Gasthof Berlinger in Riezlern Oostenrijk beoordelingen 8.5 | Zoover

Gasthof Berlinger Riezlern

Beoordelingen Gasthof Berlinger

Ausserschwende 14, 6991, Riezlern
Gasthof Berlinger scoort een 8,5 uit 10, op basis van 2 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Gasthof Berlinger? Bekijk hier dan de beoordelingen van Gasthof Berlinger in Riezlern, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 3 vakantiefoto's van Gasthof Berlinger vinden. Je kunt 1 video van Gasthof Berlinger bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Vorarlberg. Vergelijk Gasthof Berlinger met andere accommodaties in Riezlern.

2 beoordelingen over Berlinger

met partner, Dec. 2010
"Prima"
ellenkobes
5-1-2011 Simpel maar gewoon goed. Skibus op steenworp afstand. Heerlijk ontbijt. Wij hadden de kamer met badkamer op gang. Alles netjes en goed ontbijt.

Geweldige prijskwaliteit verhouding

met oudere kinderen, Feb. 2010
"Gastvrijheid met HOOFDLETTERS"
Remko Fafieanie
10-3-2010 Wij (gezin met kinderen van 11 en 13 jaar) hebben een fantastische vakantie gehad. Het weer was super (veel zon) en het gebied ook. Als Nederlanders kunnen wij heel veel leren van de gastvrijheid van de familie Berlinger. Alles was super in orde!!! Het ontbijt was gevarieerd en je hoefde maar iets te vragen en het wordt voor je geregeld. Onze kinderen hebben in 4 dagen uitstekend leren skieen (rode pistes zijn geen probleem meer). We hebben ons enorm THUIS gevoeld en dat zegt het volgens ons allemaal!