Appartement Haus Walser Berge*** in Mittelberg Oostenrijk beoordelingen 9.7 | Zoover
1.516.540 beoordelingen - 43.478 bestemmingen - 273.923 accommodaties - 19.893 bezienswaardigheden - 8.653 bezoekers online
Home > Oostenrijk > Vorarlberg > Mittelberg > Appartement Haus Walser Berge***

Beoordelingen Appartement Haus Walser Berge***

23 februari 2012

zomer 2008 Walser Berge
9,7

Appartement Haus Walser Berge scoort een 9,7 uit 10, op basis van 46 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Haus Walser Berge***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Haus Walser Berge*** in Mittelberg, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 103 vakantiefoto's van Appartement Haus Walser Berge*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Vorarlberg. Vergelijk Appartement Haus Walser Berge*** met andere accommodaties in Mittelberg.

1 2 3 4 5 volgende

45 beoordelingen over Haus Walser Berge***

Puur genieten in Haus Walser Berge!
Nicole
4-10-2011 Wij zijn begin september naar Haus Walser Berge geweest, en wat hadden we geluk met het weer! De accomodatie is echt geweldig, zo gastvrij en vriendelijk! We konden vanuit hier overal naartoe, en de skiliften zijn dichtbij, en anders neem je de gratis skibus. Voor al onze vragen konden we terecht bij Hans en Odette die er voor zorgen dat het aan de gasten niets ontbreekt. In de ochtend hangen de verse broodjes al aan de deurklink, is dat nou genieten of niet! En voor een gezellig samenzijn kan je naar de Jagdhutte die onderin het huis zit, een lange tafel, zitgedeelte, drankje erbij, tv aan! Echt vakantie dus!! Het is een geheel nieuw appartement, en er ontbreekt echt niets, alles is netjes, schoon, en heel erg mooi ingericht. Er zit zelfs een sauna in! Voor de restaurantjes hoef je niet ver uit de richting, schuin tegenover Haus Walser Berge is al een goed restaurant! Wij geven Hans en Odette een dikke pluim!!

Comfortabel en royaal appartement
Harrie en Ria
17-8-2011 Wij waren in augustus 1 week te gast in Haus Walser Berge en het was fantastisch!
Een schitterend appartement waarin het ons aan niets ontbrak, er was zelfs een sauna in de badkamer. We hadden een balkon met een mooi uitzicht over de bergen. Ook in de tuin met (lig)stoelen kon je prima zitten. De eigenaren van Haus Walser Berge, Hans en Odette, zijn zeer gastvrije Nederlanders en bewonen zelf ook een appartement. Zij doen er alles aan om het hun gasten naar de zin te maken. Zo organiseren ze wandeltochten naar mooi gelegen berghutten waar je heerlijk kunt eten. Je ziet dat zij hier zelf ook erg van genieten en dat verhoogt de sfeer alleen maar. Bovendien zijn ze zeer attent. Ik en ook een andere gast waren jarig tijdens ons verblijf en werden hiermee gefeliciteerd met een fles wijn door Hans en Odette.
We hebben genoten en het verblijf is echt voor herhaling vatbaar. We kunnen het iedereen die een fijne plek in het Klein Walsertal in Oostenrijk zoekt van harte aanbevelen!

In 1 woord: geweldig!!
Eric, Woutina en Je...
14-8-2011 Afgelopen weken hebben wij voor de 2e keer onze vakantie in Haus Walser Berge doorgebracht. En wat hebben we weer genoten: van de omgeving, het uitzicht vanuit ons app., het mooie weer, en last but not least: het appartement. Ook de gastvrijheid van Hans en Odette is fantastisch. Leuk is het ook dat Hans en Odette meerdere activiteiten voor de gasten organiseren. Geheel vrijblijvend!
Onze kinderen vonden het heerlijk dat ze zo vanuit het appartement door de tuindeur naar buiten konden: voetballen enz. op het gazon.
Het app. is niet supergroot, maar voor ons gezin groot genoeg. Prettige ligging van het appartement: nabij bushalte. Doordat een "gastenkaart" inbegrepen is bij de reservering van het appartement, zijn zowel bus als alle liften/gondels in het dal gratis!! Met deze bus kun je overal in Kleinwalsertal komen, wat zeker een voordeel is, de kinderen vonden het geweldig met de bus, en voor ons ideaal dat we de auto niet nodig hadden! Hans en Odette: bedankt!

Super mooi appartement
Maryta
7-7-2011 Het appartement Haus Walserberge in Mittelberg is heel ruim van opzet.Grote kamer met luxe keuken, vaatwasser en magnetron, douche met sauna , ruime slaapkamer met tv en mooi balkon.Ik kan alleen maar aangeven , zoek je iets moois dan is dit het ultieme appartement.Wij hebben een fantastische stek gevonden voor de komende 10 jaar.

met jonge kinderen, Mrt. 2011
Heerlijk vermaakt
Pauline
23-3-2011 Relaxed weekje gehad in een appartement bij haus Walser Berge. Kinderen hebben zich goed vermaakt in de jachthutte beneden en ideale plek zo vlak bij de bushalte en pistes. Ondanks dat de sneeuw in het dal wat minder werd, een perfecte week gehad.

met jonge kinderen, Feb. 2011
Super mooi huis
P.P.
6-3-2011 We zijn voor de tweede keer in Walserberge geweest. De eerste keer was afgelopen zomer en nu dus in de winter.
Het is een prachtig huis met mooie appartementen die compleet ingericht zijn met o.a. een heerlijke sauna.
Dicht bij de piste en dicht bij de bushalte.
Erg leuk is de jagdhutte waar je met een grote groep mensen gezellig na kunt praten over een heerlijke skidag.
Ook de kinderen kunnen in het huis heerlijk spelen.
Kortom een appartement waar wij graag terug keren!

met jonge kinderen, Jan. 2011
Super!
Familie Bos
23-1-2011 Na enkele jaren in het aparthotel te zijn geweest, nu voor het eerst in Haus Walser Berge. Wat een prachtig, ruim en schoon appartement en van alle gemakken voorzien. De sauna is heerlijk na een dag skiën. Ook fijn is de draadloze internetverbinding. We hebben enkele keren zelf gekookt en zijn 4 x uit eten geweest. Op aanraden van Hans & Odette naar verschillende goede restaurants in de buurt. Heerlijk om dan even een wandeling te maken van en naar je appartement. Wat ook erg leuk was, een arresleetocht door de bossen. We werden bij het huis opgehaald met de arreslee. Een hele leuke ervaring! Hans & Odette zijn erg gastvrije en hartelijke mensen. We raden deze accommodatie dan ook zeker aan!

met partner, Aug. 2010
Super vakantie
Henny & Hans
24-8-2010 Of 's winters en/of 's zomers..........in beide seizoenen is een vakantie bij "Walser Berge" echt vakantie VIEREN!!!!

met jonge kinderen, Juli 2010
Een dik verdiende 10
Peter, Corien & Sar...
13-8-2010 Zoals omschreven geven wij aan alles een dikke 10, helaas kan hoger niet!
Appartement super, douche heerlijk, bedden slapen beter als bij ons thuis.
Heerlijke broodjes iedere ochtend aan de deur.
Schnitzels eten is een must....als je dit niet mee maakt mis je iets.
Geweldig dat er verkleedkleren in de jagthutte liggen beneden, dit is echt een feest voor de kinderen. Gezellige lange tafel waar je met velen aan kunt zitten.
Het enige minpuntje deze vakantie was het weer, maar de volgende keer zal het vast beter worden, want dit is een adres waar je graag naar terug gaat.

Een mooi en lieflijk dal en nog goed aan te rijden vanuit Nederland.
En aangezien je niet op de autobahn komt heb je ook geen vignet nodig.

Hans & Odet, het was een superweek, bedankt.

Foto's volgen

met jonge kinderen, Juli 2010
Echt vakantie!
Eric, Woutina, Jell...
9-8-2010 Appartement Walser Berge in Mittelberg: geweldig!!
We zijn er voor het eerst dit jaar een week geweest, en wat is het goed voor elkaar. Het appartement is mooi, schoon, en compleet. We zaten in app.1, op de begane grond, wat ideaal is met de kinderen. Ze konden zo naar buiten lopen, en lekker op het gazon voetballen. Verder is het uitzicht prachtig, wat een mooie omgeving!! De bergen "leven" echt. De eerste dagen prachtig weer, met de mooie ondergaande zon op de bergen. Dagen met regen, waarin de mist in het dal hangt (volgens onze dochter: rook), en waarin je de toppen van de bergen niet kon zien, maar ook dagen waarin er regen viel en het zo koud was, dat je de sneeuw op de (hoge) bergtoppen kon zien liggen. Geweldig!
Hans en Odette, de eigenaren van Haus Walser Berge, zijn ontzettend aardig en gastvrij. Leuk ook zijn de uitstapjes die Hans en Odette organiseren.
Kortom alles is super! En we hebben echt genoten!
Volgend jaar komen we zeker terug!!

Eric, Woutina en kids

met een groep (6)