21-8-2010
4 dagen uitmuntend genoten. Brand en hotel Valavier zijn een heerlijke uitvalsbasis met wel een flinke prijs. Hadden zelf familiesuite. Erg mooi en smaakvol. Verwen-formule is ook echt verwen-formule. Ook de kinderen genoten zichtbaar. Veel activiteiten te doen. Wij waren in de zomer, maar leek ons ook prima voor de wintersport. Absolute aanrader als je echt wil genieten en je niet hoeft te bezuinigen.
22-7-2010
Midden in Brand valt dit hotel meteen al op door zijn strakke vormgeving. Voor de deur een ruim terras. Binnen ook een traditionele Stube. In de zomer heerlijk relaxen. Ook in de winter na het skiën in het verwarmde buitenbad plonzen. Kabinebaan voor de deur. Winkels, sportwinkel, skischool andere cafe's - alles om de hoek.
11-1-2010
Sfeervol hotel waarbij het typisch oude Oostenrijkse sfeertje goed samen is gegaan met de moderne tijd (nieuwbouw). Het eten is echt van uitstekende kwaliteit en de gastvrijheid is top. Alles erop en eraan. De bowlingbaan was favoriet bij onze kinderen. Aan te bevelen voor de verwende vakantieganger.
Heerlijke bedden!