Vakantiepark Landal Hochmontafon in Gargellen im Montafon Oostenrijk beoordelingen 8.8 | Zoover
1.511.386 beoordelingen - 43.469 bestemmingen - 273.762 accommodaties - 19.856 bezienswaardigheden - 8.934 bezoekers online
Home > Oostenrijk > Vorarlberg > Gargellen im Montafon > Vakantiepark Landal Hochmontafon

Beoordelingen Vakantiepark Landal Hochmontafon

-8  °C

10 februari 2012

Vakantiepark Landal Hochmontafon Gargellen im Montafon

Vakantiepark Landal Hochmontafon scoort een 8,8 uit 10, op basis van 197 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Vakantiepark Landal Hochmontafon? Bekijk hier dan de beoordelingen van Vakantiepark Landal Hochmontafon in Gargellen im Montafon, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 116 vakantiefoto's van Vakantiepark Landal Hochmontafon vinden. Je kunt 1 video van Vakantiepark Landal Hochmontafon bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Vorarlberg. Vergelijk Vakantiepark Landal Hochmontafon met andere accommodaties in Gargellen im Montafon.

187 beoordelingen over Landal Hochmontafon

met partner, Jan. 2012
Mooie accomodatie, goed skigebied.
José
Onderkomens
21-1-2012 Mooie accomodatie, schoon! Alles prima in orde. Als je de auto pakt (10 min) en naar de ski-lift in Gallenkirchen rijdt heb je een heel mooi, groot skigebied. Het skigebied van Gargellen is een stuk kleiner. Het restaurant op het Landal park is niet aan te bevelen. Eten is niet lekker en ook nog duur. Dat is dan ook het enige minpunt van het park. Verders echt een aanrader!

met jonge kinderen, Jan. 2012
Voor volwassenen prima, met kinderen minder!
willy bos
Onderkomens
22-1-2012 Het huisje was prachtig, heerlijk ruim en heerlijke bedden. Er was helaas geen serviesgoed voor kinderen, alles was ingericht op volwassenen(grote glazen en bestek, etc.) Nadeel was dat we iedere dag de auto moesten pakken om bij de skischool voor de kinderen te komen. Was te ver om met die kleintjes te lopen. Hadden dus ander beeld bij "huisje op de piste".
De skischool voor de kinderen geeft ouders teveel ruimte, bijvoorbeeld om te laat te komen, te lang bij huilende kinderen te blijven etc., waardoor de les vaak pas om 10.00 uur begon en overige kinderen als vanaf 09.30 uur op een bankje zaten te verkleumen. De skilerareressen gafen de skilessen met veel plezier, ze hadden duidelijk veel plezier met de kleintjes. Ook de Bollo club voor de kleintjes was erg leuk.
Conclusie: voor volwassenen prachtig, met kleine kinderen die nog niet kunnen skien, niet doen!!

met jonge kinderen, Dec. 2011
Geweldige wintersport !
IRMA
Onderkomens
2-1-2012 Net terug van een weekje Landal Hochmontafon. Geweldig park, goede accommodatie, sneeuwzeker door de hoge ligging (vergeet je sneeuwkettingen niet !).
Mooi skigebied vooral geschikt voor beginners en kinderen. We konden zo naar het appartement skieen.
De skilessen voor de kinderen zijn niet echt bijzonder leerzaam, met name door de grote groepen, maar de lol was er niet minder om.
Al met al voor ons de perfecte wintersport.
Wij komen vast nog een keer terug op Landal Hochmontafon.

met oudere kinderen, Okt. 2011
Mooi complex in een schitterende omgeving
M.J.
Onderkomens
31-10-2011 Nog net de laatste week dat Hochmontafon geopend was hebben wij er de herfstvakantie doorgebracht. Ondanks de toch 100 mensen die er waren, was het er erg rustig. Het was te merken dat het "zomerseizoen" er bijna op zat. Niet alleen op het park, maar ook in de omgeving. Dat mocht de pret echter niet drukken! Dit is toch een erg mooi park met ruime schone appartementen en vriendelijke mensen. Zeker een aanrader. Het mooie zonnige herfstweer speelde natuurlijk mee en als je even goed de uitgebreide infomap doorleest, kun je met gemak nog genoeg leuke dingen vinden. Wandeling met gids in de omgeving, met de 'laatste' gondel naar de sneeuw, dagje Innsbruck en de Silvretta 'serpentine' hochstrasse. Kortom: geweldig genoten van de rust en schoonheid van de Montafon!

Waar voor je geld
H & P
Onderkomens
19-9-2011 Nooit eerder zo'n uitgebreide inventaris gehad. Appartement schoon en goed ingericht. Dikke map met uitleg en vele activiteiten in de omgeving. Prima bereikbaar en op laatste dag onverwachts sneeuw was ook alles zeer goed begaanbaar gemaakt. Zwembad klein maar fijn. Hebben wij geen gebruik van gemaakt, want een week in deze omgeving vliegt zo om. Hier komen we zeker nog eens terug!

Mooi Park, mooie uitzichten.
Jawvs
Onderkomens
4-9-2011 Even over de bedden, ze vielen reuze mee kwa veren die er doorheen kwamen.
Voor de rest mooi park ook in de zomer en ook leuk om eens sneeuw te zien eind augustus (dus een zomer en winter vakantie in een gehad, hihi). Voor de rest heel handig zo'n 'gästekarte' die je krijgt als je de sleutel ophaalt bij de receptie. Waar je diverse kortingen mee krijgt. (gratis midgetgolf in schruns)
Tip: ga zeker eens naar Golm en ga met de rodelbaan erg leuk ook voor volwassenen.
Tip 2: ga met de auto naar de silvrettapass en fraaien uizichten en leuke bochten.

Super mooie omgeving en nette accomodatie
Keizer
Onderkomens
30-8-2011 Wij hebben eind augustus 2011 hier een week gezeten met schitterend weer. Dan kan het natuurlijk eigenlijk niet meer stuk. Het is een hele mooie omgeving, met veel mogelijkehden om te wandelen. Het was voor ons dan ook een actieve vakantie. De aanbeveling van de Montafon Silvretta pas die al eerder werd gegeven op deze site, hebben wij opgevolgd en is zeker de moeite waard. Kabelbanen waar je mee kan zijn vaak goede uitgangspunten voor een wandeling. Vanuit Landal is er veel mogelijk aan activiteiten, wij hebben de kaaswandeling gemaakt die ons wat tegenviel (uitleg van de kaasboer in plat Oostenrijks en geen mogelijkheid om te proeven, of je moest het meteen kopen). Voor de rest een super week gehad. Alpinecoaster in Golm is een aanrader, wandeling over het Smokkelaarspad naar de Zwitserse grens is een super ervaring, met soms lastige paadjes. Minpunt van het park waren de matrassen (je voelt de spiralen), maar na een actieve dag val je zo in slaap.

Geweldige vakantie
KJ
Onderkomens
28-8-2011 Wij hadden een week zeer goed weer waardoor de vakantie snel goed is.
Dit park is een echte aanrader. De appartementen zijn ruim, leuke activiteiten in het dorp om te doen, goede faciliteiten in het park.
Voor een grotere supermarkt of zwembad is echter wel flink uit de buurt omdat je toch ca 10 km de berg af moet rijden om daar te komen. Ook is er wel een klein supermarkt in het dorp te vinden.
De bergen in de directe omgeving geven voldoende vermaak voor ons hele gezin.

Mooie omgeving!
Janine
Onderkomens
27-8-2011 We hebben een fantastische week met zeer mooi weer gehad. Mooi park met een goed aanbod van activiteiten. We gaan hier zeker nog een keer naar toe en dan zorgen we er voor dat we allemaal bergschoenen hebben. De silvretta card is een aanrader. Je kan dan in alle bergbahnen. Vooral Lunersee is erg prachtig. De rodelbaan in Golm is ook heel leuk, 2,6 km rodelen naar beneden. Een schril contrast; wij hebben een week 30-35 graden gehad en vandaag lag boven op de berg, waar wij vier dagen geleden gezond hebben, sneeuw!!! De receptioniste had al gezegd dat het vandaag slecht weer zou worden.

Gweldige accomodatie in een prachtig gebied
Familie uit Venlo
Onderkomens
18-8-2011 Huisjes helemaal top met alles erop en eraan. Mooie omgeving, veel activiteiten en prachtige wandel- en fietsroutes. Wel door hoge ligging 's avonds koud zodra de zon weg gaat, dus geen lange zomeravonden buiten op het terras.

alleenreizend (1)