7-5-2012
Gasthof Adler is centraal gelegen in het dorpje Mellau. Dichtbij de winkels en een paar minuten lopen naar de lift. Overigens stopt er ook een skibus voor de deur. De kamers zijn gedateerd en verschillen allemaal van grootte en inrichting. Verder is de service goed en het eten erg lekker. Je kunt niet kiezen wat je krijgt, maar wel zoveel je wil. De sauna is een stuk verderop bij de appartementen die bij het gasthof horen, en is alleen te gebruiken tegen betaling. De (gratis) internetverbinding is niet altijd even sterk.
Tot slot complimenten voor de bediening van het avond eten, erg attent en vriendelijk!
11-1-2011
Het is fijn vertoeven bij Machteld (uit België) en haar man Toni, de kok en eigenaar van Adler, die heerlijk kan koken. Er is een huiselijke sfeer, altijd tijd voor een praatje. Wij waren al eens in de zomer in Appartement Küferhof met vrienden en hebben toen gewandeld in de bergen met de gratis "Bregenzerwaldkarte". Nu zijn we terug gekomen om het uitgebreide skigebied te verkennen. Het was weer geweldig. Mellau is een gemoedelijk dorp. Gasthof Adler is een prima plaats om te verblijven. Toni kan heerlijk koken en het is een genot om je iedere dag te laten verrassen door het dagmenu, heerlijk eten voor weinig geld! Dat is denk ik ook de succesformule: alles is eenvoudig, de mensen, de inrichting, etc. maar kwalitatief goed voor een betaalbare prijs. Hier hoef je niet chique aan tafel maar kun je gewoon jezelf blijven. Het personeel (Haiko, Rudi en Angelika verdient een dikke pluim (danke vielmals !) voor hun vriendelijke bediening! Groet van Thijs en Maggie uit Nederland en tot ziens!
3-9-2010
Voor ons 100% geslaagd.Heel vriendelijke mensen,niets is hen teveel.Mijn man moet een glutenvrij dieet volgen en dat was op en top in orde.De kamers zijn heel proper en ruim.Het eten is heel lekker en grote eters gaan zeker niet met honger van tafel.
DE streek is prachtig om te wandelen en te fietsen.Je krijgt ook alle kabelbanen en openbaar vervoer gratis ,ook zwembad vanaf 3 overnachtingen.Kortom subliem en zeker een aanrader.Volgend jaar gaan we zeker terug.