7-1-2012
De Dames Heidi en Tony hebben er alles aan gedaan om ons een prima vakantie te bezorgen. We konden vanwege sneeuwval niet boven komen omdat de sneeuwkettingen niet pasten. Cor van de Heidi camping werd door Heidi gebeld en heeft ons met bagage naar boven gebracht. Voor onze dochter die een lactose intolerantie heeft, werden speciale aangepaste maaltijden bereid. We hoefde dit ook niet steeds te vragen, er werd automatisch andere soep, vlees etc. voor haar opgediend. Tony die het eten bereidt kan trouwens prima koken. Schone nette kamers, prima bedden. Dat het gehorig zou zijn hebben wij niet gemerkt.
20-2-2011
Wintersport met 4 personen gedaan vanuit dit hotel. Helaas weinig sneeuw, wel voldoende kunstsneeuw. (was uitzonderlijk jaar, zal je net zien, week erna 20 cm sneeuw.)
Toen wij in het hotel waren was het lekkr rustig. Iedere morgen krijg je een prima ontbijt, met naar wens versgekookt ei. 's avonds krijg je iedere dag een grote pan soep en iedere dag gevarieerd diner, vooraf door rauwkost. Als je het vlees of vis echt niet lust kan je soms wel iets anders krijgen, maar in principe is het iedere dag een verrassing wat het diner is. De kamers zijn in orde, geen nl tv. Ik vond de bedden tekort, maar wel warme dekens. Douchen was bij ons meestal warm en als het druk is in hotel 's winters niet tussen 4 en 5 douchen.
Ski's kun je ook in het hotel huren. Lopen naar de piste is 200-300 m, je auto kan je, als je vroeg ben ook voor de lift parkeren. Het is echt een familiehotel. Er wordt door de eigenaren goede persoonlijke aandacht aan je besteed.
8-2-2010
Elk jaar gaan wij met de hele familie een weekje skiën, echter konden we niet op onze vertrouwde plekje reserveren dus we zijn overgelopen naar de buren en wel Hotel Burtschahof. Ontzettend aardige mensen, kindvriendelijk want tenslotte komen wij met 4 kinderen in de leeftijd 2 tot 8 jaar. Hotel was erg netjes lekkere warme dekbedden en welke tijd je ook wou douchen warm water had je altijd. Wij waren als 11 man sterk erg tevreden. Heidi tot volgend jaar
Groetjes de fam. Hendriksen