29-8-2009
Onze eerste indruk was goed maar niet overtroffen. Het eten was goed, niets van te zeggen en de ligging was eveneens mooi. We zochten een rustige vakantie en kregen er een. Enkele aspekten waren minder zoals de service en de afrekening. In veel hotels moet uw consumatiebonnetjes signeren wat we een goed idee vinden. Bij dit hotel hoeft dit allemaal niet maar bij de eindrekening na bv 10 dagen is de kans groot dat je de rekening van een ander erbij betaald. Best zelf een boekje bijhouden met uw uitgiften.
Wat een grote afknapper was is de service. Er zijn geen dagen voorbij gegaan dat we een glas of bord aan tafel hadden met een stuk uit. Enkele malen heb ik deze gewoon geweigerd omdat het te gevaarlijk was om zichzelf te kwetsen. We hebben zelfs tweemaal een koffiekan gehad met haast de volledige teut eraf ! De borden en het bestek worden als het ware op tafel gegooid. De soep klotst over de tassen op het tafelkleed of in de onderbordjes. Dit is geen 4 sterren hotel.
15-12-2008
Mooi hotel, vier verdiepingen, ruime kamers met prachtig uitzicht. Ruime tuin met ligbedden. De prachtige sauna is in de zomer ook iedere dag te gebruiken. Iedere dag een heerlijk viergangenkeuzemenu, maar het buffet op maadag is werkelijk onovertroffen! De familie Fritz doet er alles aan om het je naar de zin te maken. Het uitstapje naar de schietbaan en visvijver is aan te raden.