13-2-2012
Niet wat wij ervan verwacht hadden. Hotel op mooie locatie onder de lift. Grote speelruimte voor de kinderen. Maar niet die typische Oostenrijkse sfeer. Geen Lunchkaart, afgezien van een magnetron pizza. 2 zeer kleine zwembaden, te klein voor zo'n groot hotel. Personeel is vriendelijk, maar bij 4 sterren verwacht je toch dat extra beetje service, maar die is niet echt aanwezig. Bediening in Lobby, bar is traag of niet aanwezig. Hotel is gericht op families met kinderen, maar de kamers zijn hier eigenlijk te klein voor. Ieder ander hotel dat de mogelijkheid biedt om 2 kleine kinderen op de ouderkamer te laten slapen biedt dezelfde ruimte. Het eten is goed tot voortreffelijk, maar het restaurant straalt een sfeer uit van eetzaal en nodigt in geen geval uit voor een leuk, gezellig en lekker diner. Pas op voor de skischool waar het hotel mee samenwerkt, het minimum voor kinderen van 4 jaar is 3 dagen les, vooruitbetalen. Ook als het kind het na 1 dag niet meer wil. Volgend jaar iets anders
18-8-2011
Wij zijn deze zomer een week geweest. Erg kindvriendelijk. Leuke omgebouwde sportzaal voor de kinderen. Echter alleen kinderanimatie in duits.
Als je gaat wandelen zeker een liftpas nemen, dit scheelt heel veel geld.