Aparthotel Kleinwalsertal*** in Mittelberg Oostenrijk beoordelingen 8.0 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 7.985 bezoekers online
Home > Oostenrijk > Vorarlberg > Mittelberg > Aparthotel Kleinwalsertal***

Beoordelingen Aparthotel Kleinwalsertal***

-10  °C

10 februari 2012

appartement

Aparthotel Kleinwalsertal scoort een 8,0 uit 10, op basis van 59 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Aparthotel Kleinwalsertal***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Aparthotel Kleinwalsertal*** in Mittelberg, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 45 vakantiefoto's van Aparthotel Kleinwalsertal*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Vorarlberg. Vergelijk Aparthotel Kleinwalsertal*** met andere accommodaties in Mittelberg.

1 2 3 4 5 6 volgende

57 beoordelingen over Kleinwalsertal***

met partner, 2011
Echt geweldig
j.noordam
19-12-2011 Verbleven in app. 214 van part. Balkon op zuiden met schitterend uitzicht. Fantastische bedden. Inrichting, badkamer, enz. is nieuw. Komen zeker terug

met jonge kinderen, 2011
Super vakantie voor zomer en winter!
Christine van Muisw...
19-12-2011 Mittelberg is een prachtig gelegen dorp in het Kleinwalsertal, 825 km vanuit Utrecht. Je kunt hier alles vinden voor een heerlijke vakantie, zowel in de zomer als winter. In de zomer kun je super mooie bergwandelingen maken, rodelen, zwemmen (bergmeer of openlucht zwembad Riezlern), mountainbiken etc. Het skigebied (130 km pistes) heeft zowel voor beginners als gevorderden genoeg te bieden. Het Aparthotel is een erg mooie en volledige locatie, gelegen dichtbij de pistes, skischool en gezellig apres-ski bar de Steinbock. Het hotel beschikt over een zwembad, sauna, grote kinder speelruimte, restaurant, bar ed.
appartementmittelberg is een 4 tot 6 persoons appartement in het Aparthotel, volledig nieuw en compleet ingericht met een balkon op het zuiden en heerlijke bedden!

met jonge kinderen, 2011
Fantastich familiehotel
Veenhuizen
30-10-2011 Een heerlijk hotel met een uitstekende service. Waren hier in onze zomervakantie. Zeer kindvriendelijk en onze kinderen hebben zich dan ook geen minuut verveeld. Eten in restaurant was zalig. Zwembad en sauna's echt een meerwaarde. Prachtige wandelroutes en de bus stopt op de hoek van het hotel en is op vertoon van je gastenkaart gratis. Dus ideaal. We hebben het zo naar onze zin gehad, dat wij nu voor a.s. winter daar onze ski-vakantie hebben geboekt.

Wij gaan zeker terug
Bulté gilbert
16-8-2011 hotel walserhof prima hotel nog nooit zo vriendelijk ontvangen welnes prima we gaan volgend jaar zeker terug prachtig voor de wandelingen kunt u nergens beter zijn ook de bergliften waren er gratis

met partner, Jan. 2011
Geweldig hotel voor jong en oud!
Koos van der Vorm
10-2-2011 Wij hebben gezeten in Appartement 412 van prive-eigenaar. Alles zeer naar wens. Heerlijk (zon) balkon met prachtig uitzicht. We hebben een top vakantie gehad in dit mooie hotel. Eten in het restaurant was geweldig. Gratis bus met de Walsercard door het hele dal. Leuk zwembad. Na een dag skien was het heerlijk toeven in een van de drie sauna's. Wat ons opviel was dat het ook een zeer kindvriendelijk hotel is met in de sporthal een kinderspeelparadijs, tafeltennis etc.. Kleinwalsertal is een heerlijk skiegebied voor zowel beginners als (ver)gevorderden. Wij komen zeker terug in dit mooie appartement,

met vrienden, Jan. 2011
Prijs/kwaliteit is zeer goed
Nero
3-2-2011 Vriendelijke ontvangst receptie en een klantvriendelijke bediening. Ruime kamers met zithoek. Het ontbijt en het diner is goed verzorgd. Ligging naast bushalte voor gratis vervoer in Walserbus. Ruime parking onder het hotel (max. hoogte 1.90 m.!). Negatief: huisdieren worden toegelaten op de kamers!

met partner, 2010
Prachtig opgeknapt hotel
Marijke
9-8-2010 Erg fijne 14 dagen gehad in het Aparthotel. Appartement 464 van eigenaar erg goed bevallen. Compleet en prachtig uitzicht vanaf balkon. Het restaurant is erg goed en alle aktiviteiten zijn in de directe omgeving. De auto kan dan ook in de parkeergarage blijven staan.
Heerlijk van het zwembad met zonneterras genoten na een fikse wandeling.
Het hotel is erg mooi opgeknapt.

met oudere kinderen, Aug. 2010
Kamers gedateerd, keuken en gastvrijheid goed.
Nederlandse familie
16-8-2010 We hebben een week doorgebracht in 3 appartementen met hotelservice. De kamers waren ongezellig en erg gedateerd. Wel ruim overigens. De vriendelijkheid van de medewerkers was zeer positief. De schoonmaak van de kamers stelde weinig voor: bedden werden opgemaakt, handdoeken eens per 2 dagen verschoond. Verder geen hotel amenities zoals: shampoo, zeep e.d.
De keuken was erg goed. 's Morgens een ontbijtbuffet wat prima was. Het verse fruit (i.p.v. fruitcompote uit blik) ontbrak echter (zelf meenemen).
's Avonds een 4 gangenmenu: soep, saladebuffet, hoofdgerecht met keuze uit 3 gerechten en een kindermenu en een dessertbuffet. De keuken was goed en gevarieerd met mooi opgemaakte borden.
Ideaal was de verstrekking van de Walserkarte waarmee de bus in het Kleinwalsertal tot de Duitse grens, gratis was. De auto kon in de garage blijven staan. Mooie supermarkt in Riezlern, wat kleinere maar goed gesorteerde in Mittelberg. De wandelmogelijkheden zijn onuitputtelijk. Goed aangegeven routes.

met partner, Juli 2010
Prachtig opgeknapt hotel
Marijke
9-8-2010 Heerlijk 14 dagen in appartement 464 van prive eigenaar doorgebracht.
Het uitzicht is grandioos en het hotel is geweldig opgeknapt. Ook het eten in het restaurant is erg goed. Om te wandelen en s'winters te skieen ligt alles zo dichtbij, dat de auto rustig in de grote parkeergarage kan blijven staan.
Het zwembad met zonneterras hebben we veel gebruikt.(4)

met vrienden, Juli 2010
Na enkele jaren wil je er blijven naar toe gaan
de baene
29-6-2011 aparthotel *** mittelberg
dicht bij de bushalte, kan overal naar toe om te wandelen, zeer goed eten,

met een groep (2)
alleenreizend (1)