Beoordelingen Appartement Haus Walser Berge***

20 mei 2013

Haus Walser Berge***
Beoordelingen Appartement Haus Walser Berge***
Erve Jenneboer 53, 7623 Jg, Mittelberg
Overweeg je om een verblijf te boeken in Appartement Haus Walser Berge*** in Mittelberg, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Appartement Haus Walser Berge*** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Appartement Haus Walser Berge scoort een 9,8 uit 10, op basis van 59 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Appartement Haus Walser Berge*** in Mittelberg, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Appartement Haus Walser Berge***, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Appartement Haus Walser Berge*** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 105 vakantiefoto's van Appartement Haus Walser Berge*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Vorarlberg. Vergelijk Appartement Haus Walser Berge*** met andere accommodaties in Mittelberg.

1 2 3 4 5 6 volgende

58 beoordelingen over Haus Walser Berge***

9,6
met vrienden, Jan. 2013
"Goede ligging en prachtig appartement!"
js.spanjer
29-1-2013 Net terug van een geweldige vakantie met mijn goede vrienden.
Appartement was super en zeer dichtbij alles wat je nodig hebt om je vakantie goed te kunnen beginnen. Pistes op loopafstand. Gratis bus voor de deur, als het soms net iets te ver is. Supermarktje, apres ski barretjes en de diverse skischolen zijn allemaal beloopbaar.
Hans en Odette zijn ook lieverds die zeer veel tips geven en ook niet te beroerd zijn om je eens naar dat mooie plekje te brengen wat je echt eens zou moeten zien.
Een echte Aanrader!

met vrienden, Jan. 2013
"Kan niet beter"
F. Edelijn
2-2-2013 Haus Walser Berge in Mittelberg is een waanzinnig mooie appartementen woning. Ligging, uitrusting en klantvriendelijkheid laten aan niets te wensen over. Heel gewoon een top locatie.

met partner, Okt. 2012
"Een droomplek"
r_sikkens
2-11-2012 Ik was hier deels op vakantie en om in Hause Walser Berge kruidenworkshops te geven. Had niet het gevoel aan het werk te zijn, het huis voelt zo goed de eigenaars zijn ontzettend gastvrij en niets is ze teveel. Mooie grote tuin met genoeg zon. Ze organiseren zelf voor de gasten onwijs leuke wandelingen etc.En hele week ontzettend heerlijk weer ondanks dat het eind oktober was nog heerlijk shirtjes en korte broeken weer.

met vrienden, Sept. 2012
"Tis hier Fantastisch......."
Fons & Miriam, ...
22-9-2012 Mooi centraal gelegen,mooi uitzicht op de omliggende bergen, prima busverbindingen, mooi dat de Bergbahnen inclusief zijn bij een boeking. Hans en Odette zijn zeer gastvriendelijk en niets is hen teveel. Bedankt voor de heerlijke ontspannen vakantie. We zijn met zn allen prima bijgekomen. Tot de volgende keer..!!

met partner, Sept. 2012
"Mooie vakantieplek"
Jan1959
24-9-2012 Mooi app , met de auto aankomen en die heb je verder niet meer nodig want de buskaart en kaart voor de omliggende bergbanen kun je alle kanten op.
Hans en Odette ter Braak, eigenaren van het app complex weten heel veel van de omgeving en hebben veel tips voor wat je allemaal kunt doen. Ruim appartement met veel luxe , echt vakantiegevoel als je daar bent.

met jonge kinderen, 2012
"G-E-W-E-L-D-I-G!!!!!!!"
Fam. Zieverink
14-9-2012 Wij hebben onze zomervakantie doorgebracht in het prachtige Mittelberg in een appartement in Haus Walser Berge! Het is echt super! Ten eerste, schoon. Dat vinden wij met 2 kleine kids erg belangerijk. Verder is alles wat je maar wenst aanwezig. Zelfs een sauna! Nu hadden wij prachtig weer dus hebben we daar geen gebruik van gemaakt. Gastheer en gastvrouw staan altijd voor je klaar! Echt een aanrader! De omgeving is prachtig. Met de bergliften omhoog, lekker wandelen. Lekker eten en drinken! Wij gaan zeker nog eens terug!!! TOP TOP TOP!!!!

met oudere kinderen, Juli 2012
"Mooie vakantie!!"
Familie Pol
16-9-2012 Vanaf 28 juli t/m 4 augustus 2012 verbleven wij in Haus Walserberg. Onze kinderen verbleven in de appartementen van Hans en Odette in het ApartHotel. De appartementen zien er mooi schoon uit en zijn van alle luxe voorzien. Ook voor kleine kinderen is het zeer geschikt. Dankzij Hans en Odette zeer leuke uitstapjes gehad door hun georganiseerd zoals het ontbijt bij de Wiesalpe en het eten bij Knittelwerner. Ook voor tips kun je zeer goed bij hen terecht. Al met al hebben we een mooie vakantie gehad.

met partner, Juni 2012
"Ook in de zomer fantastisch!"
Jorieke
8-7-2012 Wat een fantastische vakantie hebben we gehad zeg! Haus Walser Berge is niet alleen goed vertoeven in de winter maar ook zeker in de zomerperiode een aanrader.
Ruime (schone!) appartementen, voorzien van alle luxe zoals sauna, fijne bedden, stortdouche, vaatwasser, senseo e.d.
De uitvalsbasis is Mittelberg vanwaar je gratis met de bus het hele dal (incl. Oberstdorf) in kan.
Daarnaast hebben we veel gebruik gemaakt van de gratis bergbanen, het uitzicht boven op de bergen is echt zeer indrukwekkend.

De eigenaren, Hans en Odette, zorgen ervoor dat het de gasten aan niets ontbreekt.
Wij hebben echt een superfijne vakantie gehad!

met partner, Juni 2012
"Mittelberg. Kleinwalsertal"
Maryta
17-6-2012 Ook dit jaar na Hause Walserberge in Mittelberg geweest en zoals het vaak gaat valt het de 2de keer tegen omdat de verwachtingen hoog zijn , Maar...........het was nog net zo goed al dan niet beter , omdat we dit hebben ervaren dat de eigenaren aanwezig waren in onze vakantie week en die zij heeeeel gastvrij en zorgen voor veel gezelligheid., Echt geweldig en weten over alles in de buurt wel iets te vertellen wat je beter kunt doen bij bepaalde weersomstandigheden . En 1 ding is zeker , eigenaar Hans is een goede weerman en hij vertelt per dag welk weer het word.
Een echte aanrader dus , mensen hebt u twijfel dan kan ik zeggen probeer een appartement te boeken.Het is de moeite dik waard.
Wij hebben voor dit jaar alweer een week geboekt en wel in september. Na vele verhalen blijkt dat het een mooi gebeuren is als de koeien uit de bergen komen , dus.........tot september,

met partner, Feb. 2012
"Prachtig skigebied en appartementencomplex!!"
Christiaan
29-2-2012 Te gast bij Haus Walser Berge is een feest! Wat een mooi complex, alles nieuw en alles klopt! Lekkere sauna na het skien, het kan allemaal hier!!
In de ochtend verse broodjes aan de deur en de dag kan beginnen. Volop skiplezier voor jong en oud, je kunt hier alle kanten op om te gaan skien en de bus stopt bijna voor het huis dus de auto heb je niet nodig. Het weer was ook nog eens prachtig dus wat wil een mens nog meer! De eigenaren van dit huis zijn erg enthousiast en willen overal mee helpen of iets organiseren! Hier komen we graag weer terug!!!

1 2 3 4 5 6 volgende

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit