Camping Walch's*** in Braz Oostenrijk beoordelingen 7.0 | Zoover

Camping Walch

Beoordelingen Camping Walch's***

Arlbergstraße, 6751, Braz
Camping Walch's scoort een 7,0 uit 10, op basis van 5 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Walch's***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Walch's*** in Braz, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 18 vakantiefoto's van Camping Walch's*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Vorarlberg. Vergelijk Camping Walch's*** met andere accommodaties in Braz.

4 beoordelingen over Walch's***

6,6
6,4
zakelijk, 2010
"Zeer slechte service"
oerie
28-9-2010 Na een lange reis kwam ik iets voor elf uur in de avond aan, de receptie was toen helaas al gesloten. Ik had dezelfde ochtend een reservering gemaakt bij Booking die de hotel ook ontvangen had bleek achteraf. Er hing een briefje bij de receptie met het GSM nummer en huis nummer van de eigenaar die in het pand naast het hotel / camping woont. Ik kreeg geen gehoor aan de deur of telefoon, GSM stond zelfs uit.
Noodgedwongen ben ik naar andere accommodatie in de buurt gaan zoeken.

Ik sprak de eigenaar een dag later.
Deze was erg kort en onvriendelijk. Meneer Walch had totaal geen belangstelling in mijn verhaal en kapte mij telkens af tijdens het gesprek.

Ik raad iedereen af hier te reserveren.
In mijn ervaring houdt de service op zodra Walch Hotel de credit card gegevens in handen heeft. Slechte zaak..!!

met partner, Sept. 2010
"Moderne en goed onderhouden camping"
EdB
7-10-2010 Walch's Camping is een moderne en goed onderhouden camping. In het campinggebouw is een receptie, waar na even bellen iemand ons kwam helpen. We werden uitgenodigd in het kantoor om ons in te schrijven, erg persoonlijk. Mevrouw was vriendelijk en geïnteresseerd in je reis. In het campinggebouw zijn tevens de toiletten en douches, afwasgelegenheid, soort kleine kantine en boven waren er nog wat kamers, wasmachines en een sauna. De sauna (90 graden, infrarood, 50 graden sauna) is gratis te gebruiken, echt super! Er is een mogelijkheid tot het bestellen van brood (voor 5 uur), maar mevrouw had onze bestelling (geplaatst om half 5) gemist. Ze loste het wel keurig om met andere soorten broodjes.

De staanplaatsen zijn ruim. Het gras had wel even gemaaid mogen worden, het was vrij lang toen we aankwamen. Verder is de camping rustig en leuke uitvalsbasis voor een bezoek aan Bludenz of de Lünersee.

met partner, Sept. 2010
"Moderne en goed onderhouden camping"
Edith

De beste prijzen en lastminutes voor Camping Walch's*** bij:

met jonge kinderen, Juli 2009
"Splinternieuwe luxe camping"
Fam. Goorman
10-8-2009 Deze camping is in oktober 2007 gestart. Op het campingterrein is bodemverbetering toegepast, waardoor regen zeer snel in de bodem verdwijnt.
In het gebouw op de foto, is op de begane grond een eenvoudige winkel, receptie, douches, toiletten, babyroom met babybad, invalidentoilet met douche. Overal zijn hangende toiletten, met een dispenser met papieren wcbrildekjes en in de douches zijn de douchekoppen van de wand afneembaar;
op de 1e verdieping is een kinderspeelkamer, computer met internet, wasmachine en droger.
Verder mogen campingbezoekers gratis gebruik maken van de finse sauna, infraroodcabine en solarium (tegen betaling) op de 1e verdieping.
Ook zijn in dit gebouw 3 gemeubileerde 2,3 en 4persoons (slaap)kamers te huur.
De speeltuin werd ingericht toen wij er waren in juli 2009.
Je kunt toegang tot het draadloos internet aanvragen (tegen betaling).
De camping is niet goedkoop, maar wel bijzonder comfortabel en luxe.
Schitterende omgeving, en nabij grote stad (Bludenz)