3-3-2010
Riezlern is eigenlijk de perfecte wintersportbestemming. Het Kleinwalsertal is nog niet massaal, maar heeft genoeg leuke, knusse hotels en gasthuizen. Vanuit Nederland is het dal zo'n 8uurtjes rijden. Er zijn voor zowel snowboarders als skiers goede mogelijkheden. Er zijn veel verschillende soorten liften, afdalingen en niveaus. Ook voor kinderen zijn de mogelijkheden goed en de lessen leuk. Het dal is zeer sneeuwzeker en zonnig. Doordat het het laatste dal is van een aantal dalen kent men wel een zogenaamde fohn, een stevige wind zo af en toe. Het dal heeft elke avond in een ander dorp een piste verlicht. Het dorp heeft leuke winkeltjes, waaronder een aantal grote modewinkels. Ook zijn er genoeg leuke terrasjes en eetmogelijkheden. Je kunt leuk apresskien in het Platform. De liefhebbers kunnen stappen in een aantal pubs. Tevens is er een casino. In Mittelberg is een discotheek. Er zijn meerdere rodelmogelijkheden.
27-10-2009
wij waren in riezler prachtige omgeving en een heelgoed hotel waar je heel goed kon eten en zeer vriendelijk waren hotel wallser stuba klein maar fijn
24-10-2009
Als je er al 24 maal bent geweest,
hoeft dit geen uitleg maar (dacht ik zo!)
Rietsel, zoals ze daar "zeggen" tegen Rietslern HEEFT HET