Gasthof Drei Türme*** in Schruns / Tschagguns Oostenrijk beoordelingen 8.8 | Zoover
1.509.783 beoordelingen - 43.458 bestemmingen - 273.635 accommodaties - 19.796 bezienswaardigheden - 3.486 bezoekers online
Home > Oostenrijk > Vorarlberg > Schruns / Tschagguns > Gasthof Drei Türme***

Beoordelingen Gasthof Drei Türme***

-1  °C

30 januari 2012

Vooraanzicht Gasthof Drei Tuerme

Gasthof Drei Türme scoort een 8,8 uit 10, op basis van 56 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Gasthof Drei Türme***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Gasthof Drei Türme*** in Schruns / Tschagguns, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 26 vakantiefoto's van Gasthof Drei Türme*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Vorarlberg. Vergelijk Gasthof Drei Türme*** met andere accommodaties in Schruns / Tschagguns.

1 2 3 4 5 volgende

41 beoordelingen over Drei Türme***

met jonge kinderen, Jan. 2012
Geweldige vakantie gehad
Sandy
24-1-2012 Wij hebben een lang weekend doorgebracht in Gasthof Drei Turme en we vonden het fantastisch. Het eten is heerlijk, de kamer was netjes en schoon en de service was erg goed. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. Ze doen echt hun best voor je. We voelden ons erg welkom. We hadden een familiekamer bestaande uit 2 aparte kamers. Echt aan te raden als je kinderen hebt. Iedere dag werd onze kamer schoongemaakt. Ons uitzicht was geweldig en we zagen zelfs hertjes tussen de bomen lopen. De ligging is ook gunstig. Vlakbij de pistes (met auto of skibus goed te bereiken) en toch ook lekker rustig. De accomodatie ziet er erg gezellig. We voelden ons meteen thuis. Het avondeten was echt geweldig (ook voor onze dochter) en ook het ontbijt was goed. Kortom, we hebben enorm genoten met onze dochter van 3 en we komen zeker terug. Een echte aanrader.

met jonge kinderen, 2011
Wordt zeker herhaald
Poppelaars
31-3-2011 Goede gasthof met leuke mensen. Ik kan me in het Duits ook goed redden, maar in het Nederlands is toch makkelijker. Een van mijn kinderen heeft een voedselallergie. De eigenaressse had voor hem speciaal ijs gekocht! Hij heeft zitten smullen!

met een groep, Mrt. 2011
Super
Ton de Rooy
18-3-2011 Wij zijn hier met onze hele familie op wintersport geweest.
Service en ontvangts is super.
Erg vriendelijk en de hele week wordt alles gedaan om je behulpzaam te zijn.
Men wil het echt naar je zin maken.
Eten is uitstekend.
Kunnen dit echt aanbevelen !

De beste prijzen en lastminutes voor Gasthof Drei Türme*** bij:

met een groep, Feb. 2011
Geweldige vakantie, uitstekende service
Eemdijkers
6-3-2011 We zijn in de voorjaarsvakantie met 3 gezinnen hier geweest. We hebben ECHT enorm genoten. Eten was geweldig, kamers ruim met heerlijke bedden. Vriendelijk personeel. De speelkelder voor de kinderen was gewoon Fantastisch.

Het advies van Harry aangaande skigebieden was perfect.

Kortom voor ons was het zeer geslaagde week bij Harry en Susan. Onze verwachtingen waren ruimschoots overtroffen.

met partner, Dec. 2010
Fantastische plek
Bert & Henrëtte
10-8-2011 Wij komen hier vanaf het eerste jaar en elk jaar met kerst is het voor ons weer herkenning. Ondanks alle drukte en het elk jaar weer zoeken naar goed personeel zijn Harry en Suzan een geweldige gastheer en gastvrouw. Wij hebben aardig wat ervaring met reizen en hotels en binnen dit segment behoort drei thurmen zeker tot de top. ook het eten is over het algemeen erg goed en ruim voldoende. Ook de kok kan wel eens een slechte dag hebben. Wanneer je tenminste niet verwacht dat je onbeperkt kunt opscheppen. Ook de ligging is erg goed, met de auto max. 10 min. naar een van de 5 gebieden. Het klopt dat sommige pistes soms wat ondergewaardeerd worden, dus je moet wel een beetje kunnen skien. Gewoon fantastisch dus.

helemaal Top
Teus en Marga de Gr...
23-9-2010 En geweldig hotel voor de wintersport in het mooi Montafon/Silvretta skigebied.
En voordeel is omdat we op zondag aan kunnen komen voor onze week in het mooie winters
Montafon dus de reis heen en terug lekker rustig en aanrader .
Harry en Susan Ga zo door helemaal TOP.

met partner, Aug. 2010
Ook na 3 keer voor herhaling vatbaar
Hans
19-8-2010 We zijn dit jaar voor de derde keer naar gasthof Drei Tuerme geweest. Het was weer heerlijk. Alsof we thuis kwamen.
De service is nog steeds geweldig. We hebben heerlijk gegeten, zowel het ontbijt als het diner 's avonds waren uitstekend. De kok Patrick heeft zijn best gedaan.
De gastvrijheid van Harry en Susan is onovertroffen.
De mogelijkheden die het Montafondal biedt zijn legio. Voor ieder wat wils. Wandelen is voor ons een belangrijke bezigheid. Dat kan men op alle niveaus doen, van gemakkelijk tot heel moeilijk.
Kortom, om naar terug te gaan.

met jonge kinderen, Aug. 2010
TOP PLEK !!
michael,marianne,mi...
18-8-2010 Zeer gastvrij, top kamers met top sanitair! goed ontbijt, zeer prima prijs ! prima parking,kinderen speelkelder,mooi uitzicht enz...leuk met smorgens aanspraak van de eigenaren, wij hebben, al was maar op doorreis met een 1-nacht stop ,een topstop gehad ! zeker tot ziens !

met jonge kinderen
Absolute aanrader
Yves De Vlieger
11-5-2010 een plaats om zeker terug te keren! goede ligging, kindvriendelijk, lekker en gevariëerd eten, goede service, ...

Een aangename kennismaking
Ivo & Willy
11-5-2010 Onze minitrip was fantastisch geslaagd en dat was mede door de goede zorgen van het Drei Türme Team. Hopelijk tot een volgende keer.

met een groep (2)

1 2 3 4 5 volgende