Aparthotel Litz**** in Schruns / Tschagguns Oostenrijk beoordelingen 9.3 | Zoover

Beoordelingen Aparthotel Litz****

9,6
9,5
9,7

Aparthotel Litz**** Schruns / Tschagguns

Beoordelingen Aparthotel Litz****

Ausserlitzstr. 1, 6780, Schruns / Tschagguns
Aparthotel Litz scoort een 9,3 uit 10, op basis van 14 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Aparthotel Litz****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Aparthotel Litz**** in Schruns / Tschagguns, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 13 vakantiefoto's van Aparthotel Litz**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Vorarlberg. Vergelijk Aparthotel Litz**** met andere accommodaties in Schruns / Tschagguns.

13 beoordelingen over Litz****

9,6
9,5
9,7
met partner, 2012
"Fantastisch hotel, heerlijk eten!"
Stoker
4-3-2012 Niks kunnen ontdekken wat hier niet in orde was.

met jonge kinderen, Mrt. 2011
"Zeer goed hotel, prettige mensen"
Edwin
19-3-2011 prima kamers ,schoonmodern en qua locatie 7 min. lopen naar liften.
voortreffelijke keuken, soms veel te grote porties.

met jonge kinderen, Mrt. 2011
"Fantastische"
Monique
15-3-2011 15-3-2011 Uitstekend geschikt om totaal te onthaasten. Familiaire sfeer. Ontbijt zeer goed, diner geweldig. Personeel zeer vriendelijk en behulpzaam.

De beste prijzen en lastminutes voor Aparthotel Litz**** bij:

met jonge kinderen, Dec. 2010
"Goed maar niet meer dan dat"
Lis
17-1-2012 Geboekt naar aanleiding van recensies op deze site. Misschien daarom teveel verwacht? Wij vonden het maar stil. Doordat er ook appartementen zijn zaten we 's avonds vaak alleen in de eetzaal, niet gezellig en zeker niet met kerst! Heerlijk eten maar wel wat 'overdone', hadden wij niet iedere avond zin in ( lange zit). We kregen een welkomstdrankje maar onze dochter van 7 niet. Kamer was met extra bed aan de krappe kant en veel te lichte gordijnen. Welness was wel prima. Ligging in dorp mooi maar zeker een kwartier lopen van de lift. Kortom: voor ons niet nog eens.

met een groep, Sept. 2010
"Een perfect Hotel!"
Jose
3-10-2010 Weer naar dit Hotel geweest,maar het verveelt nooit.
Dat zegt toch wat, omdat je er als familie onthaalt wordt!
Ja wat moet je er nog eigenlijk over zeggen, je moet het zelf meemaken, alles is in dit Hotel mooi, lekker en gezellig eten, Prachtig restaurant, zeer mooi ontbijtzaal.
Zeker geen doorsnee Hotel, en goed betaalbaar.

met oudere kinderen
"Zeer mooi hotel met vriendelijke eigenaars"
Jose
3-9-2009 Weer voor de 4 de keer naar dit Hotel geweest, en weer was het GEWELDIG.
Super in een woord!!
Het blijft een top Hotel met alles erop en eraan.
Er zit ook een lift in, speciaal voor mensen die moeilijk kunnen lopen.
Het ontbijt is zeer uitgebreid, net als het avondeten.
Niets is deze mensen teveel.
Een topper dit Hotel!!!

met oudere kinderen, Aug. 2009
"TOP!!!!!!!!!"
Jos, Karin en Luc
11-10-2009 Alles klopt,van ontbijt (heerlijke roereieren) tot het avondeten. Alles wordt met liefde gemaakt door de hele familie. De lekkerste kaiserschmarren van oma en de beste kaassoep van Marcel. De kamers erg schoon en goed onderhouden. De eigenaren willen alleen het allerbeste voor zijn gasten. echt top.
Dit was de 3e keer dat we er waren en zeker niet de laatste.

"Een zeer gastvrij Hotel met uitstekende keuken"
Jose
26-1-2009 We zijn hier voor de 3de keer naar toe geweest, en zeker niet voor de laatste keer.
Alles klopt tot in de puntjes, van de gastvrouw tot en met de gastheer, tevens kok, en personeel, doen alles om het naar je zin te maken.
Ook de omgeving is prachtig.
Voor ons geen ander Hotel dan dit.

met oudere kinderen, Dec. 2008
"Perfecte service tegen een een goede prijs."
Harrie
30-12-2008 Kwalitatief uitstekend appartementencomplex in een leuk stadje, dicht bij skilift en perfecte verzorging. Het eten is uitstekend, de kamers zijn pico bello in orde en de wellness (o.a. jacuzi en sauna) mag er wezen. Mevrouw Robe en haar personeel halen alles uit de kast om het hun gasten naar de zin te maken. Bijzonder was het diner op Heiligenabend.

met partner, Aug. 2008
"Gastvrij, hartelijk,we zijn hier thuis"
Thea en Frans
5-1-2009 We hebben hier alles! Je wordt in alles verwend, men heeft aandacht voor je, zonder dat men zich opdringt. Marcel en Ingrid zijn behulpzaam en reiken je vele leuke ideeën / faciliteiten aan.