Camping Heidi's in Brand/Bürserberg Oostenrijk beoordelingen 7.6 | Zoover

Camping Heidi

Beoordelingen Camping Heidi's

Boden, 6707, Brand/Bürserberg
Camping Heidi's scoort een 7,6 uit 10, op basis van 2 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Camping Heidi's? Bekijk hier dan de beoordelingen van Camping Heidi's in Brand/Bürserberg, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 16 vakantiefoto's van Camping Heidi's vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Vorarlberg. Vergelijk Camping Heidi's met andere accommodaties in Brand/Bürserberg.

2 beoordelingen over Heidi's

6,7
met partner, Aug. 2010
"Heerlijk genoten...gemoedelijk+centrale ligging!"
Ine en Henri
25-8-2010 Wij stel zonder kids waren hier de 1e 3 weken van augustus 2010.
Wij hebben een heerlijke tijd gehad op deze kleine gemoedelijke camping!
De camping ligt vanuit Burs/Bludenz richting Brandnertal ongeveer 3 km de berg omhoog
maar is goed te doen met de caravan.
Deze camping wordt ‘beheerd’ door een nederlands echtpaar Cor en Bets en deze mensen doen er alles voor om de camping in goede banen te leiden.
In tegenstelling tot het vorige bericht vonden wij het sanitair wel schoon. We hebben in 3 weken altijd een schone wc en douche aangetroffen. Complimenten Bets!
De camping is ideaal voor bergtochten en ligt zo’n 15 km van het montafongebied waar veel bergbanen zijn. Tip is om een bergbaanpas te kopen waar veel banen dan gratis zijn evenals diverse musea, zwembaden en openbaar vervoer.
Voor ons een aanrader en een goede reden om terug te komen!

met partner, Aug. 2009
"Niet voor iedereen dé zomercamping!"
Oscar2
20-8-2009 Voor fraaie uitzichten in de wijdere omgeving ben je hier aan het goede adres. In feite ontleent deze camping haar bestaandsrecht aan de wintersport. En voor mensen die in de zomer graag een paar dagen hoog in de bergen willen lopen, van hut naar hut, is dit een goed basiskamp. Voor mensen die wat vaker op de camping `hangen`(boek lezen, luieren) vinden wij het niet zo'n geschikte camping. Vooral de plaatsen dichter bij de weg in combinatie met het tentkamperen zijn niet aan te bevelen. Het sanitair wordt netaan wel/niet goed genoeg schoongehouden. De doucheruimtes zijn te klein bemeten.