Camping Terrassencamping Sonnenberg in Nüziders Oostenrijk beoordelingen 9.2 | Zoover

Beoordelingen Camping Terrassencamping Sonnenberg

9,8

Camping Sonnenberg met zicht op de Muttersberg

Beoordelingen Camping Terrassencamping Sonnenberg

Hinteroferst 12, A-6714, Nüziders
Camping Terrassencamping Sonnenberg scoort een 9,2 uit 10, op basis van 25 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Terrassencamping Sonnenberg? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Terrassencamping Sonnenberg in Nüziders, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 39 vakantiefoto's van Camping Terrassencamping Sonnenberg vinden. Je kunt 1 video van Camping Terrassencamping Sonnenberg bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Vorarlberg. Vergelijk Camping Terrassencamping Sonnenberg met andere accommodaties in Nüziders.

20 beoordelingen over Terrassencamping Sonnenberg

9,9
met vrienden, 2012
"Zeer goeie camping."
John van den Berg
16-1-2012 Camping Sonnenberg is een uitstekende plek voor een actieve vakantie, vanaf de camping zijn er makkelijk 5 verschillende dalen te bezoeken.

met oudere kinderen, Aug. 2011
"Supergave camping"
Brigitte
27-8-2011 Terrassencamping Sonnenberg is een prachtige camping.
Het sanitair is superschoon, wordt meerdere keren per dag schoongemaakt.
Zeer vriendelijke eigenaren en medewerkers. je kunt zelfs je was binnen drogen. de camping ligt centraal. Elke morgen komt de bakker met heerlijk brood. je kunt gratis met de kaart van de camping naar het zwembad in het dorp. kortom het is een keurige, schone, nette camping waar wij zeker nog een keer weer naar toe gaan.

"Een heerlijke familiecamping"
André, Marianne en ...
30-8-2011 Eerder op Alpencamping Nenzing geweest maar dat was voor ons net té chicq geworden. Hier ontdekten we nog een eigenaar met hart voor zijn zaak! Gelukkig niet te veel animatie, maar net leuk om back to basic te gaan. Opvallend waren de vele jongeren vanaf 15 jaar!!! Heerlijk om iedere ochtend vers brood op de camping te kunnen kopen!

"Top!"
R. Haakma
16-8-2011 Deze camping is makkelijk en snel te bereiken. Wij stonden aan het eind van een autovrij laantje. Heerlijk, geen blik en geen drukte van heen en weer rijdende auto's. Ruime plaatsen. Gras en kleine steentjes als ondergrond. Laantjes van kleine steentjes. 's morgens veel soorten broodjes verkoop. Waterkraan dichtbij. Zeer schoon sanitair, veel wc's, ruime douches, eigen ruimte om je haar ed te doen. Alles zeer netjes en veel, dus geen wachtrij meegemaakt terwijl de camping vrijwel vol stond. Geen groepsvorming meegemaakt. Heerlijk rustig. Waar je ook heen kijkt: altijd een mooi uitzicht op bergen en dal. Dichtbij voldoende wandelmogelijkheden, ook voor beginners. Op de camping veel folders te krijgen. Campingeigenaren super aardig en behulpzaam. Kunnen desnoods Nederlands met je praten. Voor de kinderen is er genoeg vertier. Prettig dat er niet steeds animatie is, zodat niets moet en je dus aan je eigen programma toe komt! Onze kinderen 11-12-15 jr hebben een zwembad niet gemist.

"Leuke camping, maar niet onze camping"
smdelange
26-1-2012 Onze kinderen hebben een wereld vakantie gehad door de leuke groep jeugd die aanwezig was. Eigenaar is erg, misschien wel te betrokken. Voordat ik uit de auto was was mijn caravan al afgekoppeld. Als je dat fijn vindt prima, maar wij zijn daar niet van gediend. Ook is het na 10 uur erg stil op de camping, nintendo met een beetje geluid is uit den boze. Ook gezellig bij de tent kletsen is er niet bij... De eigenaar komt dan geheid vertellen dat het nachtruhe is. Ook merkten we dat er een enorme vaste kliek de camping beheerst, gestimuleerd door de eigenaar.
Verder is de ligging midden in een woonwijk. Voor de mooie Oostenrijkse bergen moet je altijd naar een ander dal. Wel een mooi uitzicht, als je over de huizen heen weet te kijken. Wel waren de uitjes i.v.m. het slechte weer, georganiseerd door de eigenaar erg leuk. Ook de gefuhrte wanderungen erg leuk.
Kortom, als je van dit soort campings houdt, heb je een wereld vakantie.
Voor ons volgend jaar iets meer gezelligheid en actie..

"Geweldige plek"
Karin
20-7-2011 Prima camping met mooie plekken en prachtig sanitair. De rustregels worden toegepast, dus het is echt stil vanaf half 11. Mooie plek voor uitstapjes allerlei kanten op. Twee keer per week prima georganiseerde wandelingen vanuit de camping. Inderdaad staan er mensen, die hier al jaren komen en zich daardoor ook wat meer voelen dan de toevallige passant, maar daar trekken wij ons niets van aan. Ook wij zullen beslist nog eens terugkomen.

"Geweldige sfeer"
Susan
21-7-2011 Samen met onze kinderen van 14 en 11 een heerlijk ontspannen vakantie gehad. Mooi uitzicht op de bergen. Vanaf de camping zijn er prachtige wandelingen te maken in de Montafon en Silvretta. Er is (gelukkig) geen standaard animatie, maar de ontzettend vriendelijke en betrokken eigenaren zorgen ervoor dat er steeds weer iets leuks te doen is aangepast aan leeftijd en weersomstandigheden. Zo organiseerde Mattias de eigenaar bij regenachtig weer spontaan een leuk uitstapje naar een klimhal in de buurt. De kinderen hebben genoten! En het was ook nog eens heel erg goedkoop. Als je van wandelen, natuur, gemoedelijkheid en rust houdt is dit zeker een aanrader. Er is geen zwembad op de camping maar je kunt gratis gebruik maken van een prachtig zwembad zo'n 3 km verderop. Voor kinderen die sportief zijn en ook van de natuur houden is dit een leuke camping. Er zijn inderdaad veel mensen die al jaren komen, maar toch geen groepjesvorming. Iedereen groet elkaar en de sfeer is uitermate vriendelijk.

"Schitterende camping, maar........."
Aalders
3-7-2011 Voor de tweede maal aanwezig op deze rustige camping met heel mooi sanitair en vriendelijke en behulpzame eigenaar.Jammer dat de bezoekers van de camping merendeel uit Nederlanders bestaat, die daar al jaar in jaar uit komen en enigzins hun stempel drukken.
Nogmaals het is een mooie camping maar wij zouden ons er meer thuis voelen met mensen die komen voor de omgeving en niet om hun vriendenkring instant te houden.

met oudere kinderen, Aug. 2010
"Fantastische plek"
Familie Schlijper
29-8-2010 1 minuut na aankomst was de caravan al waterpas gezet door de eigenaar. Wat een relaxt begin van de mooie vakantie. Heel centraal gelegen camping. Binnen 5 minuten zit je op de snelweg en ben je zo bij de 5 bergdalen in de omgeving.
Super sanitair en ook de andere voorzieningen. Droogruimte voor de was met droogrekjes en droogmolen. Alles ziet er erg verzorgd uit, andere campinggangers laten het wel om rommel achter te laten omdat het zo schoon en verzorgd is.
Zeer vriendelijke eigenaren en medewerkers.

met oudere kinderen, Aug. 2010
"Hier wil je heeeeeeeeeeeeeeeeeel lang blijven."
Hennie Stokker-Stad...
24-8-2010 Een camping waar je het gevoel hebt "nu heb ik echt vakantie". Op een zeer vriendelijke wijze word je geholpen om je te installeren op de ruime plekken met prachtige uitzichten rondom. Het sanitair is super schoon. Overal is goed over na gedacht er liggen doekjes bij de kranen, was- en afwas ruimte is altijd schoon, een droogruimte waar wasrekjes staan. Dit alles is zeker 5 sterren waard, het is beter dan in menig hotel. Door de netheid wil je geen troep achterlaten zo voorkom je samen smerigheid. In de prachtige Blockhut kan groot en klein zich vermaken als het weer iets minder is. Voor de kinderen zijn speeltoestellen. Door de gemoedelijke sfeer die er heerst verlang je ook geen grote activiteiten maar ben je tevreden met de dingen die kleinschalig georganiseerd worden. De muziekavonden zijn erg leuk omdat het zo spontaan gaat, de eigenaar, familie, muziekleraar, gasten etc. spelen vrolijke Oostenrijkse klanken. Dit is een camping die we met heel veel enthousiastme aanraden.