Hotel Silvretta*** in Gargellen im Montafon Oostenrijk beoordelingen 6.7 | Zoover

Beoordelingen Hotel Silvretta***

5,9
6,5
6,1
6,2

2 juni 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe

Beoordelingen Hotel Silvretta***

Gargellen 55A, 6787, Gargellen im Montafon
Hotel Silvretta scoort een 6,7 uit 10, op basis van 5 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Silvretta***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Silvretta*** in Gargellen im Montafon, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Vorarlberg. Vergelijk Hotel Silvretta*** met andere accommodaties in Gargellen im Montafon.

2 beoordelingen over Silvretta***

6,3
6,6
met partner, Apr. 2012
"Gewoon goed hotel"
H. Smorenberg
19-4-2012 Vriendelijke mensen, alles goed schoon, behulpzaam, eten goed,

met oudere kinderen, Feb. 2010
"Te duur hotel dat aan renovatie toe is"
Fam. Korpel
2-3-2010 De inrichting van de hotelkamers is uit de jaren 70. TV op de kamer mag eigenlijk niet zo heten want het apparaat staat boven op een kledingkast vanwege ruimtegebrek op de kamers. Het sanitair (douche/toilet) is wel schoon en wordt goed bijgehouden. De receptioniste is erg aardig voor ons geweest en ook het overige personeel is vriendelijk. Onze koffers werden zelfs naar boven gebracht. Het avondeten was goed, hoewel een salade-bar prettig zou zijn, evenals een apart kindermenu. Met wijzigingen die we aanbrachten op de menukaart werd vaak toch weer wel rekening gehouden (zoals bv vegetarisch of patat voor de kinderen).

Het ontbijtbuffet was te karig voor dit geld. Elke dag dezelfde witte kaiserbroodjes, wat yoghurt en jam en om de dag een eitje. Dit viel ons echt tegen.

Samenvattend vonden wij het gebodene niet in verhouding staan tot de prijs maar wel een hotel met een plezierige sfeer.