9-1-2012
Wij komen hier nu al 9 jaar om te skiën, zeer vriendelijke mensen, heerlijk eten, super welness gedeelte.
Echt een aanrader..
18-7-2011
Fijn, gezellig hotel. Eten is heerlijk en kamers zien er prima uit. Ligt aan een drukke pas, geeft overdag enige overlast maar in de avond minder. Omgeving is heel mooi!
16-7-2011
Dit 4 sterren hotel is zeer geschikt voor de echte bergliefhebbers! Veel wandelen en weinig andere dingen doen! Geen stadje in de buurt of ander vertier. Er is wel een meer waar gezwommen kan worden in de buurt, maar voornamelijk kun je er in de buurt met de liftjes omhoog en wandelen! Je krijgt bij deze accomodatie een Bregrenzer Wald kärte en daarmee heb je toegang tot vermelde liftjes, zwembaden en openbaar vervoer. Ook krijg je korting op bepaalde dingen (staat vermeld). Dit scheelt een hoop geld! Het hotel ligt aan de drukke Furkapas en de weg geeft enige overlast en voornamelijk overdag. 'S-avonds hebben wij amper verkeer gehoord. Het eten is heel goed, elke dag behalve op de woensdag want dan is het boerenavond krijg je een 5 gangen menu. Dit gaat wel in rap tempo, je hebt binnen één uur alles op! Wij was veel! De kamer zag er netjes uit, echt Oostenrijks of je noemt het ouderwets! In het hotel is van alles te doen zoals zwemmen, sauna etc. Wij zijn er nu 4 x geweest.