Appartement Egga in Brand/Bürserberg Oostenrijk beoordelingen 8.0 | Zoover

Appartement Egga Brand/Bürserberg

Beoordelingen Appartement Egga

Studa 100, 6708, Brand/Bürserberg
Appartement Egga scoort een 8,0 uit 10, op basis van 30 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Appartement Egga? Bekijk hier dan de beoordelingen van Appartement Egga in Brand/Bürserberg, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 40 vakantiefoto's van Appartement Egga vinden. Je kunt 3 video's van Appartement Egga bekijken. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Vorarlberg. Vergelijk Appartement Egga met andere accommodaties in Brand/Bürserberg.

28 beoordelingen over Egga

9,6
met oudere kinderen, Jan. 2012
"Prima"
Harry
27-2-2012 Helemaal eens met vorige positieve reacties. Vooral de ligging is geweldig. Skilift naast het appartement. Skiën tot aan de voordeur. Apres ski (Heuboda) tegenover het appartement. Kortom: zeer weinig lopen. Heuboda was echt gezellig. Wij vonden het prima voor Apres ski. Ook kan je er in de avond prima eten. Ski gebied was voor ons ook groot genoeg.

met jonge kinderen, 2011
"Al 25 jaar naar Brand, Voelt echt als 2e thuis!!!"
Marieke
7-3-2011 Egga is een heel gezellig en gemoedelijk huis waar niets ontbreekt!

met jonge kinderen, Feb. 2011
"Perfecte ligging,naast de lift"
fam.vanlienden
11-3-2011 Komen hier al ruim 20 jaar, perfect gelegen met aan de ene zijde de skilift en aan de andere zijde afdalingsmogelijkheden tot aan het appartement.
De auto heb je hier de gehele week niet meer nodig, alles is op loopafstand.
De appartementen zijn sober doch doelmatig ingedeeld (en schoon).
Ook in het hoogseizoen betaal je hier niet de hoofdprijs, zeer betaalbaar appartement, buiten het seizoen al voor goed 40 euro per nacht.
Het skigebied is de laatste jaren sterk gemodeniseerd, daarnaast is het skigebied overzichtelijk en niet (te) duur.
Voor de jonge skieërs is er beneden in het dorp "kinderland"
Boven heb je met name voor de snowboarders een "funpark"
In het dorp vindt je geen uitbundige apre-ski, pal voor het appartement bevindt zich "Heuboda" onze zoon t zich daar goed vermaakt.
In het dorp bevinden zich diverse prima restaurants.
Kortom....een aanrader, familieskigebied voor mensen die nog gewoon komen om te skieën.

met jonge kinderen, Jan. 2011
"Fantastisch schoon en geweldige ligging"
jan van der wal
4-3-2011 balkon in de zon met uitzicht op de gondellift, waar we absoluut geen last van hebben gehad. Geweldig schoen appartementen met zeer vriendelijk en ontspannen prsoneel. We komen zeker terug !!

met oudere kinderen, Feb. 2010
"Vlakbij de skilift en afdalen tot de voordeur"
familie_4
21-7-2010 Eenvoudig appartement met een perfectie ligging.
Uiteraard met een ski(schoenen)-ruimte.
De tafeltennisruimte stelt niet veel voor, maar daar ga je ook niet voor naar Brand.
Heel veel (echt goede) restaurantjes in de buurt.
Héél veel wandelmogelijkheden.
Voor de ski-sport een fijne plek voor beginners én gevorderden.

met jonge kinderen, Dec. 2009
"Nette appartementen direct aan de piste."
Marinus
25-12-2009 3 Dagen wezen skieen in Brand. Haus Egga is ons prima bevallen. Ruime woonkamer, voldoende grote slaapkamer. Stapelbed voor de kineren 2 persoons bed voor ons. Prijs was ook netjes, 80€ per nacht in het hoogseizoen.

met partner, 2009
"Sluit me aan bij de vorige meningen"
j
15-10-2009 het klopt dat het mooie uitzicht weg is en dat je het gebrom hoorde. dat is heel jammer we zijn er vele malen geweest en wisten voor we er heen gingen van dit probleem.maar het zijn ruime en goedkope appartementen voor 29 euro per app .
we hebben heerlijk in de zon kunnen zitten en dat maakte weer veel goed.
brand veranderd ten gunste van golfers en wintersporters.
ook de grote spar winkel is weg.er is een hele kleine bakker spar voor in de plaats gekomen .we vinden het jammer dat het zo gaat.maar achter de kerk is brand nog brand van vroeger.

"Voor ons was het schitterend!"
Corry
5-4-2009 Voor ons was dit heel goed!Het app. was heel schoon.Lag vlak naast de gondels.Ideaal!Aan de andere kant van de weg konden we lekker met de hond wandelen.
Het dorp Brand zelf is niet veel.Gewoon een hele lange straat met aan beide kanten pensions en hotels.Om te skien,mooie brede piste's.Wij hebben het hiet prima naar onze zin gehad!

met vrienden, Mrt. 2009
"Leuke vakantie gehad!"
Johanna
25-9-2009 Het kleinschalige complex ligt in een leuk dorp. Vlak naast het appartement is een gondellift. Het voordeel is dat als je gaat skiën je zo de lift instapt, het nadeel is het uitzicht en het lawaai.
De kamers zijn groot, met een ruime aparte woonkamer, grote slaapkamer en een keukentje.
Behalve skiën in de winter, is er in de zomer in de omgeving ook veel te doen. De natuur is mooi, en je kunt goed wandelen.

met vrienden, Mrt. 2009
"Goede wintersport accomodatie"
Joke
21-9-2009 Prachtige plek, jammer van de lift die vlak naast het complex is gebouwd. Die neemt het uitzicht weg en veroorzaakt veel lawaai. Als je een kamer aan de andere kant van het gebouw hebt (noordkant) heb je nauwelijks last van de lift, maar heb je ook geen zon. Voor de wintersport is het prima dat de lift zo dichtbij zit, maar in de zomer niet aan te raden.
Het dorp is gezellig, veel restaurantjes. Brand ligt in een mooi dal, de omgeving is erg mooi, veel wandelmogelijkheden.
Onderin het complex is een kamer met pooltafel, en een speelkamer. Ook een kamer waar je je ski's kunt neerzetten.