Hotel Burtschahof*** in Brand/Bürserberg Oostenrijk beoordelingen 8.1 | Zoover

Herzlich Willkommen im Familien-Hotel Burtschahof

Beoordelingen Hotel Burtschahof***

Tschengla 46, A-6707, Brand/Bürserberg
Hotel Burtschahof scoort een 8,1 uit 10, op basis van 9 beoordelingen
Wil je weten wat je kunt verwachten op je vakantie in Hotel Burtschahof***? Bekijk hier dan de beoordelingen van Hotel Burtschahof*** in Brand/Bürserberg, geschreven door andere reizigers. Daarnaast kun je op Zoover 6 vakantiefoto's van Hotel Burtschahof*** vinden. Ben je nog aan het oriënteren? Vergelijk accommodaties in Oostenrijk. Bekijk alle overnachtingsmogelijkheden in Vorarlberg. Vergelijk Hotel Burtschahof*** met andere accommodaties in Brand/Bürserberg.

8 beoordelingen over Burtschahof***

met oudere kinderen, Dec. 2011
"Prima hotel"
Saskia Bromet
7-1-2012 De Dames Heidi en Tony hebben er alles aan gedaan om ons een prima vakantie te bezorgen. We konden vanwege sneeuwval niet boven komen omdat de sneeuwkettingen niet pasten. Cor van de Heidi camping werd door Heidi gebeld en heeft ons met bagage naar boven gebracht. Voor onze dochter die een lactose intolerantie heeft, werden speciale aangepaste maaltijden bereid. We hoefde dit ook niet steeds te vragen, er werd automatisch andere soep, vlees etc. voor haar opgediend. Tony die het eten bereidt kan trouwens prima koken. Schone nette kamers, prima bedden. Dat het gehorig zou zijn hebben wij niet gemerkt.

met een groep, Feb. 2011
"Prima familiehotel voor de rustzoeker"
j87
20-2-2011 Wintersport met 4 personen gedaan vanuit dit hotel. Helaas weinig sneeuw, wel voldoende kunstsneeuw. (was uitzonderlijk jaar, zal je net zien, week erna 20 cm sneeuw.)
Toen wij in het hotel waren was het lekkr rustig. Iedere morgen krijg je een prima ontbijt, met naar wens versgekookt ei. 's avonds krijg je iedere dag een grote pan soep en iedere dag gevarieerd diner, vooraf door rauwkost. Als je het vlees of vis echt niet lust kan je soms wel iets anders krijgen, maar in principe is het iedere dag een verrassing wat het diner is. De kamers zijn in orde, geen nl tv. Ik vond de bedden tekort, maar wel warme dekens. Douchen was bij ons meestal warm en als het druk is in hotel 's winters niet tussen 4 en 5 douchen.
Ski's kun je ook in het hotel huren. Lopen naar de piste is 200-300 m, je auto kan je, als je vroeg ben ook voor de lift parkeren. Het is echt een familiehotel. Er wordt door de eigenaren goede persoonlijke aandacht aan je besteed.

met jonge kinderen, Jan. 2010
"Volgend jaar zijn wij weer van de partij!"
Fam. Hendriksen
8-2-2010 Elk jaar gaan wij met de hele familie een weekje skiën, echter konden we niet op onze vertrouwde plekje reserveren dus we zijn overgelopen naar de buren en wel Hotel Burtschahof. Ontzettend aardige mensen, kindvriendelijk want tenslotte komen wij met 4 kinderen in de leeftijd 2 tot 8 jaar. Hotel was erg netjes lekkere warme dekbedden en welke tijd je ook wou douchen warm water had je altijd. Wij waren als 11 man sterk erg tevreden. Heidi tot volgend jaar
Groetjes de fam. Hendriksen

De beste prijzen en lastminutes voor Hotel Burtschahof*** bij:

met partner, Jan. 2010
"Wij komen hier graag terug"
Cor en Bets van den...
13-5-2010 Mooi hotel waar je vriendelijk ontvangen wordt, een huiselijke sfeer uitstraald.
Het hotel wordt gerund door de 2 Heidi's en de kok Toni die iedere avond een heerlijk diner bereid.
De hotelkamers zijn allemaal vernieuwd en ziet er keurig uit.
Je kan van de piste door het bos naar het hotel skie-en.
Ook in de zomer is het een heerlijk verblijf daar, er in een zwembad bij, en je kan goed wandelen in de bergen.
Het is een aanraden om in de winter en zomer daar te zijn.

met partner, Dec. 2009
"Voor herhaling vatbaar"
Aris Goudriaan
13-5-2010 Is een fantastich hotel voor de zomer en winter vakantie , en tot rust te komen

met oudere kinderen
"Net hotel met onvriendelijke eigenaresse "
veenstra
16-3-2009 Het hotel is netjes. Wij hadden balkonkamers aan de zonzijde. Dat waren prima kamers. Verwacht overigens geen dikke donzen dekbedden. Er was geen warm water rond 16-17 uur vanwege hoog verbruik. Verder is het behoorlijk gehorig. Het ontbijt was goed.
Het avondeten was een verrassing tot het etenstijd was. Er was geen keuze maar de kwaliteit was niet slecht. De eigenaresse was een zeer onvriendelijke vrouw behalve als het op betalen aankwam. Haar dochter en echtgenoot deden wel hun best en waren vriendelijk.
De weg naar de skilift was niet ideaal.Via de (berg)weg (als er sneeuw ligt) kun je een stukje naar beneden skieen, het laatste stuk (100 meter)moet je klimmen. Je kunt wel tot vlak bij het hotel terugskieen.
Landal Green is op 500 meter afstand van dit hotel 11 gebouwen met 94 appartementen aan het bouwen en dan zal het gedaan zijn met de rust in Burserberg.

met oudere kinderen, Feb. 2009
"Net hotel met onvriendelijke eigenaresse"
veenstra
16-3-2009 Het hotel is netjes. Wij hadden balkonkamers aan de zonzijde. Dat waren prima kamers. Verwacht overigens geen dikke donzen dekbedden. Er was meestal geen warm water rond 16-17 uur vanwege hoog verbruik. Verder is het er erg gehorig. Het ontbijt was goed.
Wat je 's avonds op je bord kreeg, was een verrassing tot het etenstijd was. Er was geen keuze maar de kwaliteit was niet slecht. De eigenaresse was een zeer onvriendelijke vrouw behalve als het op betalen aankwam. Haar dochter en echtgenoot deden wel hun best en waren vriendelijk.
De weg naar de liften was niet zo eenvoudig. Via de (berg)weg (als er sneeuw ligt) kun je een stukje naar beneden skieen maar het laatste stuk (100 meter) is het klimmen geblazen. Je kunt wel tot vlak bij het hotel terugskieen.

met partner, Aug. 2008
"Lieve mensen"
Gerrie en Herman Pe...
31-5-2010 Wij zijn in 2008 in het hotel geweest, het was geweldig, mooie kamers, goed eten en heel vriedelijke mensen. Eigenlijk willen wij er wel weer naar toe, maar om gezondheidsredenen kunnen wij niet meer. Het hotel ligt hoog in de bergen, dus als je gaat wandelen hoef je niet met de auto weg, want je gaat gelijk de bergen in geweldig is dat. En als je s'avonds zit te eten in het hotel, kijk je zo naar de bergen waar je bent wezen wandelen. Het is iedereen aan te bevelen, om daar naar toe te gaan !!
Een vriedelijke groet van Gerrie en Herman Pek.