Hotel Rhätikon*** in Schruns / Tschagguns Oostenrijk beoordelingen 7.1 | Zoover

Hotel Rhätikon*** Schruns / Tschagguns

Beoordelingen Hotel Rhätikon***

Rhätikonstrasse 6, 6780, Schruns / Tschagguns
Hotel Rhätikon scoort een 7,1 uit 10, op basis van 8 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Rhätikon***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Rhätikon*** in Schruns / Tschagguns, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 3 vakantiefoto's van Hotel Rhätikon*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Vorarlberg. Vergelijk Hotel Rhätikon*** met andere accommodaties in Schruns / Tschagguns.

8 beoordelingen over Rhätikon***

6,1
met partner, Mrt. 2011
"Prijs/kwaliteit is o.k. voor een paar dagen"
Fam.Cremers
19-3-2011 Voor wie een paar dagen low budget wil gaan skieen, is dit een prima uitvalsbasis. Geboekt via TO, goedkoper dan rechtstreeks, met HP voor een prijs waar je elders nauwelijks ontbijt voor krijgt. Het is dan wel eten wat de pot schaft, een voor (soep, hoofd en nagerecht. Het ontbijt is voldoende. Wil je een eitje dan krijg je dat, als je ernaar vraagt;) De kamers zijn klein maar wel compleet incl. tv en schoon.
De uitbaters missen het fingerspitze gefühl wat nodig is om de tent vol de krijgen.
Het gasthof ligt aan de (drukke) doorgaande weg maar veel (geluids)overlast geeft dit niet.

met partner, Aug. 2009
"Wel aardig"
Bart Kwantes
8-8-2009 Tijdens onze wandeltocht door het dal hebben we 2 nachten in dit hotel doorgebracht. De drukke weg werd opgeknapt en dat gaf wat overlast, hoewel het wel minimaal was. Kamer op bovenste verdieping was goed evenals de gratis sauna. Het avondeten was wel erg minimaal van kwaliteit. Wel een gezellige stube.

met partner, Sept. 2008
"Aardig"
Herman
16-9-2008 Een aardig hotel, jammer genoeg aan een drukke weg, niet alte veel warm eten, ontbijt ruim voldoende

met partner, Aug. 2008
"Geen aanrader"
L
29-8-2008 Het is een oud hotel. kamers klein maar schoon. Er liepen zelfs muizen, bah. het hotel ligt vlak aan een doorgaande weg en trein rails , dus veel lawaai. eten , alleen snitzels gezien maar het eten was wel lekker. De gastvrouw was erg vriendelijk, zij kookte ook. Hetdorp is wel mooi een aanradre om daar heen te gaan, wel een ander hotel.

met vrienden, Feb. 2008
de vries
2-3-2008 Wij hebben de laatste week van febr. '08 hier verbracht. Kleine kamers, maar wel goed schoon. Storend vonden wij dat het aan de doorgaande weg van Schruns ligt en er erg hard gereden werd. Prijs kwaliteit is prima. Eten was voldoende. Geen uitgebreide maaltijd, maar dat kun je ook niet verwachten voor deze prijs. 's Avonds hebben wij het gezellig gehad met de overige NL gasten die hier logeerden. De kinderen kropen gezellig 's avonds samen rond een tafel om spelletjes te spelen. Skiebus stopt vlakbij. Tot aan 16.00 uur kun je dan ook prima terugkomen. Na 16.00 uur moet je min. 2 keer overstappen. Met de auto is het een paar minuten. Ook de pistes in de omgeving zijn prima te bereiken met de auto.

met vrienden, Aug. 2007
A. Bekking
10-10-2007 Wij hebben twee nachten gelogeerd in dit hotel afgelopen zomer. Zeer vriendelijke gastvrouw. Zij nam echt de tijd om ons dingen (zoals de kabelbanen, wandelroutes en het weer) uit te leggen. Het eten is goed, niet heel luxe, maar gewoon goed. De vriendelijkheid en de gastvrijheid van de gastvrouw hebben bij ons diepen indruk gemaakt. Graag zouden wij nogmaals in dit hotel willen overnachten

Jeroen
22-1-2006 kleine aanpassing mijnerzijds. Dit jaar weer hierheen geweest (goedkoop blijft toch trekken voor de echte Hollander). De keuken is aanzienlijk verbeterd en de prijzen schommelen tussen de 33 en 44 euri per nacht.
Absolute aanrader!!!

Jeroen
13-12-2005 Prima pensionnetje voor mensen die een dak boven hun hoofd willen, een schone douche en bed en tegen de avond iets warms om te eten. Dit pension pretendeert niet veel te zijn en dat is het eigenlijk ook niet. Maar, ze zijn vriendelijk en als je er voor het skieën heengaat en niet te kieskeurig bent qua eten (6x schnitzel, jäger-, sigeuner-, hawaï- etc), vonden wij het een uitstekende deal.
Ik krijg overigens wel de indruk dat ze dit seizoen (05/06) qua prijs iets aan de hoge kant zijn gaan zitten met zo'n 44,- pppn.
De omliggende gebiedjes zijn allemaal prima met de auto te bereiken (maximaal 20 minuten voorzichtig klimmen naar Gargellen).