Beoordelingen Vakantiepark Landal Brandnertal****

20 mei 2013

Landal Brandnertal****
Beoordelingen Vakantiepark Landal Brandnertal****
Tschengla 3, A-6707, Brand/Bürserberg
Overweeg je om een verblijf te boeken in Vakantiepark Landal Brandnertal**** in Brand/Bürserberg, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Vakantiepark Landal Brandnertal**** zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Vakantiepark Landal Brandnertal scoort een 9,0 uit 10, op basis van 216 beoordelingen
Overweeg je om een verblijf te boeken in Vakantiepark Landal Brandnertal**** in Brand/Bürserberg, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere reizigers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Vakantiepark Landal Brandnertal****, zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd. Juist in deze fase van het plannen van een vakantie is het belangrijk om de beoordelingen van andere reizigers goed te lezen, want het zou zonde zijn als een bepaalde accommodatie toch niet helemaal aan je verwachtingen voldoet. Wat je zeker niet moet overslaan zijn de foto’s en video’s van andere reizigers, die geven vaak een waarheidsgetrouw beeld van de bestemming en accommodatie en kunnen je wellicht wat ideeën geven over bezienswaardigheden, stedentrips en andere attracties. Wanneer je ervan overtuigd bent dat Vakantiepark Landal Brandnertal**** de geschikte accommodatie is voor jouw vakantie, check dan snel de beschikbaarheid bij een van onze vakantiepartners en zet de laatste stap op weg naar jouw droomvakantie. Daarnaast kun je op Zoover 180 vakantiefoto's van Vakantiepark Landal Brandnertal**** vinden. Je kunt 1 video van Vakantiepark Landal Brandnertal**** bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Vorarlberg. Vergelijk Vakantiepark Landal Brandnertal**** met andere accommodaties in Brand/Bürserberg.

205 beoordelingen over Landal Brandnertal****

9,6
met oudere kinderen, Mei 2013
"Heerlijke vakantie in mooi nieuw appartement"
Jeroen Dijkstra
Onderkomens
13-5-2013 Net terug van een heerlijke week op dit mooie landal park. Onze kinderen 1 en 4 hebben zich prima vermaakt in het lekker warme zwembad. Mooie wandelpaden direct vanaf het appartement en goed met bordje aangegeven. Heerlijke bedden en de box hebben we niet gebruikt omdat het zo kindvriendelijk was dat onze dochter gewoon overal kon kruipen. Het balkon was mooi overdekt zodat je bij regen toch buiten kon zitten.
We komen hier zeker een keer terug!

"Erg mooi appartement"
Janneke van Baalen
Onderkomens
30-3-2013 Super mooie appartementen (we hadden een 6 persoons luxe appartement). Ruim opgezet, goed ingericht. Mooie locatie, zo vanaf de piste naar binnen! Ook het personeel erg vriendelijk en behulpzaam. Mooi zwembad erbij. Goeie vakantie gehad hier!

Alleen het restaurant de Einhorn liet te wensen over, zeker overdag. 's avonds ging het wat beter. Humeurig personeel en matig eten.

2013
"Top!!"
Jenny en Gert
Onderkomens
25-3-2013 Voor de 3e keer op dit mooie park geweest, helaas hebben we niet optimaal kunnen skieen ivm het wisselende weer, mist en sneeubuien, verder was het weer goed toeven in Burserberg. Naar ons idee is het restaurant er qua eten toch op vooruit gegaan, prima gegeten! Tis er niet gezellig zitten vinden wij maar toch, daarintegen is het in de Rufana Alp een ontzettend gezellig!!

De beste prijzen en lastminutes voor Vakantiepark Landal Brandnertal**...

"GEWELDIG PARK"
Driek en Roeleke
Onderkomens
26-3-2013 Afgelopen week met kinderen en kleinkinderen (4 en 14 maanden) in dit park geweest . Geweldige accomodatie en mooie pistes. Hadden het geluk dat het een dag en nacht sneeuwde zodat de condities nog beter werden. De laatste dag strakblauwe hemel en de zon. FANTASTISCH!!!!
Komen zeker nog een keer terug. Het enige minpuntje vonden wij dat het personeel van het restaurant absoluut niet vriendelijk was. Ondanks dat het in het begin van de week erg rustig was leek het alsof ze er 's-morgens al een dag op hadden zitten. De recreatie en receptiemedewerkers waren juist erg vriendelijk en behulpzaam. Voor de kleintjes was het ook erg leuk. Je kan naar de Bolloclub. Een leuke ruimte met veel speelgoed waar je met je kindje samen kunt spelen. Ook het zwembad was erg fijn. Niet groot maar groot genoeg met kleine kinderen. Al met al een TOP vakantie gehad

Mrt. 2013
"Helemaal goed weer!"
Elly Rijnvis
Onderkomens
19-3-2013 Onze wintervakantie voor de tweede keer doorgebracht op dit toppark. Goede accomodatie en voor een ieder wat te doen. Heerlijk! Prachtig uitzicht over het dal vanuit ons appartement. Heerlijke omgeving om de skieen, te langlaufen of te wandelen. Eten in de berghutten is goed. Kortom een aanrader.

"Superpark!"
fam. van Sambeek
Onderkomens
11-3-2013 Park ligt aan de piste, waardoor je bijna tot je appartement kunt skien. Accommodatie is zeer ruim en schoon en voorzien van alle gemakken. Medewerkers zijn erg vriendelijk en behulpzaam, en recreatieprogramma is uitgebreid. Kortom: park waar we zeker terug willen komen!

met jonge kinderen, Mrt. 2013
"Wederom heerlijke vakantie op de Burserberg"
Annemarie_24
Onderkomens
10-3-2013 Net terug van een heerlijk weekje wintersporten met onze oudste 2 kinderen van 7 en 9 jaar. De jongste van 3 1/2 een weekje bij Opa en Oma achtergelaten zodat wij zelf ook nog wat konden skieen en wat meer aandacht konden besteden aan onze oudste 2. Iedereen heeft het heerlijk gehad. Wij konden uitgebreid skieen als de kinderen les hadden (ma-vrij van 10-13 uur) en voor en na skieden we met zijn allen. Het was niet heel druk en de sfeer was uitstekend, mede ook dankzij het feit dat het geen mega groot gebied is. 55 km aan pistes is relatief klein maar voor ons en onze kinderen prima, inclusief bospaadjes/schansjes etc.
's Avonds kookten wij meestal in het appartement, maar je kan ook prima warm eten bij Fuchsbau of Rufana Alp tussen de middag en 's avonds een broodje eten. Geen haute cuisine maar kaasfondue/frietjes/grote schnitzel en lekkere salades. Vandaaruit skie je zo naar beneden over een blauwe piste
Appartement (6p) prima!

met een groep, Feb. 2013
"Super vakantie"
Bastiaan Nederlof
4-3-2013 Zaterdag terug gekomen van een super vakantie in Landal Brandnertal
De app. zijn zeer ruime en de ligging t.o.v. alle faceliteiten is gewoon goed.
We zaten in het hoofd gebouw dus je hoefde alleen maar de lift naar beneden te nemen voor de Receptie - mini shop - Bool club - zwembad - restaurant - skilift - skiverhuur.

met jonge kinderen, Feb. 2013
"Super voor skivakantie met kleine kinderen"
renetenbrinke@hotma...
Onderkomens
13-2-2013 Super mooie ruime appartementen, parkeergarage onder gehele complex, dus auto altijd droog en 'voor de deur'.
Skischool en skiverhuur goed voor elkaar. Ruime openingstijden.
Enige minpuntje: de mini-shop. Met dit assortiment kun je nauwelijk een verantwoorde warme maaltijd op tafel zetten. Hiervoor moet de dus echt wel de berg af en in Bürs je inkopen gaan doen. Verse groenten e.d. : Nihil.

met jonge kinderen, Feb. 2013
"Super ligging aan de piste"
Anoniem
Onderkomens
26-2-2013 Heerlijke week gehad in Brandnertal. Ideale ligging aan piste,skischool en skiverhuur. Vriendelijk personeel op park. Beperkt assortiment in minishop maar wij vonden de afdaling naar Bürs voor Interspar wel te doen. Restaurant was oké voor paar keer, wel trage bediening en weinig variatie.
Wat onze vakantie wel beïnvloedt heeft waren de opvangmogelijkheden bij Bolloclub. De openingstijden bleken niet van 9.30u-15.30u met mogelijkheid tot lunch voor 6 euro zoals vermeld op de site. Het was namelijk gewoon dicht tussen de middag en dus ook geen lunch. Dit beperkte onze eigen skimogelijkheden (mede omdat we ook afhankelijk waren van de skilestijden van onze andere kinderen). Gemiste kans. Na klacht bij Landal vorige week zijn de tijden inmiddels aangepast op de site. Mocht je nog gaan dit seizoen houd daar dan rekening mee!
Verder wel genoten van de vakantie op Brandnertal.

Mijn leukste vakantieliefde kwam uit