15-1-2011
Wij hebben een geweldige week gehad bij Aad en Cora. De accomodatie was perfect schoon en aan alles is gedacht. Het appartement is compleet ingericht, wat een hoop vakantie-ergenis scheelt. De bedden liggen comfortabel en alles is voor de kleine(re) kinderen aanwezig.
Verder hebben wij de gastvrijheid van onze gastheer -en vrouw als zeer groots ervaren.
Al met al gaan wij zeker nog een keer terug!
23-9-2010
Een prima startpunt voor allerlei activiteiten: fietsen en wandelen op elk niveau, zwemmen, tennissen, kletteren en nog veel meer. Rustige woonomgeving terwijl winkels en restaurants toch dicht in de buurt zijn.
De appartementen zijn tiptop in orde en uitgerust met alles wat je nodig hebt om comfortabel te wonen. Ruime slaapkamers met balkon. In de tuin een klimrek met schommels en een glijbaan. Terras en barbecue aanwezig. Dagelijks informatie over het weer en over de activiteiten in de omgeving. Elke morgen verse broodjes bezorgd voor de deur. Vriendelijke gastvrouw en gastheer.
De Skibus stopt voor de deur.
24-7-2010
Voor het eerst in de Montafon geweest en het is ons zeer goed bevallen. Chalet Silber is een perfect plek voor een mooie vakantie. mooi en goed ingericht appartement, prachtige omgeving heerlijk weer en een super gastheer en vrouw. Wij komen zeker nog eens terug. Fam. Wortelboer
5-8-2010
Fijne appartementen (veel ruimte, schoon en met alle mogelijke voorzieningen) in een mooie omgeving met véél vertier voor het hele gezin in de directe omgeving.
Zéér gastvrije en flexibele gastvrouw en gastheer. Kortom; een heel fijn en gezellig vakantieadres voor het hele gezin!
22-8-2010
Wij zijn met vier oudere pubers in de meivakantie van 2010 in Chalet Silber geweest, dus in het tussenseizoen. Ondanks dat alle voorzieningen voor de winter (skipistes enzo) daarom bijna allemaal net dicht waren en die van voor de zomer (zwembad, liften e.d) nog niet open, toch een hele goede plek voor een vakantie. Hele goede accommodatie, rustig gelegen temidden van de toppen van de Montafon. Met zomers het zwembad bijna voor de deur en 's winters de pistes dichtbij kan het bijna niet beter. Wij hebben heerlijk gewandeld en gefietst (met mountainbikes, racefiets). De kinderen vonden de lange rodelbaan en de Milkafabriek geweldig!