Hotel Damülser Hof**** in Damüls Oostenrijk beoordelingen 8.5 | Zoover

Hotel Damülser Hof**** Damüls

Beoordelingen Hotel Damülser Hof****

Damüls 147, 6884, Damüls
Hotel Damülser Hof scoort een 8,5 uit 10, op basis van 50 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Damülser Hof****? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Damülser Hof**** in Damüls, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 24 vakantiefoto's van Hotel Damülser Hof**** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Vorarlberg. Vergelijk Hotel Damülser Hof**** met andere accommodaties in Damüls.

1 2 3 4 5 volgende

44 beoordelingen over Damülser Hof****

6,7
met oudere kinderen, Jan. 2012
"Fantastisch"
Fam. Derks
9-1-2012 Wij komen hier nu al 9 jaar om te skiën, zeer vriendelijke mensen, heerlijk eten, super welness gedeelte.
Echt een aanrader..

"Een paar keer geweest, tophotel!!!"
Yvonne
18-7-2011 Fijn, gezellig hotel. Eten is heerlijk en kamers zien er prima uit. Ligt aan een drukke pas, geeft overdag enige overlast maar in de avond minder. Omgeving is heel mooi!

"Fantastische plek!"
Yvonne
16-7-2011 Dit 4 sterren hotel is zeer geschikt voor de echte bergliefhebbers! Veel wandelen en weinig andere dingen doen! Geen stadje in de buurt of ander vertier. Er is wel een meer waar gezwommen kan worden in de buurt, maar voornamelijk kun je er in de buurt met de liftjes omhoog en wandelen! Je krijgt bij deze accomodatie een Bregrenzer Wald kärte en daarmee heb je toegang tot vermelde liftjes, zwembaden en openbaar vervoer. Ook krijg je korting op bepaalde dingen (staat vermeld). Dit scheelt een hoop geld! Het hotel ligt aan de drukke Furkapas en de weg geeft enige overlast en voornamelijk overdag. 'S-avonds hebben wij amper verkeer gehoord. Het eten is heel goed, elke dag behalve op de woensdag want dan is het boerenavond krijg je een 5 gangen menu. Dit gaat wel in rap tempo, je hebt binnen één uur alles op! Wij was veel! De kamer zag er netjes uit, echt Oostenrijks of je noemt het ouderwets! In het hotel is van alles te doen zoals zwemmen, sauna etc. Wij zijn er nu 4 x geweest.

met partner, Jan. 2011
"Voldoet niet aan de verwachtingen"
Familie Skigraag
2-2-2011 Over het algemeen een aardig hotel, maar het voldoet niet aan de verwachtingen. Het interieur in het restaurant, bar en de slaapkamers zijn gedateerd. De bedden erg hard en er is weinig kastruimte (geen legkasten aanwezig). Wij hadden wel een ruime kamer met een prima badkamer. Het eten scoort helaas onder de maat. Ontbijt was prima maar het avondeten voldoet niet aan een 4-sterren hotel. Weinig smaak en weinig fantasie. Als nagerecht een 'Chocolade-droom' en vervolgens één bolletje chocolade en één bolletje aardbeienijs voldoet helaas niet aan de verwachtingen van een 4-sterrenhotel...
Het Welnessgebeuren in het hotel verdient wel een dikke 9. Echt prachtig en geheel nieuw. De ligging van het hotel t.o.v. de piste is ook prima. Ongeveer 5 minuten lopen.

met partner, Sept. 2010
"Goed, maat geen échte top."
J.L. Schoevers
22-9-2010 Damülserhof is zonder meer een goed hotel. Onze kamer (nr 9) ruim, goed ingericht en een groot terras, maakt dat wij een hoge waardering toekennen. Het feit dat een koelkastje ontbrak (jammer) en we van bad naar douche moesten omschakelen door het onhandig trekken aan een schroef (knop ontbrak dus heel slordig), maakt dat geen ’10-score’ wordt toegekend.
Ook de inrichting en verzorging van het hotel is goed.
Het avondeten was wel mooi opgemaakt, maar was niet altijd een viersterrenhotel waardig. Het buffet op donderdag was wel van grote klasse.
De bediening is buitengewoon vriendelijk, maar de communicatie beperkt zich tot de dienstverlening in hotel en restaurant. Een ‘prettige dag gehad?’ of andere belangstelling zijn wij niet tegenkomen.
Daar hangt het slagen van een vakantie niet van af, maar toch…..
Ergo: goed hotel (geen top) in een mooie omgeving en wat onpersoonlijk contact.

met oudere kinderen, Juli 2010
"In orde"
kristien
2-8-2010 zeer mooie en propere kamers met balkon in het zuiden en toch niet te warm. uitstekend en mooi saunacomplex en zwembad. overal zeer netjes en ruim. eten is lekker maar niet wauw. vriendelijke familie en van opa geen last gehad wel steeds in de weer.de ligging is misschien iets minder.

met partner, Juni 2010
"Luxieus hotel"
J. Evenwel
23-7-2010 Het Damülser Hof is een sfeervol hotel wat erg luxieus en netjes is, erg schoon en voorzien van vele gemakken. In tegenstelling tot wat andere ervaren hebben zijn wij zeer tevreden, de kamer (in het nieuwe gedeelte) was zeer ruim met een geriefelijk zitje, flatscreen tv (met BVN). De bedden zijn prima, veel kastruimte en de badkamer geriefelijk. Het diner was geen dag het zelfde en het 4 gangen menu (keuze uit 2 hoofdgerechten) was met veel variatie bedacht. Eénmaal per week een speciale avond, in ons geval een voortreffelijk bouillon buffet. Ook over de bediening niets dan lof. Het hotel beschikt over een fraai zwembad, sauna's en een redelijk fitness centrum. De omgeving is zeer fraai en erg rustig met veel wandelmogelijkheden. Kan me voorstellen dat het voor kinderen wat minder aantrekkelijk is maar voor volwassen mensen een aanrader zeker als men de prijs en kwaliteit tegen elkaar afzet. Wij hadden de reis geboekt bij touroperator incl. de gratis Bregenzer card erg aantrekkelijk.

"Mooi hotel"
E Vonk
4-10-2009 wij zijn in september een week geweest
met onze hond, een heel mooi hotel en vriendelijke mensen, prima eten, mooi zwembad. prima streek om te wandelen

met partner, Sept. 2009
"Nooit meer"
Daphne en Wim
8-9-2009 Hotel zal op papier wel 4 sterren zijn maar in de praktijk merk je daar als gast niets van.
Het is ingericht op grote groepen gasten met weinig tot geen aandacht voor de gast. Absoluut niet ons ding. Eten kun je vergelijken met een wegrestaurant.

"Prachtig hotel met prima service"
Joop v.d.Biesebos
13-2-2009 Wij zijn week 6 in 2009 hier voor de 8e keer geweest ,na een afwezigheid van 4 jaar om het ook eens in andere ski gebieden te beleven.oa in Scheffau en Westendorf.Er is hier geen aprés ski maar wij gaan voor het skiën en in het hotel is genoeg gezelligheid als je daar aan mee wil doen.Prachtig weer gehad en goede pistes,we hopen hier nog vaak terug te komen.

1 2 3 4 5 volgende