Vakantiehuis Küferhof in Mellau Oostenrijk beoordelingen 9.3 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 13.556 bezoekers online
Home > Oostenrijk > Vorarlberg > Mellau > Vakantiehuis Küferhof

Beoordelingen Vakantiehuis Küferhof

-12  °C

10 februari 2012

9,5
9,5
Küferhof

Vakantiehuis Küferhof scoort een 9,3 uit 10, op basis van 10 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiehuis Küferhof? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiehuis Küferhof in Mellau, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 42 vakantiefoto's van Vakantiehuis Küferhof vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Vorarlberg. Vergelijk Vakantiehuis Küferhof met andere accommodaties in Mellau.

7 beoordelingen over Küferhof

met partner, Jan. 2010
Wintersprookje
Knoop
6-2-2010 Wij zijn bij kuferhof geweest de laaste week van januari. Het was geweldig erg veel sneeuw en goed kunnen skieen.
Het appartement is zeer mooi en schoon. We hebben nog gebruik gemaakt van de sauna ruimte wat er erg behaaglijk uitzag. Ook Macheld de vrouw des huizes is een zeer warm persoon,daarom gaan we volgend jaar ook zeker terug. We hebben al veel vakanties achter de rug maar deze is toch echt onze topper.

Gewoon goed!
Michel
30-9-2009 In september 2009 hebben wij (3 volwassenen) enkele dagen verbleven in Kuferhof en gewandeld in de omgeving. Appartementen zijn goed ingericht en zeer schoon.
Wij hadden halfpension en hebben dus gegeten in Adler. Eten is goed, een 2e portie is geen probleem en ook een lunchpakketje maken is geen punt. Vriendelijk personeel en eigenaren. Voor de rest sluit ik me aan bij onderstaande beoordelingen. Wij hebben absoluut genoten en zowel Kuferhof als de omgeving zijn zeer de moeite waard.

Familie, Aug. 2008
Een geweldige vakantie!!!
Patricia van der Ze...
19-11-2008 We werden hartelijk ontvangen door de Fam. Matt. Het appartement ligt wel op een eindje lopen van het 'centrum', maar wel lekker in een rustig gebied, met een mooi uitzicht op de bergen.

Rik Vankeirsbilck
8-6-2008 Is een heel typisch streek gasthof, waar het aangenaam vertoeven is.

alleenreizend, Mei 2008
vankeirsbilck hilda
3-8-2008 We hebben er altijd een zeer vriendelijke ontvangst door de Belgische gastvrouw Machteld voet uit oostende.
Ruime en confortabele appartementen. Het is er zeer proper en zeer verzorgd.
Wij hebben er al zeer veel plezier gehad en hopen om de komende jaren nog veel terug te kunnen keren naar het Kuferhof in mellau

mennen jaak
6-12-2006 Rina en Jaak,

De vakantieapp. Kuferhof ligt op 10 min. wandelen van het centrum waar het Gasthof Adler ligt wat eveneens eigendom is van de fam. Matt.
Kuferhof heeft 5 app. welke prima ingericht zijn.
Kuferhof heeft ook sauna en solarium.
Je kan zelf koken of je neemt half pension (eten in Gasthof Adler).
Het eten is er prima en de bediening is er zeer vriendelijk(zijn wel in voor een grapje).
Kuferhof ligt direct aan de wandelroute's en kort bij de lift.
Vanaf 3 overnachtingen krijg je een gratis gastenkaart waarmee je gratis de bus kunt nemen van Bregenz tot Lech(afstand 70 km)en in 7 dorpen de liften gratis kunt gebruiken(in de zomer).
Wij zijn zeer content met deze formule.

Heidi
11-11-2006 Vakantieappartementen Küferhof zijn net zoals hotel Adler eigendom van de Vlaamse Machteld Voet en haar echtgenoot Tony Matt. De appartementen zijn erg nieuw, en dus heel mooi en comfortabel. Echt iets om met een familie of een groep vrienden heen te trekken. En echt niet duur. Er is een keuken, maar je kan er ook voor kiezen om in halfpension in hotel Adler te eten (op 500 meter), heel erg lekker.
De ligging is dus zo'n 500 meter van het centrum (je bent er op 5 min) en je bent ook op 5 min aan de skilift. Ook hier krijg je een 3 Täler Pas of en Gästekard. In het typisch Oostenrijkse gebouwtje is er ook een luxe sauna en stoombad, echt een aanrader om eens lekker te ontspannen na een zware dag skiën of wandelen. Je wordt er altijd vriendelijk onthaald in het Nederlands.

9,7

alleenreizend (1)