5-4-2009
Voor ons was dit heel goed!Het app. was heel schoon.Lag vlak naast de gondels.Ideaal!Aan de andere kant van de weg konden we lekker met de hond wandelen.
Het dorp Brand zelf is niet veel.Gewoon een hele lange straat met aan beide kanten pensions en hotels.Om te skien,mooie brede piste's.Wij hebben het hiet prima naar onze zin gehad!
25-9-2009
Het kleinschalige complex ligt in een leuk dorp. Vlak naast het appartement is een gondellift. Het voordeel is dat als je gaat skiën je zo de lift instapt, het nadeel is het uitzicht en het lawaai.
De kamers zijn groot, met een ruime aparte woonkamer, grote slaapkamer en een keukentje.
Behalve skiën in de winter, is er in de zomer in de omgeving ook veel te doen. De natuur is mooi, en je kunt goed wandelen.
21-9-2009
Prachtige plek, jammer van de lift die vlak naast het complex is gebouwd. Die neemt het uitzicht weg en veroorzaakt veel lawaai. Als je een kamer aan de andere kant van het gebouw hebt (noordkant) heb je nauwelijks last van de lift, maar heb je ook geen zon. Voor de wintersport is het prima dat de lift zo dichtbij zit, maar in de zomer niet aan te raden.
Het dorp is gezellig, veel restaurantjes. Brand ligt in een mooi dal, de omgeving is erg mooi, veel wandelmogelijkheden.
Onderin het complex is een kamer met pooltafel, en een speelkamer. Ook een kamer waar je je ski's kunt neerzetten.