Vakantie Beoordelingen Mittelberg Vorarlberg vakantie, hotels, last minutes | Zoover

Beoordelingen Mittelberg

Sfeer

Vanaf de Wildenthallift zie je Mittelberg liggen!

Beoordelingen Mittelberg

Ben je benieuwd wat anderen vonden van hun vakantie in Mittelberg. Check op deze pagina dan de beoordelingen van andere reizigers over Mittelberg. Ben je zelf op vakantie geweest naar Mittelberg? Vul dan direct ook jouw beoordeling in.
Mittelberg scoort een 8,6 uit 10, op basis van 39 beoordelingen
Je kunt hier beoordelingen vinden van 8 Appartementen, 1 Aparthotel, 2 Gasthof, 1 Vakantiehuis, 11 Hotels en 4 Pensions in Mittelberg. Op Zoover vind je bovendien 60 vakantiefoto's van Mittelberg. Op deze pagina vind je alle accommodaties in Mittelberg. Bekijk ook andere accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Vorarlberg.

38 beoordelingen over Mittelberg

met jonge kinderen, Mei 2012
"Mooie plek"
Marfiny
Sfeer
30-5-2012 Zomers is het Kleinwalsertal werkelijk geweldig!

met vrienden, 2012
"Heerlijke omgeving"
Leonie
Après ski
9-4-2012 Veel pistes en een prachtig wandel gebied!

met vrienden, 2012
"Prachtige omgeving"
Petra
Après ski
4-4-2012 Mij spreekt Kleinwalsertal meer aan dan andere stukken van Oostenrijk die ik ken, omdat het wat ruigere bergen heeft. Ik vind het er prachtig. De combinatie van de bergen en het groen.. Leuke eetgelegenheden, lekkere Bauernplatte!

met vrienden, Feb. 2012
"Ook weer geweldig gehad!!"
a vermeulen
Sfeer
6-5-2012 Ook deze zomer gaan we weer naar Annemargrethe. Dit zal voor de 4e keer zijn. Ook dit jaar zullen we weer vele nieuwe wegen gaan bewandelen.

met jonge kinderen, Feb. 2012
"Zowel in de zomer als winter een topbestemming!"
Edwin
Après ski
3-5-2012 Wij zijn hier met onze 2 kinderen in de winter en in de zomer geweest en vinden het echt heerlijk in Mittelberg. Zowel voor beginners als gevorderden is hier genoeg te beleven op de ski. In de zomer is er ook genoeg te doen, wandelen, fietsen, rodelen, het openlucht zwembad in Riezlern etc. Bovendien is het maar 800 km vanaf Utrecht en is de omgeving schitterend!

met jonge kinderen, Okt. 2011
"Mooie omgeving"
J. Kerstens
Sfeer
31-10-2011 Fijn wandelen? Ook mountainbiken is erg leuk...

alleenreizend, Okt. 2011
"Rustig dorp tussen de bergen"
J. Schatorie
Sfeer
30-10-2011 Rustig dorp waar de zomer vooral een goede bestemming is om er te wandelen.

"Mooie wandelomgeving"
Hans
Sfeer
27-8-2011 Mooie omgeving om in de zomer leuke bergwandeltochten te maken. Wat ouder publiek. Veel mogelijkheden om op de alm uit te rusten en het verloren vocht weer bij te tanken. De de lokale bus in het dal is gratis , waardoor je de auto niet hoeft te gebruiken. Camping Vorderboden is rustig en mooi gelegen tussen de bergen, direct aan de wandelroutes en de bergstroom. Sanitair is schoon. s'Avonds biedt de camping geen vertier.

met vrienden, Feb. 2010
"Eenmaal Mittelberg, altijd Mittelberg"
wendywashere
Après ski
5-11-2010 Inmiddels 6 jaar een trouwe bezoeker van Mittelberg, veel nadere wintersportbestemmingen bezocht, maar in Mittelberg blijven hangen. Mittelberg is lief, klein, gemütlich. Er zijn diverse skigebieden die goed te bereiken zijn met de gratis skibus die er zeer frequent rijdt. OOk voor de niet skiërs is het er prima toeven. In de diverse reataurants kan je heerlijk eten. Tip: ga ook eens naar Baad en eet bij de Kuhlstahl. De leukste apres-ski met live-muziek is in de Steinbockalm.

met jonge kinderen
"Gezellig dorp"
Herman Nieuwkamp
Après ski
28-9-2009 Een gezellige plaats op 1200 meter dalhoogte. Men geeft ween 100 % sneeuwgarantie af. Diverse ski-scholen, apres ski, volop liften maken de vakantie compleet.
We zaten in Haus Walser Berge (nieuw gebouwd)van Nederlandse eigenaren.

Ook is de gratis ski-bus (10 minuten dienst)super. Je kunt hierdoor ook de andere ski-gebieden binnen een paar minuten bereiken.

Mittelberg heeft veel te bieden en we verheugen ons nu al op de volgende vakantie in februari