Appartement Appart Laijola**** in St. Gallenkirch / Gaschurn Oostenrijk beoordelingen 8.8 | Zoover
1.510.733 beoordelingen - 43.459 bestemmingen - 273.707 accommodaties - 19.823 bezienswaardigheden - 18.350 bezoekers online
Home > Oostenrijk > Vorarlberg > St. Gallenkirch / Gaschurn > Appartement Appart Laijola****

Beoordelingen Appartement Appart Laijola****

-2  °C

30 januari 2012

Appartement Appart Laijola**** St. Gallenkirch / Gaschurn

Appartement Appart Laijola scoort een 8,8 uit 10, op basis van 38 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Appart Laijola****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Appart Laijola**** in St. Gallenkirch / Gaschurn, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 83 vakantiefoto's van Appartement Appart Laijola**** vinden. Je kunt 2 video's van Appartement Appart Laijola**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Vorarlberg. Vergelijk Appartement Appart Laijola**** met andere accommodaties in St. Gallenkirch / Gaschurn.

37 beoordelingen over Appart Laijola****

met oudere kinderen, Dec. 2011
Super appartement(en)
L.
30-12-2011 Na een goed verblijf in 2010 zijn wij vorige week wederom afgereisd naar Gaschurn voor de wintersport. We verbleven in een appartement voor 6 personen in Laijola 2 (dit betreft een van de nieuwe complexen). Ons appartement zag er zeer goed en schoon uit en was bovenal zeer gezellig en knus! Het appartement was van alle luxe (lift, ondergrondse parkeergarage, tv, wifi etc.) voorzien. De slaapkamers waren zeer ruim en hadden lange bedden! Daarnaast was er nog een welness ruimte, met o.a. een sauna. Het restaurant en de bar (in Laijola 3) was ook van uitstekende kwaliteit en bovenal zeer gezellig! Dit kwam voornamelijk door de vriendelijke beheerders Peter en Mario.
Het appartement ligt zeer dichtbij de skilift, welke toegang geeft tot de Silvretta Nova. Heden is er een nieuwe lift (Grasjoch) waardoor het skigebied nog groter is geworden. Gaschurn zelf is erg mooi en gezellig (ook voor de apre ski). Kortom: een geweldig appartement in een super skigebied. Ik raad het een ieder aan!

met vrienden, Dec. 2011
Geweldig !
Henk van der Sar
26-1-2012 Super moderne appartementen met Oostenrijkse gezelligheid. Deze zijn echt van alle gemakken voorzien o.a. afwasmachine, combi magnetron/oven. De appartementen liggen op ± 200 meter van de lift en de kinderweide/skischool. Skipassen verkrijgbaar bij de receptie kunt kopen. We hebben veel gebruik gemaakt van de geweldige wellness faciliteiten. Wij hebben ook een paar keer heerlijk gegeten in het restaurant dat onder in LaijolaIII zit. Het gebied is wat ons betreft zeer geschikt voor beginners en zeker ook voor gevorderden. Wij komen hier en in Laijola zeker terug (deze zomer alweer!). Zeker een aanrader voor de echte wintersport liefhebber die van goede accomodatie en gastvrijheid houd op een super lokatie!!!

Naar onze mening, sterk overroepen op deze site
hannelore
25-8-2011 Op basis van de beoordelingen op deze site, hadden we voor deze accomodatie gekozen. We verbleven in een appartement in het oude complex. Positief: zwembad, sauna, goede ligging, groot bed, senseo apparaat. Negatief: geen kleerkast in slaapkamer, koelkast sloot niet goed (we moesten telkens het afwasmachine openzetten om de koelkast goed te kunnen sluiten), heel kleine ruimte, veel lawaai van kinderen omtrent de drie gebouwen, geen proper wellnesscomplex (aan de hand van vuil op de grond, konden we concluderen dat er gedurende een heel week, niet gepoetst was), appartement zag er niet uit zoals op plan (had geen tweezit)
We miste vooral de oonstenrijkse gezelligheid en gastvrijheid!!!! We kregen geen begeleiding naar ons appartement (hebben veel mensen zien zoeken), beperkte uitleg bij aankomst, hebben geen gastenkaart ontvangen wegens kapotte printer (als goede gastvrouw zoek je dan naar oplossingen), slechte administratie (hebben zelf moeten aangeven hoeveel we moesten betalen)

met oudere kinderen, Aug. 2011
Het is hier fantastisch !
Marius
18-9-2011 Net een leuke zomervakantie achter de rug. Mooi en modern appartement dat i.t.t. andere beoordelingen in ons geval wel brandschoon is opgeleverd. Veel gewandeld en de mountain bike gebruikt. Op mooie zonnige dagen lekker bij het zwembad vertoefd. Vriendelijke beheerster die altijd bereid was om ons met raad en daad terzijde te staan. Kortom; een echte aanrader.

Maakt de verwachtingen niet waar
Marc
13-9-2011 Op basis van de mooie ligging, website en de commentaren op deze site hebben wij deze zomer een appartement in Laijola geboekt. Het dal is fantastisch. Wij zijn er al vaak in de zomer en de winter geweest. Persoonlijk vind ik St. Gallenkirch een leukere plaats dan Gaschurn. Appartement was ruim. Niet echt Oostenrijks ingericht. De ontvangst was lauw en het appartement was simpelweg niet schoon. Dode vliegen op het lampje in de badkamer, stoflagen op de kleding(inloop)kast in de slaapkamer en niet goed stof gezogen. Ook op de gang (met vloerbedekking) niet goed schoon. Over het 'welness' gedeelte zal ik dan maar zwijgen. Op de vloer zowel in de ruimte als in de sauna simpelweg vies en duidelijk een tijd niet schoongemaakt. Zwembad wat aan de kleine kant voor zo een groot complex. Persoonlijk veel te 'nederlands' en teveel gillende kinderen. Helaas niet goedkoop en daardoor niet voor herhaling vatbaar.

Ook super voor een zomervakantie!
CA
3-9-2011 Na een prettig verblijf in de sneeuw, wilden we Gaschurn en het Montafon nu ook eens in de zomer ontdekken. Dat is zeer goed bevallen. Het is in de zomer prettig toeristisch in het Montafon-dal (niet druk, maar ook niet ongezellig stil) en je hoeft nooit lang in de auto te zitten om iets te bereiken. Voor kleine kinderen zijn er leuke wandeltochten en ook MountainBeach in Gaschurn is super voor de kids. De AlpineCoaster (rodelen) bij Golm moest natuurlijk ook uitgetest worden. Heel erg leuk. De Silvretta Hochalpenstrasse is indrukwekkend, vooral als je deze omhoog fietst en de Silvretta Bike Safari op de mountainbike gaat rijden langs de diverse stuwmeren hoog in de bergen. Na een stevige bergwandeling is het zwembadje bij Laijola een heerlijke verkoeling. Het is niet groot, maar kinderen vermaken zich er prima. Wij hebben van een heerlijke zomervakantie genoten in Laijola en we komen zeker nog meerdere keren terug!

Zeker voor herhaling
sandravl
13-8-2011 Mooi verzorgd app.no 111, voldoende ruimte voor gezin met 2 kinderen (10 en 5) schotel tv met alle ned. zenders, uitzicht op bergen en zwembad, zon vanaf einde ochtend op balkon. vriendelijk ontvangst, broodjes service uitstekend, bedden en bedbank van zeer goede kwaliteit. Spar op loopafstand, veel te doen in omgeving, teveel om op te noemen maar alles staat duidelijk aangegeven. Gastvrouw Yvonne heel behulpzaam met tips voor uitstapjes. Eten in Restaurant was heel lekker, zag er ook netjes en verzorgd uit. geen bebruik gemaakt van de relaxruimte met sauna e.d. maar zag er ook allemaal keurig uit.Wij hebben goed weer gehad, een keer overdag wat regen, zwembad verwarmd en kon zelfs in de regen gezwommen worden. Veel kinderen die allemaal samen spelen, maar om 22u is het muisstil. Wij raden dit app. aan bij onze familieleden en gaan zelf zeker nog een keer terug in de zomer maanden.

Prima plek ook in de zomer
Fam. Admiraal
9-8-2011 We zijn met ons gezin 10 dagen geweest in de zomer vakantie. Ondanks het wat mindere weer hebben we een hele leuke vakantie gehad en erg veel dingen gedaan in de omgeving. Ook het appartement is van alle gemakken voorzien en ziet er schitterend uit. Echt een aanrader ook voor de zomervakantie!

met jonge kinderen
Geweldig nieuw complex
Serge den Otter
19-3-2011 Net terug van een geweldig week wintersport. Op korte afstand van de gondel gelegen. Mooi modern ingericht appartement voorzien van alle gemakken.

met jonge kinderen, Mrt. 2011
Zeker een aanrader
Mol2010
5-4-2011 Wij , gezin met 2 jonge kinderen en opa en oma , zijn begin maart te gast geweest in het nieuwste complex ! Appartement 302. We hebben een heerlijke week gehad. Appartement was werkelijk van alle gemakken voorzien , grote ruime kamers en een grote keuken. Jammer was wel dat er geen Nederlandse tv zenders zijn , behalve BVN.
Broodjesservice heerlijk en netjes oprijd. Ook het eten in het restaurant is prima. Ski piste naast de deur. Het dorpje zelf stelt niet heel veel voor. Zeker nog een keer voor herhaling vatbaar.

met een groep (3)