9-3-2011
Wij zijn net terug van een week wintersport in Gaschurn en hebben een heerlijk verblijf gehad in hotel Alpili. Wij hadden het wintersportarrangement geboekt, dat bestond uit halfpension, gebruik van sauna/bubbelbad e.d. en een skipas voor 6 dagen. Verhuur van ski's en schoenen was om de hoek, net als de skilift naar het skigebied. Ook de apres ski vond voor de deur plaats (tot 18.00 uur, dus geen overlast 's avonds). Van alle gemakken voorzien dus. Het eten was echt heel goed. Een zeer uitgebreid ontbijtbuffet, maar vooral ook een zeer uitgebreid en heel goed vijfgangendiner (eigenlijk zes gangen, als je het kaasplankje meerekent). Het niveau van het diner ligt ver boven die van de gemiddelde Wiener Schnitzel. Ook het bedienend personeel is zeer aardig. De kamers zijn ruim en schoon. Niet het allermodernste interieur, maar zeker passend voor een Oostenrijkse vakantie. Welliswaar niet het allergoedkoopste hotel, maar prijs/kwaliteit klopt helemaal. Een aanrader!
16-2-2010
Hotel Alpili is een zeer goed hotel met goede service. De "sanalandschaft"is zeer goed. Enige minpunt is dat het vaak heel warm is in restaurant zeer warm kan zijn. neem paar leuek T-shirts mee en een dunne broek.