Skigebied gevorderden
11-1-2011
Een prettige week gehad in Gargellen, het overtrof zelf de film van: Gargellen Film Winter.at
Wie van rust houdt is het aan te bevelen, En tevens in de directe omgeving van alles te doen.
Twee grote supermarken in Schrun. Circa 10 minuten van Gargellen met de auto.
Skigebied gevorderden
10-1-2011
Prachtig overzichtelijk skigebied met veel blauwe en rode pistes. Ook voor gevorderden zijn er pittige stukken tussendoor (helaas geen complete afdalingen). Het dorp ligt op 1500 meter hoogte en is sneeuwzeker, in december soms meer dan je lief is. In 2008 hadden we prima sneeuw en droge zonnige dagen, in 2009 bleef het sneeuwen en waaien, in 2010 weer prachtige sneeuw (vooral 's ochtends op de vers geprepareerde pistes) en af en toe zon. Helaas de laatste twee dagen weer sneeuw. We konden tot aan ons appartement skiën, via een lange blauwe piste. Er zijn maar 3 hutten boven en ook in het dorp is er niet veel te doen. Dus als je voor apres-ski komt moet je ergens anders naar toe. Kleine supermarkt in het dorp. Grote supermarkt, apotheek en winkels zijn op 8 km afstand in St. Gallenkirch.
Het is maar 850 km van Utrecht. Bijna volledig autobaan, alleen de laatste 20 km niet. Prima skischool met opvang tussen de middag in speciaal kinderrestaurant boven aan de cabinelift.