Aparthotel Sport- & Familiehotel Riezlern*** in Riezlern Oostenrijk beoordelingen 7.5 | Zoover

Beoordelingen Aparthotel Sport- & Familiehotel Riezlern***

5,9

Aparthotel Sport- & Familiehotel Riezlern*** Riezlern

Beoordelingen Aparthotel Sport- & Familiehotel Riezlern***

Alte Schwendestraße 9, 6991, Riezlern
Aparthotel Sport- & Familiehotel Riezlern scoort een 7,5 uit 10, op basis van 7 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Aparthotel Sport- & Familiehotel Riezlern***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Aparthotel Sport- & Familiehotel Riezlern*** in Riezlern, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 18 vakantiefoto's van Aparthotel Sport- & Familiehotel Riezlern*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Vorarlberg. Vergelijk Aparthotel Sport- & Familiehotel Riezlern*** met andere accommodaties in Riezlern.

6 beoordelingen over Sport- & Familiehotel Riezlern***

5,7
met oudere kinderen, Feb. 2012
"App oud en vies"
Fam van der Stelt
6-3-2012 Er zal waarschijnlijk veel verschil tussen de appartamenten zitten, maar die van ons was oud en vies. Wel een goede badkamer maar niet schoon. 2x pw handdoeken wissel. Bedden lagen prima. Kinderen sliepen op een bedbank. Er was niet eens een fatsoenlijke tafel om aan te eten en veel dingen waren smoezelig of kapot. Eten in het restaurant is goed. Er is geen WIFI in het hotel. Zwembad is goed maar wel koud. Sauna tegen betaling. Personeel wel erg vriendelijk. Voor ons dit verblijf nooit meer maar wel volgend jaar weer Riezlern; leuk skigebied en gezellig dorp.

"Zeer mooie en kindvriendelijk omgeving"
famillie met 2 kind...
29-7-2011 Dit apartement hotel is zeker de moeite waard. Dicht bij het dorp. En niet duur.
Zit wel verschil in het soort appartement. Maar het is er zeer schoon en de bedden liggen heel goed. Het is er ook zeer kindvriendelijk. Voor wandeltochten met de kids en uitstapjes in de omgeving zeker de moeite waard.
Tip: Bij de kanzelberg in het dorp kan je gelijk de berg op met een gondel.
Voor 7 dagen 63 p.p. en kids zijn vrij. Je kan dan voor 4 bergen in deze omgeving die kaart gebruiken. Tevens openbaar vervoer gratis in klein Walsertal.

met jonge kinderen, Feb. 2010
"Eenvoudig"
Fam Stump
26-2-2010 Ontbijt en service is prima. Kinderen kunnen zich heerlijk in zwembad vermaken. Kamers zijn wel heel erg ouderwets en zeker rijp voor renovatie. De kinderbedden zijn prima, maar de uitklapbedden die je uit de kast moet trekken zijn vreselijk. Kort, je voelt met je nek de planken, kussens niet fijn. Dat is toch wel een heel groot nadeel.

De beste prijzen en lastminutes voor Aparthotel Sport- & Familiehotel ...

met partner, Feb. 2010
"Prima verblijf voor in de winter als in de zomer"
gezustersheemskerk
9-12-2010 Wij komen hier al sinds 1989. Het bevalt ons prima. De wandeling naar het dorp vergt wel een 100 meter klimmen, maar in de ochtenduren kun je gebruik maken van een hotelbusje. De appartementen zijn soms wat gedateerd afhankelijk van de vernieuwingsdrang van de eigenaar van het appartement. De maaltijden in het restaurant zijn uitstekend tegen een eerlijke prijs. Jammer dat het water in het zwembad wat aan de koude kant is. Het openbaar Vervoer in het dal is prima geregeld. Met je toeristenpas kun je gratis met de bussen mee.

met jonge kinderen, Feb. 2010
"Leuke locatie"
Jacquelline
5-3-2010 gezellig hotel en leuk voor kleine kinderen. Ligt op mooie rustige locatie (maar waar heb je dat niet in Riezlern ;-) Kamers zijn wel heel oudbollig en aan vervanging toe maar onze badkamer was nieuw. Best wel wandelingetje 300m bergop (vanaf hotel) naar hoofdweg. Handige broodjesservice (vanaf 08:00) en vriendelijk behulpzaam personeel. Internetfaciliteit tegen redelijke prijs (half uur eur 2,--) en in restaurant kan je lekker en goedkoop eten. Supermarkt en skischool vlakbij.

met jonge kinderen, Feb. 2008
"Gezellig en goed!"
Roelien Veldhuis
9-2-2009 Wij komen al jaren naar dit hotel, het ligt midden in het skigebied en is ideaal voor gezinnen. Wij verblijven altijd in een appartement en maken gebruik van het ontbijt in het hotel dat smakelijk en uitgebreid is. De mensen van het hotel zijn erg vriendelijk en behulpzaam. De appartementen zijn misschien een beetje gedateerd, maar aangezien wij de hele dag aan het skien zijn maakt dat ons niet uit. De kinderen vinden het zwembad heerlijk en de appartementen gezellig! Verder is de skischool op loopafstand (maar een busje van het hotel stopt voor bij het hotel en brengt je naar boven).

Een groot voordeel is dat je een aanbetaling doet van ongeveer 200 euro en ter plaatse aan het einde de rest betaald. Je hoeft dus niet al de gehele reissom vooraf te voldoen.

Ik vind het een aanrader!