima en de omgeving is zeer mooi (in de winter)

Ben
25-7-2005 Zeer goed Hotel personeel is vrolijk en de kamers zien er zeer goed uit.
Zeker de moeite waard om naar terug te gaan