Chalet Carina**** in Egg Oostenrijk beoordelingen 8.0 | Zoover

Beoordelingen Chalet Carina****

2 juni 2012

Er is nog geen foto beschikbaar Voeg foto's toe
1 beoordeling

Beoordelingen Chalet Carina****

Egg
Chalet Carina scoort een 8,0 uit 10, op basis van 1 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Chalet Carina****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Chalet Carina**** in Egg, geschreven door andere reizigers. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Vorarlberg. Vergelijk Chalet Carina**** met andere accommodaties in Egg.

1 beoordeling van Carina****

1 beoordeling
Familie, Okt. 2003
Gerrie
18-1-2007 Wij zijn hier een aantal jaren geleden een weekje in de herfst geweest. Wij vonden het huis erg ruim van binnen. Alles wat je nodig had was aanwezig. Wel stond alles heel erg vol gepakt met potjes en prulletjes ed. Niet echt handig met kleine kinderen. Het uitzicht was werkelijk schitterend, zowel van buiten als van binnen. Ook kon je in het nabijgelegen pension heerlijk eten. Het grootste nadeel van dit huis vonden wij de ligging bovenop een berg, want je moest toch elke keer weer die berg af/op om in het plaatsje/huis te komen. Maar al met al waren wij zeer tevreden over het huis, zeker voor herhaling vatbaar.