Vraag & Antwoord Gargellen im Montafon

1 2 volgende

broodjesservice (1 reacties)
paulien
18-4-2013
Is er broodjesservice aanwezig op het park? zo niet, hoe is de loopafstand naar de bakker/supermarkt?

chantal
23-4-2013
Hallo, er zijn in de ochtend bij de receptie/winkeltje broodjes te koop. Je kunt ook naar de plaatselijke spar is ong. 5 min heen is bergafwaarts. Terug duurt wel wat langer is bergop en best een pittige klim.

4 pers.app. begane grond of op verdieping (0 reacties)
chantal
11-3-2013
hallo, wij hebben voor de zomer een 4. pers.app. geboekt. Weet iemand of deze alleen op de begane grond zijn of ook op de 1e en 2e verdieping. Dus met balkon en zo ja heb je dan veel ruimte op het balkon ?

balkonnen (1 reacties)
tc de rijke
12-9-2012
ik wilde graag weten of er bij dit park de balkonnen apart zijn zonder direkte buren naast je en of die ook zo,n lawaai maken als je er op staat?

Fam. Loves
16-9-2012
De balkonnen worden gescheiden door een scherm. Wij hebben absoluut geen last van onze buren gehad.

Apres ski (1 reacties)
Brenda
7-8-2012
We hebben twee kinderen dus willen niet in een apres ski tent gaan staan maar vinden het wel gezellig als je buiten kunt zitten als de zon schijnt met een glaasje. Is er tentje cq bar of restaurant waar je buiten kunt zitten. Bij Landal Katschberg hadden ze bv dicht bij elkaar drie of vier plaatsen waar je buiten kon zitten zoiets bedoel ik. Alvast bedankt voor de reactie

droest
8-8-2012
Niet bij landal. Wel aan de voet van de berg.

Kinderskiles (1 reacties)
Silvia
3-8-2012
Hallo, Ik lees verschillende berichten over de ervaringen met de kinderskilesssen. Zijn er verschillende skischolen? Welke is aan te raden? Hoe groot zijn de groepen? Groeten, Silvia

31-12-2012
Geen ervaring mee, onze kinderen hebben in Nederland gelesd op een indoorskibaan (Almere)

waar stopt de skibus naar st gallenkirchen (2 reacties)
A.Vis
3-3-2012
Stopt de skibus naar st gallenkirchen dicht bij het park of moet je daar een eind voor lopen ?

31-12-2012
Deze stopt bij de gondel, die ligt onder het park....je moet dan via de weg daar naar toe lopen of het pad dat naar beneden gaat, absoluut GEEN pretje op je skischoenen.

31-12-2012
Deze stopt bij de gondel, deze ligt onder het park en is bereikbaar via het wandelpad of de aanvoerweg.....wel een fikse wandeling met skischoenen aan.

kinderland op loopafstand? (1 reacties)
eeevers
26-2-2012
Hoe zit het hier met de loopafstand naar de gondel, skischool en kinderland? Is dit te doen via het wandelpad naar het dorp (zo staat het op de Landalplattegrond), dus je loopt vrij makkelijk heen en weer? Of toch maar met de auto?

Ronald
27-2-2012
Het is te doen, maar terug is toch een hele klim. Zeker voor jonge kinderen. Het park ligt namelijk aan het einde van het dorp, een eind omhoog.

met de slee (1 reacties)
marjolijn
26-12-2011
Hallo, kan iemand mij vertellen wat de mogelijkheden zijn met de slee in de omgeving van dit park? Zijn er bv beginners pistes waar je ook met de slee vanaf mag? Groetjes Marjolijn

lambert schroer
3-1-2012
Ja er mogelijkheden om met de slee bv bij de babypiste en rondom het kerkje groeten lambert schroer

Madrisa rundtour (0 reacties)
sven sorgeloos
10-12-2011
Kan er mij iemand vertellen of het ook mogelijk is om de Madrisa Rundtour met een snowboard af te leggen maw of er geen of niet teveel vlakke stukken inzitten? Mvg Sven

Zonnig 6 pers. appartement (1 reacties)
Jacque
1-12-2011
Wij willen in de zomer van 2011 een vooral ZONNIG 6 pers. appartement met een mooi uitzicht reserveren. Begaande grond, 1e of 2e verdieping? Heeft iemand een suggestie welk appartement ik dan het beste kan reserveren? Alvast bedankt voor uw reactie.

willy4masj
9-9-2012
Landal Hochmontafon is een aanrader.

Monique Burmania
27-10-2011
Graag wil ik weten of er in de zomervakantie veel kinderen zijn. En wat voor sportieve activiteiten kunnen ze op het park zelf doen. (Zoals voetballen, tafeltennis, volleyballen etc.) de leeftijd van onze kinderen zijn dan 9 en 6 jaar (2 sportieve jongens). Ik heb gezien dat er in de omgeving genoeg te doen maar het gaat om het park zelf, is er voorbeeld een sportveldje of voetbalveldje aanwezig? Alvast bedankt, namens mijn kids.

M.J.
31-10-2011
Op het park is geen sport- of voetbalveldje. Weel wat speeltoestellen en een voormalige parkeerplaats met een luchtkussen en wat skelters. Of er zomers veel kinderen zijn, weet ik niet. Wel is er onderaan het park bij de toegang tot de skilift een "funclub", waar veel voor de kids georganiseerd wordt (zowel in de zomer als in de winter).

Een vraagje over de weg (1 reacties)
Karin
20-10-2011
Kan iemand mij vertellen of de weg naar het park erg steil is? Wij hebben een keer een weg van 19% gereden maar dat was niet erg fijn met onze auto? Alvast bedankt, Groet Karin

M.J.
31-10-2011
De weg erna toe is max. 12% en is goed te doen mits de weersomstandigheden het natuurlijk toestaan.

apres ski (1 reacties)
corine
11-7-2011
Hoi, Weet iemand hoe het zit qua apres ski mogelijkheden vlakbij het park? Bedankt! groetjes Corine

willy bos
22-1-2012
Wij waren met kleine kinderen, dus weinig apres ski. Onder bij de gondel was een tent (Schirmm), echter binnen blauw van de rook. De mensen die niet rookten stonden buiten in de kou wat te drinken en de rokers binnen.

skiën naar de Gondel (1 reacties)
the.end
26-4-2010
Ik las bij een reactie dat je naar de weg kunt skiën en dan hoef je alleen lopend de weg over. Is dit nieuw, want volgens mij kon dit 2 jaar geleden niet. Wij moestentoen via de weg hoe je komt aanrijden naar de gondel met de auto of lopend. Kan je nu het park voorbj skiën tot ter hoogte van de gondel? Als dit zo is zou dat wel een grote verbetering zijn!

willy bos
22-1-2012
Je kunt vanaf het park op de piste stappen en naar beneden skien, dan de weg over en naar de gondel.

Kastbed in woonkamer (1 reacties)
marcel
26-2-2010
Heeft iemand ervaringen met de 6 persoons appartementen en het kastbed. Kan dit bed incl bedlinnen weer ingeklapt worden of moet het elke avond opnieuw ingericht worden ? Nog een ander vraagje: Is er in de slaapkamers ruimte voor een of 2 extra 1-persoons luchtbedden. Dit om de kinderen bij ons in de slaapkamer te hebben en het kastbed in de woonkamer niet te hoeven gebruiken. Alvast dank voor reactie Met vriendelijke groet Marcel

anita
27-2-2010
Je kunt 1 matras van het kastbed op een 2 persoonskamer leggen. Dit hebben wij gedaan. Ook kun je het kastbed weer opklappen.

watertemperatuur in het zwembad (1 reacties)
Sophie van den Burg
16-11-2009
Kan iemand ons berichten hoe of de watertemperatuur in het zwembad is? We willen half maart a.s. naar dit park. We hebben 3 kinderen en zouden het fijn vinden om te weten of het water aangenaam van temperatuur is voor kleintjes ( 1 en 2 jaar). Alvast dank S. van den Burg

1 2 volgende

Aan welke Europese toerist stoor jij je het meest op vakantie?