Hotel Engel*** in Mellau Oostenrijk beoordelingen 7.8 | Zoover

Hotel Engel*** Mellau

Beoordelingen Hotel Engel***

Platz 68, 6881, Mellau
Hotel Engel scoort een 7,8 uit 10, op basis van 9 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Engel***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Engel*** in Mellau, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 8 vakantiefoto's van Hotel Engel*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Vorarlberg. Vergelijk Hotel Engel*** met andere accommodaties in Mellau.

5 beoordelingen over Engel***

met een groep, Juli 2011
"Een aanrader"
Dirk van Dam
10-7-2011 Een prima Hotel met ruime kamers.
Het eten is uitmuntend.

met partner, Jan. 2011
"Zeer goed verblijf"
imeihuizen
5-1-2011 We zaten in het pension bij het hotel op basis van halfpension. Ontbijt heel uitgebreid en avondeten is standaard 5 gangen. Goed verzorgd allemaal en hele aardige mensen en ze hebben veel lol in het runnen van het hotel en pension, althans dat stralen ze uit.
Het pension was wel ietwat gehorig, maar omdat de locatie zo rustig is heb je nauwelijks overlast hiervan. Alles is in Oostenrijkse stijl en ietwat gedateerd, maar ook dat heeft zijn charme. Al met al een hele fijne plek met alles erop en eraan.
Naar de piste is met de auto nog geen 5 minuten. Lopen is net iets te ver met skispullen.

met een groep
"Prima eten en erg vriendelijk personeel"
d. boekestein.hippo...
25-7-2010 wij zijn met touroperator 12 dagen in mellau geweest en hebben genoten van de natuur en de verzorging in Hotel Engel.
wij waren met 4 volwassenen.
Het was de eerste reis van touroperator naar mellau en wij zijn zeer tevreden

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Engel*** bij:

met oudere kinderen, Juli 2009
"Gastvrij hotel"
cambria
17-2-2010 Al meerdere jaren gaan wij naar Mellau te skiën en in de zomer 3 weken te wandelen. Vaak eten we dan bij Hotel Engel. Prima eten voor een uitstekende prijs en de service en vriendelijkheid geven je het gevoel dat je weer even "thuis" bent. Vaste prik bij aankomst is een overheerlijke cordon bleu met een glas rode huiswijn.
Nog twee dagen wachten en dan zijn we er weer....

Familie
Claudia Smit
3-3-2008 In de krokusvakantie hebben wij met 4 volwassenen en 2 jonge kinderen (5 en 8) genoten van dit goede hotel, het meer dan uitgebreide ontbijtbuffet en het 6 gangen keuzemenu deed ons dagelijks weer watertanden. Wij hadden een zeer grote familiekamer in de dependance op 100 meter van het hotel. Een zwembad maakte het feest voor de kinderen compleet. Wij hebben genoten.