Chalet Steffko**** in Sibratsgfäll Oostenrijk beoordelingen 7.4 | Zoover

Chalet Steffko**** Sibratsgfäll

Beoordelingen Chalet Steffko****

Sibratsgfäll
Chalet Steffko scoort een 7,4 uit 10, op basis van 3 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Chalet Steffko****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Chalet Steffko**** in Sibratsgfäll, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 4 vakantiefoto's van Chalet Steffko**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Vorarlberg. Vergelijk Chalet Steffko**** met andere accommodaties in Sibratsgfäll.

3 beoordelingen over Steffko****

met partner, Sept. 2008
"Vrije ligging"
Jan en Ellen
7-9-2008 Leuk eenvoudig huisje erg vrij gelegen en ook nog eens voor alleenbewoning.
Gelegen tussen weilanden. Dit kan betekenen maaiwerkzaamheden rondom en er wordt wel eens mest uitgereden.
Erg mooie omgeving met wandelroutes en routes voor nordic Walking.
Een aanrader voor de rustzoeker!

Familie
Michiel Vercauteren
26-2-2008 Mooie chalet op het einde van een verharde weg,de laatste 100 meter zijn te voet in de winter. Het heeft zijn charme dat laatste stuk maar wel vermoeiend met al je bagage. Eens al dat sleuren gedaan is wordt het leuk, een mooie charmante chalet met ietwat verouderd meubilair maar oergezellig deels te danken aan de enorme tegelkachel. Het uitzicht is prachtig en restaurants en inkopen zijn vlakbij. De slaapkamers zijn beneden en die waren bij onze aankomst heel killig (Pasen -April)eens je ook daar de kachel aanmaakt is het genieten. Onze 3 kids konden op de schommel of maakte een sneeuwman. Deze chalet is een echte aanrader,jammer dat we uit principe maar steeds 1 keer naar het hetzelfde logeeradres gaan.Misschien dat ik mijn principe maar eens overboord gooi ;-).

Familie, Sept. 2006
l.nickien
3-8-2007 dit chalet heeft een geweldige ligging geheel vrijstaand met geweldige panorama,s en toch liggen winkels e.d op 3min. loopafstand.Verder is de woonkamer een tikkeltje spartaans ingericht met klapstoelen i.p.v.een bankstel.
Dit buiten beschouwing gelaten is het een echte aanrader voor mensen die rust,privacie en natuur zoeken.